samsung qled 2019 header

Harman Kardon Citation

Voorstelling Harman Kardon

Harman Kardon is een toonaangevend merk op het gebied van geluidsapparatuur. Ze lanceren nu een complete reeks smart multiroom-speakers, die vergelijkbaar zijn met het merk Sonos. Deze citation-serie bestaat uit acht luidsprekers, allemaal uitgerust met Bluetooth en wifi. Binnenkort beschikbaar bij Krëfel. Het gaat over:

  • Citation One
  • Citation 100
  • Citation 300
  • Citation 500
  • Citation Bar
  • Citation Sub
  • Citation Tower Pair
  • Citation Surround Pair
 

Wij bekeken deze speakers op de IFA beurs van 2019. Ontdek alles in de video of lees het artikel hieronder.

 
harman kardon speakers 
Premium Design

Het DNA van Harman Kardon wordt weerspiegeld in de stijl van elk van de acht speakermodellen. De productiekwaliteit en het elegante design maken het zowel unieke audio- als decoratieve objecten. Met deze Citation-reeks is er veel aandacht voor de details in het ontwerp en de materiaalkeuze. Deze speakers met Scandinavische industriële look zijn vervaardigd uit hoogwaardig gemengd wollen weefsel, vervaardigd door Kvadrat. Het weefsel is ook brandwerend en bestand tegen vervuiling.

harman kardon speakers 
High Quality Audio

De speakers uit de Citation-serie zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het oor. Met meer dan 65 jaar ervaring is Harman Kardon een van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van audiotechniek. Hun audiotechniek wordt bijvoorbeeld ook door Samsung gebruikt. De audiospecialisten voerden blinde testen uit op alle modellen van het Citation-gamma en vergeleken de speakers met gelijkaardige modellen van andere merken. Het resultaat: men beoordeelt de Harman Kardon speakers als een uitzonderlijke geluidskwaliteit!

harman kardon speakers
De meest compacte speaker: Citation One

De Citation One is de meest compacte speaker van de reeks en dus een ideaal instapmodel. De speaker beschikt over zowel wifi als Bluetooth waarmee je jouw muziek van je smartphone of computer kunt afspelen. Je kan de speaker ook makkelijk koppelen met een andere Citation One speaker om echt stereogeluid te verkrijgen. Het ontwerp is minimalistisch met slechts vijf knoppen om o.a. de muziek te starten, Bluetooth uit te schakelen en het volume te wijzigen. Daardoor is de interface van de speaker makkelijk te gebruiken.

harman kardon speakers 
Een geluidservaring in meerdere kamers

Het speakersysteem is ontworpen om ideaal te functioneren doorheen je hele huis. Je kan ervoor kiezen om speakers te combineren en in verschillende kamers te plaatsen. Speel dezelfde muziek af in verschillende kamers voor een sterker geluidseffect en te genieten van een ultieme luisterervaring. Je kan er echter ook voor kiezen om verschillende muziek af te spelen in elke kamer zodat elk gezinslid op dat moment naar zijn eigen favoriete muziek kan luisteren.

harman kardon speakers 
Voice Assistant

Bedien je Citation-speaker rechtstreeks met je stem dankzij de Voice Assistant van Google. Vraag de speaker om je favoriete nummers af te spelen, je te informeren over het weer van de dag, een vraag te beantwoorden of je agenda te beheren. Luister tot slot naar al je favoriete podcasts, radiostations en muziek in high definition met de geïntegreerde Chromecast.