iRobot

Als het niet van iRobot® is, is het geen Roomba®
Tientallen jaren van baanbrekende innovatie en engineering. Dat is wat Roomba® dé robotstofzuiger maakt.

 

Roomba® -stofzuigers

 

Roomba 9s+ s- Serie

Roomba s-serie:
De slimste, krachtigste robotstofzuiger tot nu toe.

Roomba i7 i- Serie

Roomba i-serie:
Leert uw woning kennen, brengt deze in kaart en past zich eraan aan. Leegt zichzelf automatisch.

Roomba 900 Serie

Roomba 900-serie:
Krachtige prestaties. Brengt een hele verdieping van uw huis in kaart om schoon te maken.

Roomba e Serie

Roomba e-serie:
Speciaal ontworpen voor huizen met huisdieren.

Roomba 600 Serie

Roomba 600-serie:
iRobot's bestverkopende robotstofzuiger is nu slimmer dan ooit.

iRobot Roomba

iRobot:
Ontdek hier ons volledige assortiment iRobot stofzuigers.

 

Braava® -dweilrobots

 

Braava m- serie

Braava m-serie:
De ultieme dweilrobot. Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimtes.

 

De laatste nieuwe modellen.

Ontdek hier de laatste nieuwe iRobot modellen.

 

Het verschil dat iRobot® maakt.

iRobot Roomba i7+

Al 30 jaar loopt iRobot voorop als het gaat om domotica. En in al die jaren heeft het bedrijf onder andere de Roomba®-robotstofzuiger en de Braava®-dweilrobot ontwikkeld. Het ontwerp van de baanbrekende huisrobots zit vol gespecialiseerde functionaliteit en een stevige reeks features zorgt ervoor dat u elke dag opnieuw kunt genieten van een schoon huis.

iRobot Roomba i7+

Clean Base™ automatische vuilafvoer:
De Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat u wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken. De iRobot app geeft dan een seintje wanneer de Clean Base moet worden leeggemaakt.

iRobot Roomba

Dubbele rubberborstels voor alle vloertypen:
Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubber borstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

iRobot Roomba

Imprint™-technologie:
Met de baanbrekende Imprint™-technologie bouwen we aan een wereld waarin robots op een intelligente manier met elkaar en met andere met internet verbonden apparaten in uw huis communiceren. Het is niet alleen ons doel om een huis te creëren dat slimmer is, het is ons doel om een huis te creëren dat voor zichzelf zorgt.

iRobot Roomba

vSLAM®-technologie:
De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een gedetailleerde kaart van de omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

 

(Nieuwste) Technologiëen

2020 and before.

 

Grensverleggend is standaard.

Toonaangevend als het gaat om schoon.

iRobot Roomba

Detecteert automatisch vuil:
Verwijdert vuil op plekken waar veel gelopen wordt. DirtDetect™-sensoren maken uw robot attent op plekken waar zich meer vuil verzamelt, zoals de plekken in uw huis waar veel gelopen wordt, zodat deze extra grondig worden schoongemaakt.

iRobot Roomba

Reinigt in hoeken en langs wanden:
De robot is ontworpen om in hoeken en langs muren te reinigen, en vangt zo vuil, stof en haren waar ze zich ook verbergen.

iRobot Roomba

Navigeert naadloos:
Navigeert op een intelligente manier door uw huis. Een set intelligente sensoren leidt de Roomba®-robotstofzuiger door uw hele woning, langs muren, rond meubilair en onder banken en bedden om de vloeren grondig schoon te maken.

 

Drietrapsreiniging.

De krachtige 3-staps reinigingssysteem met zijborstel voor het reiniging van randen en hoeken is ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil op alle vloertypen.

iRobot Roomba

3-staps schoonmaaksysteem:
Stof en vuil kunnen zich niet verbergen voor het gepatenteerde 3-staps schoonmaaksysteem. Met een speciaal ontworpen zijborstel voor hoeken en randen, twee borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem wordt alles aangepakt, van kleine deeltjes tot grotere kruimels, vlokken en snippers op uw tapijten en harde vloeren.

Twee borstels voor alle vloertypen:
Roomba®-robots gebruiken de twee borstels voor alle vloertypen om uw vloeren grondig schoon te maken. Eén borstel maakt het vuil los en de andere draait in tegengestelde richting om het vuil op te pakken en naar binnen te werken.

Stappenplan:
Stap 1: Reinigt in hoeken en langs randen: De zijborstel voor het reinigen van randen en hoeken, die speciaal is ontworpen onder een hoek van 27 graden, vangt vuil, stof en afval uit hoeken en langs wanden.
Stap 2: Dankzij het unieke ontwerp van de tegen elkaar in draaiende borstels (2) kunnen zij effectief vuil losmaken en opnemen van vloeren. Zelfreinigende borstels verkrijgbaar op de 800- en 900-serie.
Stap 3: Zuigt vuil op en filtert afval: De krachtige motor van de robot zuigt vuil op naar de opvangbak met filter. Het High-Efficiency-filter* vangt 99% van alle stof, mijten en allergenen op, met afmetingen tot 10 micron.

 

Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.

Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. iRobot stofzuigers weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken het huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt, honden en katten.

iRobot Roomba

 

iRobot Roomba

Twee robots die speciaal zijn gebouwd voor een grondige reiniging.

Roomba® stofzuigt. Braava Jet®-dweilrobots dweilen. En of u nu voor de Roomba®, Braava® of voor beide kiest, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben, zodat u ze dag in dag uit moeiteloos schoon houdt.

 > Ontdek hier de iRobot s9+ en de Braava m6

 

Ontdek onze iRobot robotstofzuigers