Karcher

Topkwaliteit voor reiniging en waardebehoud

 

Kärcher is wereldwijd op het gebied van kwaliteit en technologie de toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. De klanten kunnen optimaal genieten van de producten doordat ze hun reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren. Ze maken een merkbaar verschil in het leven van de klanten door hen efficiënte en economische oplossingen aan bieden voor dagelijkse en algemene reinigings- en bewateringsproblemen. Ze hebben zeer tevreden en enthousiaste klanten.

 

HOGEDRUKREINIGERS

 

Hogedrukreinigers

 

Waarom Kärcher het verschil maakt. Of het nu gaat om een zachte behandeling of een krachtige reiniging – een hogedrukreiniger kopen is vaak de oplossing voor uw reinigingsprobleem. De Kärcher hogedrukreinigers bieden de perfecte uitkomst voor elke reinigingstaak. Waar voorheen vuil domineerde, is er nadien niets dan netheid. Kärcher voegt niet alleen waarde toe aan uw omgeving, het geeft ook waarde terug: oud wordt nieuw. Onze honderden ingenieurs hebben tientallen jaren ervaring achter de rug en werken dagelijks met de grootste passie aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van hogedrukreinigers.

MULTIFUNCTIONELE ALLESZUIGER

 

Multifunctionele alleszuiger

 

Met de Kärcher multifunctionele alleszuigers, aszuigers en tapijtreinigers hebben uw klanten alles in huis voor alle mogelijke reinigingstaken. Dankzij de speciale filtersystemen en de individuele accessoires kunnen deze robuuste stofzuigers verschillende soorten vuil snel en grondig opzuigen of grof vuil verwijderen uit textieloppervlakken.

 

STOOMREINIGERS

 

Stoomreinigers

 

Alles in één: de stoomreiniger. Met de Kärcher stoomreiniger kunnen u en uw hele gezin genieten van een brandschoon huis - zonder gebruik van chemische producten. Met zijn uitstekende reinigende werking, vernietigt de stoom 99,99% van alle veel voorkomende huishoudelijke bacteriën *, de hoogste standaard van hygiëne en een gezonde leefomgeving verzekerd. Met Kärcher is het volle kracht vooruit: of het nu gaat om de keuken, badkamer, vloeren of strijken, de Kärcher stoomreinigers leveren uitstekende resultaten. Ontdek nu de vele toepassingsmogelijkheden!

RUITENREINIGERS WINDOW VACS

 

Ruitenreinigers window vacs

 

Een puur genot. Simpelweg schoon zonder druppels. De nieuwste generatie van de ruitenreiniger Kärcher Window Vac zorgt niet alleen voor streeploos schone ramen, maar bespaart u ook een hoop tijd en moeite. De handige apparaten zuigen na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op - zonder druppels en strepen.

 

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk hier alle Kärcher producten!

Ontdek onze Kärcher producten