gopro-header

 

GoPro HERO8

 

GoPro heeft zijn allernieuwste action -en 360° camera na lang wachten eindelijk uitgebracht! Bestel nu je favoriete model bij Krëfel!

 

 

GoPro HERO8 Black - Action cam

Dit is HERO8 Black - de meest veelzijdige HERO-camera ooit. Een gestroomlijnd ontwerp maakt het compacter dan ooit, en het verwisselen van accessoires duurt slechts enkele seconden, dankzij de ingebouwde vouwtechnologie. En met de optionele Media Mod krijgt u ultieme uitbreidingsmogelijkheden om toe te voegen zoals extra verlichting, professionele audio en zelfs een ander scherm. Er is ook een nieuwe HyperSmooth 2.0-stabilisatie voor adembenemende slo-mo video's.

GoPro HERO8 Black

groen checkmark HyperSmooth 2.0 stabilisatie
groen checkmark 8x SloMo-video
groen checkmark 4K60 video
groen checkmark Livestreaming

GoPro HERO8 Black >  
 
 

GoPro Max - 360° camera

Klassieke skills in HERO-stijl. Bolvormige tovenarij. Ongeziene stabilisatie. Maak plaats voor MAX, de meest creatieve GoPro ooit. Traditionele GoPro-video-opnamen en foto's of 360°-opnamen maken van alles om je heen. Maak panaromische beelden door eenvoudig aan te duiden en te klikken. Kies een digitale lens om uw beelden precies te maken hoe je het wilt. En met zes microfoon krijg je het meeslepende 360°-audio en het beste geluid dat we ooit hebben afgeleverd.

GoPro Max

groen checkmark 5.6K30-video
groen checkmark 360°
groen checkmark Max HyperSmooth
groen checkmark PowerPano

GoPro Max >  
 

gopro-footer