iRobot

'S WERELD NUMMER 1 verkoop van robotstofzuigers

's wereld nummer 1 verkoop van robotstofzuigers

iRobot, een toonaangevend internationaal roboticabedrijf, ontwerp en bouwt robots die mensen kunnen helpen om meer te doen, zowel binnen- als buitenshuis.

In miljoenen huishoudens over de hele wereld zijn producten van iRobot, waaronder de bekroonde Roomba™ stofzuigrobot en de Braava™ familie van dweilrobots, dagelijks hard aan het werk om mensen te helpen meer gedaan te krijgen.

Nieuwste iRobot modellen i7/i7+

Uw vloer elke dag moeiteloos schoon

 

 

Haren van huisdieren, kruimels, vuil en dagelijks stof komen telkens weer terug, dus het schoonhouden van uw huis kan aanvoelen als een eindeloze taak.

Daarom biedt iRobot u de Roomba®-familie stofzuigrobots. Doordat ze een krachtig reinigingssysteem combineren met intelligente sensoren, bewegen onze robots naadloos door uw woning en passen ze zich aan de omgeving aan om uw vloeren grondig te reinigen, zodat u meer tijd overhoudt voor belangrijker zaken.

Beweegt naadloos door uw woning

Roomba® stofzuigrobots zijn voorzien van een hele reeks intelligente sensoren die de robot automatisch door uw woning sturen. De robot maakt 60 beslissingen per seconde terwijl hij onder meubels en rondom spullen navigeert om uw vloeren grondig te reinigen.

 

Detecteert automatisch vuil
Detecteert automatisch vuil

Dirt Detect™-sensoren waarschuwen de robot om meer tijd te besteden aan het reinigen van plaatsen waar zich vuil ophoopt. Dat is ideaal voor ruimten waar veel gelopen wordt en voor incidentele rommel.

Reinigt in hoeken en langs wanden
Reinigt in hoeken en langs wanden

De robot is ontworpen om in hoeken en langs muren te reinigen, en vangt zo vuil, stof en haren waar ze zich ook verbergen.

Navigeert naadloos
Navigeert naadloos

Geleid door geavanceerde navigatiesoftware beweegt de robot zich moeiteloos rondom obstakels en onder meubilair, en past hij zijn weg aan om uw vloeren grondiger te reinigen.

Reinigt vloeren in drie stappen

Ons krachtige 3-staps reinigingssysteem met zijborstel voor het reiniging van randen en hoeken is ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil op alle vloertypen.

 

Reinigt vloeren in drie stappen

Stap 1: Reinigt in hoeken en langs randen
Stap 1: Reinigt in hoeken en langs randen

De zijborstel voor het reinigen van randen en hoeken, die speciaal is ontworpen onder een hoek van 27 graden, vangt vuil, stof en afval uit hoeken en langs wanden.

Stap 2: Grijpt het vuil met twee borstels
Stap 2: Grijpt het vuil met twee borstels

Dankzij het unieke ontwerp van de tegen elkaar in draaiende borstels kunnen zij effectief vuil losmaken en opnemen van vloeren. Zelfreinigende borstels verkrijgbaar op de 800- en 900-serie.

Stap 3: Zuigt vuil op en filtert afval
Stap 3: Zuigt vuil op en filtert afval

De krachtige motor van de robot zuigt vuil op naar de opvangbak met filter. Het High-Efficiency-filter* vangt 99% van alle stof, mijten en allergenen op, met afmetingen tot 10 micron.

Bediening vanaf smartphone of tablet

Gebruik de iRobot HOME-app om reinigingscycli op elk gewenst moment te plannen, starten, pauzeren of annuleren, waar u ook bent. Compatibel met Roomba®-stofzuigrobots met wifi®-verbinding.

 

Reinigingsvoorkeuren aanpassen
Reinigingsvoorkeuren aanpassen

Selecteer reinigingsvoorkeuren zoals vermogensinstellingen, aantal reinigingsstappen, eindreiniging van randen en meer.*

Reinigingsgeschiedenis bekijken
Reinigingsgeschiedenis bekijken

Bekijken van reinigingsgegevens zoals voltooide reinigingscycli, dekkingsgebied en reinigingsduur. Clean Map™-rapporten* tonen plattegronden van het dekkingsgebied en de locatie van Dirt Detect®-gebeurtenissen.

Kom thuis in een schone woning
Kom thuis in een schone woning

Stel uw robot* zo in dat hij uw woning tot 7 maal per week reinigt op tijdstippen die voor u het best uitkomen.

* Functies verschillen per model.

Ontdek onze iRobot robotstofzuigers