Dossier

Koelkast

koelkast

Talloze modellen koelkasten!

De Amerikaanse koelkast - voor grote gezinnen. Deze modellen kunnen tot 700 liter bevatten. Ze worden ook wel side-by-sidecombinaties genoemd. » Bekijk de Amerikaanse koelkasten.

Dubbeldeurs koelkast – alles in één. Een tweedeursmodel heeft zowel een koel- als vriescompartiment met aparte deuren. Goed voor een totale netto-inhoud van 350 à 400 liter. De kleinere vrieszone kan zich boven of onder de ruimere koelzone bevinden. » Bekijk de combi bottom koelkasten of de combi top koelkasten.

Ééndeurs koelkast – om plaats te besparen. Een mooi alternatief voor wie plaats wil besparen is de ééndeurs koelkast. Deze modellen kunnen tot 400 liter bevatten. » Bekijk de ééndeurs koelkasten.

Tafelmodel koelkast – zijn eerder klein met een inhoud tussen 100 en 150 liter. Deze modellen zijn geschikt voor kleine gezinnen die regelmatig inkopen doen of voor alleenstaanden. » Bekijk de tafelmodel koelkasten.

Termen

No Frost

De No Frost-techniek maakt gebruik van een ventilator om de lucht in circulatie te brengen waardoor de temperatuur overal constant is. Dit heeft het voordeel dat de producten snel en gelijkmatig gekoeld worden. De luchtvochtigheid wordt bovendien naar buiten getransporteerd, waardoor er geen ijsvorming plaats vindt. Dit betekent dus dat je de koelkast niet meer hoeft te ontdooien en je vermijdt dat het ijs in het vriesvak voor een hoger energieverbruik zorgt.

0°C zone

Sommige nieuwe modellen hebben een bewaarvak waar de temperatuur tussen 0°C en 3°C wordt gehouden. Deze functie komt meestal voor bij koelkasten met drie deuren: koelkast, bewaarvak, diepvriezer. Het voordeel van dit extra compartiment is dat kwetsbare voedingswaren zoals vlees, vis, gewassen en versneden groenten en fruit, en bereide schotels langer bewaard kunnen worden.

Verdeler voor ijsblokjes

Amerikaanse koelkasten kunnen door aansluiting op de waterleiding ijsblokjes aanmaken. Deze optie verbruikt echter ook energie.

Sterren

4 sterren (* * * *): Invriezen van levensmiddelen is mogelijk.
3 sterren (* * *): Reeds bevroren levensmiddelen kunnen enkele weken bewaard worden.
2 sterren (* *): Reeds bevroren levensmiddelen kunnen enkele dagen bewaard worden.
1 ster (*): Enkel mogelijk ijsblokjes in te vriezen.

Bekijk ons gamma koelkasten.Krëfel diensten

De Krëfel verkooppunten tot uw dienst.

Voor al uw aankopen betreffende LCD, plasma, LCD-LED, hifi, video, DVD, multimedia, foto, telecom en elektro, helpen onze verkopers u graag bij het maken van uw keuze. » Zoek een winkel in de buurt.

Betaal pas bij levering van het product.

Bij Krëfel winkelt u steeds 100% veilig en eenvoudig. U betaalt pas wanneer u uw aankoop ontvangt en u hoeft geen kaartgegevens op te geven bij de aankoop online. » Betaal pas wanneer uw product geleverd wordt.

Betalen met ecocheques.

Naast de maaltijd- en dienstencheques zijn er sinds 2009 ook ecocheques in omloop. Dit zijn 'groene vouchers' waarmee u milieuvriendelijke producten of diensten kan kopen. » Betaal met ecocheques.