INUVIK  Droogzwierder CENTRI776-209


INUVIK CENTRI776-209
Klik op de foto om te vergroten

Krëfel code 11001436

INUVIK Droogzwierder CENTRI776-209
Type Droogtrommel
Energieklasse Niet meegedeeld
Droogcap.(kg) 3,7
Droogmethode Zwieren
Meer info
Op voorraad

€ 199,98


 
€25/maand
Aflossingsoverzicht
Controleer mijn krediet


Beschrijving INUVIK CENTRI776-209

Specificaties

Type
Droogtrommel

Energieklasse

Het energielabel is een label dat volgens verschillende Europese richtlijnen moet worden meegeleverd bij de verkoop van de belangrijke huishoudelijke elektrische apparaten. Dit label is een maatstaf voor de consument om te zien hoe zuinig, milieuvriendelijk en/of energiebesparend het aangekochte product is.

Op het label wordt de energieklasse aangeduid op een schaal van A tot G waarbij A de meest energiezuinige klasse is. Er zijn nu al toestellen met energieklasse A-10% , A-20% , A-30% , tot A-40%: deze verbruiken respectievelijk 10%, 20%, 30% en 40% minder energie dan een standaard apparaat uit de A-klasse.

Voor droogkasten wordt het energieverbruik per cyclus gebaseerd op de resultaten van een standaardtest met het programma 'droog katoen'.

Energieklasse
Niet meegedeeld

Droogcap.(kg)

De droogcapaciteit geeft het volume wasgoed weer, uitgedrukt in kg, dat per cyclus in de droogkast kan gedroogd worden.

Droogcap.(kg)
3,7

Droogmethode

● Met timer: in het geval van een bediening met timer stelt de gebruiker zelf de tijdsduur in. Bij een te korte insteltijd zal het wasgoed niet volledig droog zijn ; bij een te lange insteltijd wordt er onnodige energie verbruikt.
● Elektronisch: in het geval van een elektronische bediening, stelt de gebruiker het gewenste droogresultaat in (strijkdroog, kastdroog). Het toestel bepaalt dan zelf de duur van de cyclus op basis van de vochtigheidsgraad van het wasgoed.
Droogmethode
Zwieren

Warmtepomp

De warmtepomp recupereert de warmte uit de luchtstroom die door het wasgoed wordt geleid. Eerst wordt deze vochtige warme lucht afgekoeld zodat er condensatie ontstaat. Daarna wordt de vochtigheid uit de luchtstroom gehaald. Deze lucht wordt opgewarmd alvorens opnieuw in de trommel te worden geleid. Deze opwarming gebeurt doordat de warmtepomp de warmte, die in de condensfase is vrijgekomen, opnieuw benut. Een droogkast met warmtepomptechnologie behaalt de hoogte energieklasse, met name energieklasse A.
Warmtepomp

Uitgestelde start

Met de functie 'uitgestelde start' kan u het tijdstip bepalen waarop uw droogkast moet starten. Afhankelijk van het gekozen model, kan deze uitgestelde start 1 tot 24u vooraf geprogrammeerd worden. Deze functie kan handig zijn indien u er voor opteert om uw droogkast 's nachts te laten draaien zodat u kan genieten van het nachttarief van uw elektriciteitsleverancier.
Uitgestelde start
Wolprogramma
Verlichting in trommel
Afmetingen

Beoordelingen

INUVIK CENTRI776-209
INUVIK
CENTRI776-209
Krëfel code: 11001436
 
(0)
Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit Prijs/kwaliteit Krëfel service