huawei-y6p-nl

 

Ontdek nu de Huawei Y6p!

 

Huawei heeft zijn nieuwste budgetsmartphone op de markt gebracht, de gloednieuwe Huawei Y6p! Met een krachtige batterij van 5000mAh en zijn felle kleuren springt hij meteen in het oog. Wat is er allemaal nieuw? Je ontdekt er hier alles over!

De Huawei Y6p is voorzien van de nieuwste AppGallery. Wat is er allemaal nieuw aan deze Huawei smartphones? Ontdek alles over de Huawei AppGallery bij Krëfel!

 

 

6,3-inch Dewdrop-Display

Het 6,3-inch dewdrop-display met een scherm/behuizing-verhouding van 88,4% biedt een brede en meeslepende visuele ervaring.5 Met een diameter van 2,65 mm bereikt de kleine en discrete camera aan de voorkant meer ruimte om opwindende game-graphics en fantastische beelden met minder onderbrekingen weer te geven.

Stralend in het licht

Met de speciale coating en verfijnd vakmanschap schittert de achterkant met verbluffende rondingen onder elk licht en elke schaduw. Elegantie en uitstraling worden vanuit elk perspectief getoond.

3 GB + 64 GB grote opslag

Bewaar al uw foto's, video's en berichten met 64 GB ROM-geheugen en uitbreidbare opslag van 512 GB. Met het HUAWEI EROFS-super file system kun je meer behouden van hetgeen je leuk vindt.

 

5 000 mAh grote batterij

De grote 5 000 mAh-batterij ondersteunt al uw dagelijkse taken gedurende meerdere dagen zonder regelmatig op te laden. De HUAWEI Y6p kan ook worden gebruikt als oplader om andere telefoons moeiteloos bij te tanken. Bovendien maakt de back-upmodus op dit apparaat het mogelijk om tweerichtingsback-up voor gegevens en foto's op Android-telefoons te ondersteunen.

20 uur

- 4G Surfen oo het web

32 uur

- Video afspelen

36 uur

- 4G bellen

37 uur

- FM-radio beluisteren zonder earphones

 

Drie cameras aan achterzijde

Uitgerust met drie camera's aan de achterkant, een 13 MP heldere hoofdlens, een 5 MP groothoeklens en een 2 MP dieptelens, levert de HUAWEI Y6p altijd schitterende beelden in de fijnste details en helderheid.

120° ultragroothoeklens

Nu kan een 120° breed scala aan mogelijkheden gemakkelijk worden vastgelegd door de 5 MP ultragroothoeklens van de HUAWEI Y6p. Maak grootse en heldere foto's van uitgestrekte bergketens, prachtige architecturen of geweldige groepsfoto's in één frame.

8 MP Beauty Camera

Leg elk betoverend en uniek moment vast met de HUAWEI Y6p. De 8 MP selfie beauty-camera onthult je uitstraling met automatisch retoucheren en laat altijd je meest verbluffende zelfportret zien.

 

Onze conclusie

De Huawei Y6p is met zijn krachtige batterij van 5000mAh een top toestel voor een zachte prijs. Sinds vorig jaar mag Huawei echter geen gebruik meer maken van Google Services zoals onder andere Google Maps, Google Drive, Youtube & Gmail. Hierdoor zullen deze apps niet voorgeïnstelleerd zijn en ontvang je ook geen automatische updates.