mate-x-header-nl

 

Maak kennis met het ongekende, 's Werelds eerste opvouwbare 5G toestel.

Ervaar de toekomst van mobiele technologie met de HUAWEI Mate X. Het nieuwe opvouwbare design introduceert een nieuw tijdperk van mobiele mogelijkheden. Houd de smartphone compact voor dagelijkse smartphone-taken of ontvouw hem voor een uitzonderlijke ervaring met multitasken of entertainment.

Innovatieve schermflexibiliteit

De HUAWEI Mate X is toonaangevend in de smartphonewereld. Het flexibele scherm kan zonder gevolgen vele malen in- en uitgeklapt worden. Bereid je voor om verrast te worden door innovatie en baanbrekende prestaties.

Een kunstwerk

De HUAWEI Mate X is indrukwekkend dun door het Falcon Wing-ontwerp. Het innovatieve scharnier is op een artistieke manier ontworpen om op te gaan in het toestel voor een gladde en vlakke afwerking aan beide zijden van het toestel. Het stevige en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het scherm niet overrekt tijdens het opvouwen of opzwelt bij het ontvouwen

Wees er als eerste bij!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de launch van de nieuwe Huawei Mate X? Laat je gegevens in het formulier achter! Zo ben je als eerste op de hoogte.