new-galaxy-header

 

Ontdek HP Live Expert!

 

Krijg online advies vanuit je woonkamer via een live gesprek met één van onze HP experts.

De technologische vooruitgang gaat bliksemsnel. Het wordt steeds moeilijker om op de hoogte te blijven van huidige innovaties. Wat vandaag relevant is, is morgen misschien al verouderd. Dit maakt de zoektocht naar het juiste product vaak een enorme uitdaging. Met HP live expert zijn we vanaf nu online beschikbaar om al je vragen te beantwoorden via een live gesprek met één van onze HP experts. Binnen enkele minuten vertaalt onze HP expert, jouw noden naar het meest geschikte product op de markt.

Hiermee bespaar je tijd en ben je van bij het begin, beter bewust van wat je nieuwe toestel kan. Bovendien overloop je alle mogelijkheden om zeker te zijn van je nieuwe aankoop. Probeer het nu uit en laat ons weten hoe jij deze service ervaart !

 

 

 

Hoe werkt het ?

 
 
 

1. Bezoek een HP pagina/product

2. Klik op de button in de linkerhoek (wanneer de button niet zichtbaar is, zijn onze experts even in gesprek)

 
   
 

3. Zorg ervoor dat je microfoon aan staat, zodat de HP expert je kan horen.

4. Jij kan de HP expert zien, maar hij kan jou niet zien.

 

   

 

 

 

 

Heb je de service reeds gebruikt ?

 

Indien je je ervaring wenst te beoordelen, dan kan dit makkelijk door een rating te geven en/of een opmerking achter te laten.

 

Klanten ervaringen

1. “Een geniaal initiatief! Het doet deugd om advies te krijgen van een echte persoon in plaats van een automatische chat! Bedankt!”

2. “Alles was perfect”

3. “De expert heeft echt de tijd genomen om eerst alle mogelijkheden te overlopen om nadien samen tot het juiste product te komen”

4. “Correcte informatie ivm mijn aankoop”

5. “Niets veranderen aan de service ”