p30-header

 

Ontdek nu de Huawei P30!

 

Huawei heeft zijn nieuwste smartphones van de P30-reeks voorgesteld in hartje Parijs!

Een 40 MP hoofdcamera met HUAWEI SuperSpectrum Sensor, een periscopische telefotolens, Leica ultra-groothoeklens en HUAWEI TOF-camera om de schatten van de wereld en schoonheid van je leven vast te leggen. Met de Huawei P30 gaat een nieuwe wereld van smartphonefotografie open.

Lees meer over de camera

Om jullie alle nieuwigheden te demonstreren hebben we speciale opnames mogen maken van de nieuwe smartphones. Je ontdekt er alles over in onderstaande video.

 

 

Huawei P30 Pro

 

REWRITE THE RULES OF PHOTOGRAPHY

 

HUAWEI P30 Pro vertegenwoordigt een nieuwe piek in de smartphonefotografie en verlegt de grenzen naar een verder, breder perspectief met helderdere en duidelijkere details.

PRACHTIGE ELEGANTIE

De absolute elegantie van een dubbele 3D-gebogen glazen behuizing maakt van de HUAWEI P30 Pro een kunstwerk. Het OLED-display biedt verbluffende kleuren en een betere weergave.

AKOESTISCH DISPLAY, PRIVÉGESPREKKEN

In plaats van een traditionele frontspeaker maakt de HUAWEI P30 Pro gebruik van de HUAWEI Acoustic Display Technology om het geluid van de trillingen in het display nauwkeurig naar je oor te projecteren. Je ervaart een groter hoorgebied en meer privacy tijdens je gesprekken.

FULL DISPLAY, ONE TOUCH

Dankzij een kleinere inkeping en een geavanceerder indisplayvingerafdrukdetectiesysteem kan je het display volledig gebruiken voor een betere weergave in je hand.

AR MEASURE

Maak je doe-het-zelfprojecten af met het perfecte meetinstrument in HUAWEI P30 Pro. De HUAWEI TOF-camera kan de lengte en breedte van een tafel of schilderij nauwkeurig meten.

128 GB - 256 GB

 

Huawei P30 & P30 Lite

 

Naast de Huawei P30 Pro stelde de smartphonefabrikant ook nog de Huawei P30 en P30 Lite voor. Ontdek snel jouw favoriet model bij Krëfel!

128 GB

 

Supergevoelige Leica Quad Camera

 

ZIE MEER LICHT IN DE NACHT

Bekijk de pracht van de nacht met de superhoge ISO. Zelfs in extreem donkere situaties ben je in staat om mooie momenten vast te leggen zoals een romantisch diner bij kaarslicht of vuurvliegjes die in de struiken dansen.

SCHOONHEID IN ELKE LAAG

De HUAWEI TOF-camera meet nauwkeurig de diepte van voorwerpen. Dit onderzoeksniveau maakt het mogelijk om de belangrijkste voorwerpen te accentueren en perfecte scherpte te laten uitstralen. De achtergrond wordt geleidelijk vervaagd met verschillende ronde en zachte effecten om een bokeh-signatuur te verkrijgen.

ZIE BEIDE ZIJDEN VAN HET VERHAAL

Twee achtercamera’s werken tegelijkertijd, zodat je het totaalbeeld van het spel kunt bekijken en kunt inzoomen op de spannende acties van de spelers. Geniet van het moment met verschillende perspectieven met HUAWEI Dual-View Video.

 

DICHTER BIJ DE DINGEN DIE JE LIEFHEBT

De nieuwe periscopische architectuur van het “L”-type van de SuperZoom lens maakt het mogelijk om meer optische lagen in een compacte behuizing te stoppen. Je kunt nooit eerder gemaakte beelden vastleggen met de 10X-hybride zoom die bij elke opname onaangetaste details onthult. Samen met de super 40 MP hoofdcamera en optische beeldstabilisator kun je de maan voor je ogen brengen met een ongelooflijke resolutie en compromisloze details.

SCHIJNEN IN HET DONKER

De 32 MP frontcamera herkent je gezicht op intelligentewijze om helderheid toe te voegen en ruis te verminderen. Een duidelijk portret van jezelf met veel details is alles wat nodig is voor goede selfies, zelfs bij een overbelichte achtergrond of tijdens een nachtelijk feestje.

 

p30-wrapper