LANG LEVE het bruidspaar!

Je huwelijk is de ideale gelegenheid om genodigden kennis te laten maken met projecten die je nauw aan het hart liggen, geschenken waar je van droomt, de inrichting van je liefdesnest, je perfecte keuken ... en ze je te laten schenken.

Daarom stapten Krëfel en Kadolog, net als jullie binnenkort, in het huwelijksbootje. Kadolog is de enige website waarop je, met 100% vrijheid, je huwelijkslijst kan samenstellen.

Via Kadolog kan je je cadeau-ideeën en projecten op persoonlijke wijze voorstellen. Je kan er niet enkel de keukenrobot, televisie of koffiezetapparaat van je dromen oplijsten, maar ook je huwelijksreis en de camera die nodig is om jullie herinneringen vast te leggen.

Laat je gasten meegenieten van je humor en stijl! Je kan de lijst volledig personaliseren en de sfeer meegeven die je wenst. Met Kadolog kunnen ze een bijdrage leveren aan één van de beste dagen van jullie leven. De giften worden onmiddellijk, zonder enige commissie, overgeschreven op je eigen bankrekening of Paypal rekening. Jullie ontvangen ook updates per e-mail iedere keer er een cadeau geschonken wordt.

De kers op de taart is de getrouwheidskaart voor pas getrouwden en jonge ouders. Hiermee krijg je onmiddellijk recht op 10% korting bij talrijke winkels en dus ook bij Krëfel!

Hoe werkt deze getrouwheidskaart?

Richt je rechtstreeks tot Kadolog om een persoonlijke kortingscode van -10% te ontvangen. Je kan deze code dan twee maal gebruiken op de Krëfel webshop en dit zolang de getrouwheidskaart geldig is. Het kan dus niet eenvoudiger zijn!

Voor een overzicht van alle voordelen kan je terecht op www.kadolog.com