galaxy-header

 

Ontdek nu de Huawei Mate Xs!

 

Huawei heeft zijn nieuwste plooibare smartphone op de markt gebracht, de gloednieuwe Huawei Mate Xs! Het is meteen de opvolger van de Huawei Mate X en met zijn groot display van 8” spring hij meteen in het oog. Wat is er allemaal nieuw? Wat zijn al de voordelen van zo’n plooibare smartphone? Wij zetten alles op een rijtje en dankzij speciale opnames kunnen we ook meteen onze eerste indruk geven. Je ontdekt er hier alles over!

De Huawei Mate Xs is voorzien van de nieuwste AppGallery. Wat is er allemaal nieuw aan deze Huawei smartphones? Ontdek alles over de Huawei AppGallery bij Krëfel!

 

 

Een flexibel kunstwerk

Spreid je vleugels met HUAWEI Mate Xs Falcon Wing Design. De HUAWEI Mate Xs maakt gebruik van de unieke Falcon vleugel met een innovatief scharnier en biedt baanbrekende technologie met een opmerkelijke visuele beleving. Gevouwen als een slanke smartphone, past hij perfect in je zak en handpalm. Hij staat altijd klaar voor gebruik onderweg. Klap hem open en ontdek veel meer dan je ooit gewend was met het grootste gemak, op het dubbelgrote scherm.

Zie meer in een oogopslag

Het verbluffende HUAWEI FullView 8-inch beeldscherm met veel detail en levendige kleuren waar je ook kijkt, zorgt ervoor dat je in een oogopslag veel meer ziet. Je hoeft niet heen en weer te scrollen, want vanaf nu kan je adembenemende landschappen, geweldige panoramafoto's en uitgebreide infographics moeiteloos bekijken.

 

Een meester in multitasken

De intelligente Multi-window2-functie verdeelt het 8’’ brede scherm in twee onafhankelijke taakinterfaces. Zo kan je notities maken terwijl je je berichten controleert of je fotoalbum bekijkt om de juiste foto te posten tijdens het bijwerken van je social media. Je kunt zelfs een app in 2 gesplitste vensters openen om eenvoudig verschillende taken tegelijkertijd te beheren met de HUAWEI-app-multiplier. Er is ook een ingenieus ontworpen Dock om je favoriete apps in een snelmenu op te nemen, zodat je een zwevend venster kunt activeren voor een snelle actie. Verspil nooit geen tijd meer met het wisselen tussen apps.

Blijf cool. Geniet meer.

Dankzij het nieuwe en innovatieve koelsysteem van HUAWEI, voorzien van flexibel bionisch grafiet dat de dubbele uitdagingen van vouwbaarheid en evenwichtige koeling aangaat, blijft de HUAWEI Mate Xs altijd koel. Stream of download ultra-HD-video's met hoge snelheid, speel al je grafisch intensieve 3D-games en ga helemaal op in de spanning van de 5G-wereld. No sweat.

 

Altijd schitterende beelden

Met het 40 MP Supersensing Leica Quad-camerasysteem, dat de camera aan de voor- en achterkant integreert, kan je al het moois dat je ziet meteen vastleggen. Veraf of dichtbij, donker of helder, groot of klein, nu blijft elk indrukwekkend beeld niet alleen op je netvlies staan maar ook in je telefoon.

Spiegel je schoonheid

Met Spiegelopname met dubbel scherm kunnen jij en de fotograaf creatieve ideeën in realtime bekijken en delen om je schoonheid te laten zien zoals jij het wilt.

Breng licht in de nacht

De 40 MP Supersensing Camera absorbeert licht en details zeer efficiënt om de mooie verhalen en mensen in het donker vast te leggen.