banner garmin vivofit jr 2

 

Garmin Vivofit JR 2

Deze zwemvriendelijke activity tracker kan tegen een stootje en dankzij de batterij die langer dan een jaar meegaat, is opladen niet nodig.
Ouders beheren taken en beloningen in de mobiele app voor ouders, terwijl hun kinderen in de app avonturen beleven.

stijlvolle garmin vivofit jr2
Stijlvol en sterk

De vívofit jr. 2 is duurzaam en sterk, en voorzien van een aanpasbaar kleurenscherm en een comfortabel bandje. Uw kind kan uiting geven aan zijn of haar stijl en overal de blits maken, van het schoolplein tot het voetbalveld en van bad tot bed. De door de gebruiker te vervangen batterij gaat langer dan een jaar mee, dus u hoeft hem niet op te laden.

De persoonlijke ouderassistent

Ouders kunnen de gratis mobiele app gebruiken om de vívofit jr. 2 activity tracker te beheren. Voeg vanuit de app profielen voor meerdere kinderen toe om voor elk kind te zien hoe lang het heeft geslapen, hoeveel stappen het heeft gezet en welke dagelijkse activiteiten en taken het heeft uitgevoerd wanneer u de app synchroniseert met uw mobiele toestel.

garmin vivofit jr2 mobiele app voor ouders
 
garmin vivofit jr2 app
Beloningen, herinneringen en verantwoordelijkheden

Zo leren kinderen hoe leuk en lonend huishoudelijke klusjes kunnen zijn. Met de vívofit jr. 2 wijzen ouders taken en agenda- waarschuwingen toe vanuit de smartphone-app. Hun kinderen zien de nieuwe taken dan op hun polsbandjes. Deze kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald, perfect voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben. Als uw kind de neiging heeft taken uit te stellen, kunt u in de ouder-app waarschuwingen plannen, zodat de vívofit jr. 2 hem of haar eraan herinnert huiswerk te doen, tanden te poetsen, enz.

Leuke stappenuitdagingen

De speeltuin en het schoolplein worden het toneel van vriendschappelijke competities. Met Toe-to-Toe™ stappen- uitdagingen kunnen kinderen synchroniseren met vrienden in de buurt en elkaar of zichzelf uitdagen voor een getimede stappenwedstrijd. Na afloop kunnen ze zien hoeveel stappen ze in totaal hebben gezet tijdens de uitdaging en natuurlijk zien ze dan ook meteen of ze gewonnen hebben van hun vrienden of hun persoonlijke record hebben verbroken. En dat allemaal vanaf hun pols. Download de Connect IQ™ app om uw kinderen uit te dagen voor een stappenwedstrijdje.

garmin vivofit jr2 stappenteller
 

Ontdek de verschillende thema's

StarWars

Kinderen doen extra hun best, omdat ze elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven in de app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen. Kruip in de huid van een kleine verzetsstrijder en beleef samen met BB-8 en de piloot Zepha allerlei avonturen op de planeet Jakku. Zoek in roestige ruimteschepen naar ontbrekende onderdelen, maak kennis met Maz Kanata, de koningin der smokkelaars, en red je vriend BB-8 als de nood aan de man komt.

Marvel

Alle Avengers verzamelen! Kinderen doen extra hun best, omdat ze elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven in de app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen. Met jouw hulp beleeft je kleine held samen met Captain America en de Avengers allerlei app-avonturen in New York in de strijd tegen Ultron. Maak kennis met de onoverwinnelijke Iron Man in het lab van Tony Stark, help Thor de ondeugende Loki te vangen en voer samen met de Black Widow bijzonder geheime S.H.I.E.L.D. missies uit.

Disney

Kinderen doen extra hun best, omdat ze elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven in de app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen. De figuur die je speelt, helpt Minnie Mouse en haar vrienden een verrassingsfeestje te organiseren voor de verjaardag van Mickey Mouse en daarbij beleef je de leukste avonturen. Je helpt Katrien de zaal te versieren, maakt samen met Goofy een verjaardagstaart en zorgt dat alles klaar staat — maar voorzichtig, want het moet een verrassing blijven voor Mickey!

 
garmin vivofit jr2 thema's
 

Ontdek de Garmin Vivofit JR2 activity trackers