Ontdek nu de Huawei P40!

 

Huawei heeft zijn nieuwste P-serie voorgesteld aan het grote publiek: de P40! Wat is er allemaal nieuw? Benieuwd naar de meest opvallende features? Wij zetten ze alvast op een rijtje!

De Huawei P40 is voorzien van de nieuwste AppGallery. Wat is er allemaal nieuw aan deze Huawei smartphones? Ontdek alles over de Huawei AppGallery bij Krëfel!

 

 

 

Huawei P40 Pro

 

Kom overal en voor jezelf op door altijd net joúw foto's, video's en andere observaties te maken; ontegenzeggelijk waar en mooi dankzij de Ultra Vision Leica Quad Camera. Deel jouw revolutionaire visie van snelheid en kracht met de hypermoderne turbo van de Kirin 990 5G Chipset. Het innovatieve design van de behuizing maakt dat je er bovendien veel meer ergonomisch gemak - en dus plezier - aan beleeft. Beschrijf de dag van vandaag en de toekomst alleen nog maar met de HUAWEI P40 Pro.

256 GB

 

 

Huawei P40

 

De cutting-edge Kirin 990 5G chipset verandert je hele idee van snelheid. De Ultra Vision Leica Triple Camera met geüpgrade AI-vermogen verandert je hele opvatting over fotografie en videografie. Er rest voortaan niets anders dan je verhaal te doen met de kracht van foto's en video's. Als lofbetuiging aan puurheid komt de HUAWEI P40 uitsluitend in de kleuren die de natuur reflecteren: Black, Blush Gold en Silver Forest. De refractieve matte finish geeft de tinten diepgang en elegantie voor een etherisch gevoel van innerlijke rust waarmee je alles en iedereen kunt benaderen.

128 GB

 

 

Huawei P40 Lite

 

De wereld zit vol ongekende schoonheid en onontdekte wonderen. Met vier camera's schiet je met de HUAWEI P40 lite wijdser, scherper of juist closer dan ooit iemand zich heeft kunnen voorstellen. Maak maar eens een cinematografisch portret met de bokeh-lens en switch vervolgens naar de macrolens voor een supergedetailleerde close-up van de natuur. Allemaal met één en dezelfde telefoon. Een volwaardige professionele fotostudio op broekzakformaat!

128 GB