Banner Krëfel houdt je warm

Radiator, convector of terrasverwarmer nodig?

De koude winterdagen komen er weer aan in ons land. Wij willen niet bij de pakken blijven zitten en helpen je graag bij het behouden van de ideale temperatuur in huis. Zo hoef jij het niet al te koud te hebben. Kijk gerust hieronder welk soort verwarmingselement je best kan gebruiken. Krëfel houdt je warm! 

 

 

 

Olieradiator

Olieradiatoren werken met een soort verwarmingsolie. Deze olie bevindt zich in het verwarmingselement zelf. De warmte verspreid zich bijna geruisloos en zorgt voor een aangename warmte in de ruimte.

Ze zorgen voor een constante temperatuur, zijn erg stil en ideaal voor het gebruik gedurende een langere periode in een middelmatige tot grote ruimte. Zo heb je altijd gelijkmatige en comfortabele temperatuur in de ruimte.

> Bekijk alle olieradiatoren

olieradiator

 
 
 

Blaasradiator

Een ventilatorkachel blaast lucht over een warmte element waarna de warme lucht in de ruimte terecht komt. Sommige modellen hebben keramische warmte elementen, wat betekent dat het toestel efficiënter en veiliger werkt.

Ventilatorkachels zorgen voor onmiddellijke verwarming. De personen die direct voor de kachel staan zullen de warmte het beste voelen.  Ze zijn ideaal om als persoonlijke, individuele verwarming te gebruiken of voor kleine tot middelgrote ruimtes.

> Bekijk alle blaasradiatoren

blaasradiator

 
 
 

Convector

Convectorkachels zijn licht en verplaatsbaar. Dankzij het natuurlijke principe van convectie, waarbij de warmte wordt overgebracht door stroming, zijn convectoren ideaal voor een snelle, gelijkmatige en geruisloze verdeling van warmte doorheen de ruimte. Veel convectorkachels zijn voorzien van een ventilatorfunctie waardoor de warmte sneller verspreid wordt.

Ze zijn erg stil en dus ook geschikt voor verwarming van middelgrote ruimtes waar een constante temperatuur behouden moet worden. De directe omgeving is snel verwarmd en de warmte wordt door de ruimte verspreid.

> Bekijk alle convectoren

convector

 
 
 

Keramische radiator

Wil je bij koud weer graag de ideale temperatuur behouden? Een keramische radiator is speciaal geschikt om werk- en verblijfsplekken te verwarmen. De stralingswarmte van de radiator is zeer prettig en belast de luchtwegen niet omdat stofdeeltjes niet kunnen verbranden in het verwarmingselement.

Een keramische verwarming is verder zeer energiezuinig en daarnaast ook zeer compact van formaat zodat je hem gemakkelijk in je kamer kunt plaatsen, waar je maar wil.

> Bekijk alle keramische radiatoren

keramische radiator

 
 
 

Terrasverwarmer

Terrasverwarmers zijn enorm populair. Het voordeel van een terrasverwarmer is dat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen en dat je bij sommige modellen geen elektriciteitsaansluiting nodig hebt. De standaardmodellen die op propaan/butaan werken, geven veel warmte. Flame heaters, worden vooral gebruikt voor de sfeer omdat ze tijdens het branden een mooi vlambeeld geven.

Voor grotere oppervlakken is een staand model zeker geschikt. Ze zijn krachtig en kunnen op iedere plek gebruikt worden. Ze zijn bovendien ideaal voor een terrasfeestje in de winter.

> Bekijk alle terrasverwarmers

terrasverwarmer

 
 

Ontdek hieronder enkele van onze producten!

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image