De volgende modellen zijn ook beschikbaar bij Krëfel!

 

iPhone Xs

64 Go - 256 Go - 512 Go

 

iPhone Xs Max

64 GB - 256 GB - 512 GB

Apple Keynote 2018

Op woensdag 12 september hield Apple een speciale bijeenkomst in het Steve Jobs Theater op de Apple Campus in Cupertino. Naar jaarlijkse gewoonte mochten we alweer een heleboel nieuwe producten verwachten met als kers op de taart, de opvolger(s) van de iPhone X! Wij zetten de officiële lanceringen op een rijtje!

Apple lanceerde maar liefst 3 nieuwe iPhones: de XS, XS Max en een goedkopere iPhone XR:

 

 

 

iPhone XS

Een geüpdatete versie van de iPhone X met een 5.8” OLED-display, smallere schermranden, tweede generatie TrueDepth-camera, verbeterde dual-camera en een snellere A12-processor. Voor de iPhone XS tel je 1.159 euro neer voor de 64 GB-versie. Het model met 256 GB kost 1.329 euro, terwijl het model met 512 GB je 1.559 euro zal kosten.

 

iPhone XR

Een goedkopere versie van de iPhone XS met een 6.1” LCD-display en vergelijkbaar design. Waar de duurdere modellen voorzien zijn van een glazen behuizing verwachten we we voor de XR een goedkopere, aluminium behuizing. Voorts zal het toestel voorzien zijn van slechts 1 camera en maakt het toestel voor Face ID gebruik van de eerste generatie TrueDepth-camera. Hij is beschikbaar in een paar nieuwe kleuren: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood. De iPhone XR is verkrijgbaar vanaf 859 euro voor 64 GB opslagruimte. Er is ook een versie met 128 GB voor 919 euro en voor het model met 256 GB tel je 1.029 euro neer.

 

iPhone XS Max

Dit wordt vermoedelijk het grote broertje van de Iphone XS. En met groter, bedoelen we ook echt GROTER, zo zou het toestel beschikken over een gigantisch 6.5” OLED-display. Qua functionaliteiten verwachten we dan weer geen grote verschillen, maar de prijs is wel nog een trapje omhoog. Voor de 64 GB-versie betaal je 1.259 euro, voor de 256 GB-versie 1.429 euro en voor het duurste model met 512 GB zul je maar liefst 1.659 euro moeten betalen.

 

Apple Watch Series 4

In 2014 werd de allereerste Apple Watch voorgesteld, sindsdien kreeg het toestel ieder jaar enkele subtiele aanpassingen. Dit jaar krijgen we voor het eerst een gloednieuw design. Zo is het scherm maar liefst 30% groter geworden dan zijn voorganger. Ook de fysieke toetsen verdwijnen en worden vervangen door drukgevoelige toetsen met haptische feedback.

De horloge zal draaien op de nieuwste WatchOS 5- software en is voorzien van verbeterde sensoren en een snellere processor waardoor het gezondheidsdata beter kan analyseren en zelfs hartproblemen kan opsporen.

Meer weten!