iRobot Roomba Braava

 

Roomba s9+ en Braava M6

 

iRobot Roomba s9+

iRobot Roomba s9+

iRobot Roomba s9+

 

Kenmerken Roomba

 

Reinigt zichzelf na het stofzuigen
Zorgt voor schoonmaken van begin tot eind: maakt zichzelf leeg in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vuil, stof en haar, zodat u zich wekenlang niet om stofzuigen hoeft te bekommeren. De afgesloten zak vangt stof op, zodat het niet in de lucht kan ontsnappen. De Roomba s9+ wordt automatisch geleegd en opgeladen, en gaat verder met schoonmaken tot de klus is geklaard.

Geavanceerde sensoren
Geavanceerde sensoren stellen de robot in staat dicht bij wanden en in hoeken schoon te maken. Dirt Detec™-sensoren herkennen gebieden die meer aandacht nodig hebben en zorgen dat de robot deze grondiger schoonmaakt. Sensoren voor afgronddetectie voorkomen dat de robot van trappen of andere afstapjes valt.

Leert uw woning kennen
De Imprint™ Smart Mapping-technologie helpt de robot uw huis te leren kennen, zodat u volledige controle heeft over welke kamers worden schoongemaakt en als u de iRobot HOME-app, de Google Assistent of Alexa gebruikt. Bovendien is de s9+ ook voorzien van volledige systeemfiltratie die 99% van de allergenen zoals pollen en schimmelsporen opvangt.

Uitstekende schoonmaak tot in alle details
Het 3-staps schoonmaaksysteem maakt gebruik van 30% bredere* borstels met rubberen loopvlakken die voortdurend in contact blijven met tapijten en harde vloeren, en van een 40x sterkere zuigkracht** voor onze diepste reiniging tot nu toe*. De Power Boost maximaliseert de zuigkracht op tapijten automatisch en maakt vuil diep in de vezels los met extra vermogen.

 

iRobot Braava M6

iRobot Braava M6

iRobot Braava M6

 

Kenmerken Braava

 

De ultieme dweilrobot met Precisiespray
Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder uw meubels, tapijten of muren te beschadigen. Gebruik het Braava jet™ reinigingsproduct voor harde ondergronden voor een langdurige, frisse geur.

Maakt gebruik van Braava jet®-reinigingspads
Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen. Wasbare pad voor nat dweilen en droog afnemen zijn ook verkrijgbaar.*Getest in de modus SPOT-reiniging

Leert uw woning kennen
De Imprint™ Smart Mapping-technologie helpt de robot uw huis te leren kennen, zodat u volledige controle heeft over welke kamers worden schoongemaakt en als u de iRobot HOME-app, de Google Assistent of Alexa gebruikt.

Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten
Maakt schoon met een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels. Imprint™ Smart Mapping stelt de robot in staat in de loop van de tijd uw woning te leren kennen, deze in kaart te brengen en zich eraan aan te passen.

 

 
 

Een nieuwe manier van samenwerken: Imprint Link

 
 

De wedstrijd

 

 

DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN
Proficiat, Evelien G.