AEG  Volledig integreerbare vaatwasser FSB41600Z


AEG FSB41600Z
Klik op de foto om te vergroten

Krëfel code 12002088

AEG Volledig integreerbare vaatwasser FSB41600Z
Energieklasse A+
Wasresultaat A
Droogklasse A
Geluid (dB) 47
Meer info
Verkrijgbaar in de winkel

€ 469,00


Installatiekosten

Dit product is helaas niet online beschikbaar, maar wel beschikbaar in deze winkelpunten
Reserveer in de winkel

Beschrijving AEG FSB41600Z

AEG FSB41600Z Volledig integreerbare vaatwasser

Specificaties

Energieklasse

Het energielabel is een label dat volgens verschillende Europese richtlijnen moet worden meegeleverd bij de verkoop van de belangrijke huishoudelijke elektrische apparaten. Dit label is een maatstaf voor de consument om te zien hoe zuinig, milieuvriendelijk en/of energiebesparend het aangekochte product is.

Op het label wordt de energieklasse aangeduid op een schaal van A tot G waarbij A de meest energiezuinige klasse is. Er zijn nu al toestellen met energieklasse A-10% (of A+) , A-20% (A++), A-30% (A+++), tot A-40%: deze verbruiken respectievelijk 10%, 20%, 30% en 40% minder energie dan een standaard apparaat uit de A-klasse.

Energieklasse
A+

Wasresultaat

Het afwasresultaat wordt weergegeven met de letters A t/m G. A geeft het beste afwas- en droogresultaat, G het slechtste.
Wasresultaat
A

Droogklasse

Het droogresultaat worden weergegeven met de letters A t/m G waarbij A het beste resultaat geeft en G het slechtste.
Droogklasse
A
Geluid (dB)
47
Type
Volledig integreerbaar
Bedieningspaneel inbegrepen

verbr./cycl. (l)

Het waterverbruik duidt het volume water aan dat nodig is om een volgeladen vaatwasser te laten draaien en wordt uitgedrukt in l/cyclus. Bij iedere vaatwasser heeft u de keuze uit meerdere afwasprogramma’s. De meeste afwasprogramma's verbruiken tussen de 12 en 18 liter water per afwasbeurt, maar dit is uiteraard afhankelijk van de belading en de vuiltegraad van de vaat.

verbr./cycl. (l)
11

Energieverbruik per cyclus (kWh)

Het energieverbruik wordt aangeduid in kWh/cyclus. Bij iedere vaatwasser heeft u de keuze uit meerdere afwasprogramma’s. De meeste afwasprogramma's verbruiken tussen de 12 en 18 liter water en tussen de 0,80 en 1,20 kWh stroom per afwasbeurt, maar dit is uiteraard afhankelijk van de belading en de vuiltegraad van de vaat.
Energieverbruik per cyclus (kWh)
1,05

Aantal bestekken

De capaciteit van de afwasmachine wordt aangegeven in aantal bestekken Een bestek is het eetgerei voor één persoon. De meeste vaatwassers hebben een capaciteit van 12 bestekken. De smallere modellen van 45 centimeter breed zitten rond de 8 of 9 bestekken. De mini afwasmachines voor bijvoorbeeld in een caravan kennen een kleiner vermogen, tussen de 4 en 6 bestekken.
Aantal bestekken
13
Afmetingen
596 x 550 x 818
Nisafmetingen (B x D x H)
600 x 550 x 820-880
Aantal programma's
5

Uitgestelde start

Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts afwassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een vaatwasser te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.
Uitgestelde start
Display

Beveiliging tegen waterschade

Het water wordt afgesloten op het moment dat het machine een storing heft, er een lekkage is of de vaatwasser dreigt over te lopen.
Beveiliging tegen waterschade
Aantal korven
2

Resttijdaanduiding

Met deze functie kun je zien hoelang de machine nog bezig is voordat het door jou gekozen programma klaar is. De resttijd wordt aangegeven in minuten.
Resttijdaanduiding
Materiaal kuip
Inox
Programma 3in1 / 4in1
Bestekkorf
Besteklade
Binnenverlichting

Functie halve belading

Sommige vaatwassers hebben een programma voor een halve belading. Dit is een korter programma, speciaal voor vaatwassers die niet helemaal vol zitten.
Functie halve belading
Snelprogramma

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging zorgt ervoor dat je kind de machine niet kan openen terwijl er een programma draait of in stilstand staat.
Kinderbeveiliging
Gewicht (kg)
37
Geluidsniveau in dB
47
Diepte in cm
55
Automatische programma's
Jaarlijks waterverbruik in ltr
2775
Breedte in cm
59.6
Aantal temperatuurinstellingen
4
Bouw
Inbouw
Hoogte in cm
81.8
Snelwas functie
Inverter motor

Beoordelingen

AEG FSB41600Z
AEG
FSB41600Z
Krëfel code: 12002088
 
(1)
Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit Prijs/kwaliteit Krëfel service
vaatwas Deel deze review:
07/11/2017
tuytschaever arlette - OOSTENDE

De oude vaatwasser diende hersteld te worden. Dit zou bijna evenveel kosten als een nieuwe.De nieuwe stond in promotie. Bedieningspaneel is eenvoudig en volledig aan de binnenzijde, wat paste in de huidige keuken.
Tot hiertoe, geen minpunten

07/11/2017

tuytschaever arlette

OOSTENDE

Vrouw

Gebruiksgemak Vormgeving Functionaliteit
Prijs/kwaliteit Krëfel service