SIEMENS  Wasmachine WM14T6V3FG


SIEMENS WM14T6V3FG
Klik op de foto om te vergroten

Krëfel code 11001934

SIEMENS Wasmachine WM14T6V3FG
Energieklasse A+++
Wasresultaat Niet meegedeeld
Droogefficientie B
Trom. inhoud (kg) 9,0 Kg
Meer info
Op voorraad

€ 699,00Beschrijving SIEMENS WM14T6V3FG

Precies doseren met i-Dos. Zo eenvoudig en nauwkeurig als nooit tevoren.
Laat u fascineren door het wereldwijd eerste geïntegreerde precisiedoseersysteem i-Dos voor de wasmachine. Dat verlost u bij het wassen van een belangrijke vraag: hoeveel wasmiddel heb ik nodig? 
i-Dos bepaalt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke ronde - en doseert tot op de milliliter nauwkeurig. Daarvoor bestudeert i-Dos uw was met sensoren en berekent op basis van verschillende factoren zoals textielsoort, beladingshoeveelheid en vooral vervuilingsgraad, hoeveel wasmiddel nodig is. Met de efficiënte Siemens-wasmachines bereikt u altijd optimale resultaten. 

Specificaties

Energieklasse

Het energielabel is een label dat volgens verschillende Europese richtlijnen moet worden meegeleverd bij de verkoop van de belangrijke huishoudelijke elektrische apparaten. Dit label is een maatstaf voor de consument om te zien hoe zuinig, milieuvriendelijk en/of energiebesparend het aangekochte product is.

Op het label wordt de energieklasse aangeduid op een schaal van A tot G waarbij A de meest energiezuinige klasse is. Er zijn nu al toestellen met energieklasse A-10%, A-20% , A-30%, tot A-40%: deze verbruiken respectievelijk 10%, 20%, 30% en 40% minder energie dan een standaard apparaat uit de A-klasse.

Voor wasmachines, wordt het energieverbruik per wasbeurt berekend bij een standaard test met het programma 'katoen 60°C'.

Energieklasse
A+++

Wasresultaat

Het wasresultaat wordt aangegeven door de letters A tem G op het energielabel dat verplicht bij het toestel zit. A staat voor het beste wasresultaat en G voor het slechtste. Bijna alle wasmachines hebben tegenwoordig wasresultaat A. Wasmachines met een wasresultaat B worden ook nog verkocht, maar toestellen met wasresultaat C tot en met G zijn haast van de markt verdwenen.
Wasresultaat
Niet meegedeeld
Droogefficientie
B

Trom. inhoud (kg)

De meeste wasmachines hebben een trommelinhoud van 6 of 7 kilo. Er zijn echter ook al wasmachines op de markt met een inhoud tot 11 kg. U kiest de beladingscapaciteit het best in functie van de grootte van uw gezin en het aantal wasbeurten die u wekelijks nodig heeft. Ter informatie: een wasmachine met een 6 kg trommel is een ideale keuze voor een 2-persoons gezin.
Trom. inhoud (kg)
9,0 Kg

Zwiersnelheid (tr/m)

De maximale zwiersnelheid duidt het aantal toeren aan dat de trommel draait per minuut. Hoe hoger de zwiersnelheid, hoe droger het wasgoed uit de machine komt, en hoe minder lang uw droogkast moet draaien.
Zwiersnelheid (tr/m)
1400
Jaarlijks energieverbruik (kWh)
152
Jaarlijks waterverbruik in ltr
11220

Uitgestelde start

Met de functie 'uitgestelde start' kan u het tijdstip bepalen waarop uw wasmachine moet starten. Afhankelijk van het gekozen model, kan deze uitgestelde start 1 tot 24u vooraf geprogrammeerd worden. Deze functie kan handig zijn indien u er voor opteert om uw wasmachine 's nachts te laten wassen zodat u kan genieten van het nachttarief van uw elektriciteitsleverancier.

Uitgestelde start
Ja, tot 24u

Beveiliging tegen waterschade

Deze functie stopt de watertoevoer van zodra er een lek wordt gedetecteerd.

Bij een enkele beveiliging wordt de watertoevoer in de kuip afgesloten maar niet aan de toevoerslang.
Bij een dubbele beveiliging wordt de watertoevoer aan de kraan afgesloten zodat u optimaal beschermd bent tegen eventuele waterschade.

Beveiliging tegen waterschade
Afmetingen
84.8 x 59.8 x 59 cm
Geluidsniveau in dB
49

Geluidsniveau centrifugeren (dB)

Het geluidsniveau is van groot belang, als uw toestel in de keuken moet staat. U opteert dan het best voor een 'stil' toestel. Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in decibel. Hoe hoger de decibelwaarde, hoe meer lawaai het toestel maakt.
Geluidsniveau centrifugeren (dB)
75
Doseeradvies
Automatisch doseersysteem

Resttijdaanduiding

De resttijdaanduiding geeft u informatie over de nog resterende tijd tot het einde van de gekozen wascyclus
Resttijdaanduiding

Stoomfunctie

Het voordeel van stoomwassen t.o.v. het traditionele wassen is dat stoom dieper in de vezels van het wasgoed kan doordringen en ook snel een hoge temperatuur bereikt zodat het wasgoed grondig wordt gereinigd. Stoom heeft als belangrijkste voordelen dat het de vezels van de kleding ontspant, kreuk vermindert en nare geurtjes verwijdert. Stoom verwijdert ook de bacteriën in het wasgoed. De was oogt en ruikt daardoor niet alleen schoon, maar is het ook echt. Goed nieuws voor mensen met allergieën!

Stoomfunctie
Antivlekkenfunctie
Diepte in cm
59,0 cm
Breedte in cm
59.8 cm
Hoogte in cm
84.8 cm
Display
led-display
Wolprogramma
Handwas-programma
Delicaat programma
Zijde-programma

Kinderbeveiliging

De kinderbeveiliging blokkeert het bedieningspaneel tijdens de wasbeurt zodat het programma niet kan geannuleerd of gewijzigd worden.
Kinderbeveiliging

Schuimdetectie

Indien er teveel schuim wordt gevormd door een onvoorziene overdosering van het wasmiddel, dan wordt dit gedetecteerd door de functie 'schuimdetectie'. Het wasprogramma wordt aangepast door een gereduceerde trommelbeweging en door het inlassen van een extra spoelfase.
Schuimdetectie
Gewicht (kg)
72,0 kg
Koudwas programma

Beoordelingen

SIEMENS WM14T6V3FG
SIEMENS
WM14T6V3FG
Krëfel code: 11001934
 
(0)
Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit Prijs/kwaliteit Krëfel service