smartphones-header

 

Laptop kopen? Wij helpen je graag verder!

Tijd voor een nieuwe laptop? Bij Krëfel helpen we jou graag verder zodat je zeker het ideale toestel vindt in het brede aanbod. Je kan ook altijd eens langsgaan in één van de 75 Krëfel-winkelpunten om advies te krijgen van onze productspecialisten.

Belangrijke kenmerken.

Op de laptopmarkt zijn er zeer veel toestellen te vinden van verschillende soorten en maten. Bij het kiezen van je nieuwe laptop is altijd interessant om te bepalen wat je er vooral wilt mee doen.

 

Werk & Studeren

Zoek je een laptop voor het werk of voor je studies, dan is het noodzakelijk om een laptop te kiezen die vrij krachtig is om gemakkelijk met meerdere vensters te werken. Een laptop die je dan meestal de hele dag gebruikt is comfortabeler als je een groter scherm hebt. Kies daarom zeker voor schermgrootte van minstens 13 inch.


- Laptops voor werk & studeren
Fotobewerking

Als je een laptop wilt gebruiken om al je reisfoto’s te bewerken in Photoshop heb je een iets krachtige laptop nodig. Een minimum van 8GB werkgeheugen en een Full HD scherm zijn zeker vereist om gedetailleerd te kunnen werken. Adobe programma’s werken zeer soepel onder Mac OS. Een Macbook is hier zeker een aanrader.


- Laptops voor fotobewerking
Voor onderweg

Ben je vaak onderweg met je laptop en wil je graag werken op de trein of in de bus ? Kies dan zeker een laptop waar je lang genoeg op kan werken zonder stroom. Het is ook aan te raden van een scherm te kiezen die niet groter is dan 15,6 inch, zodat deze makkelijk in je tas past en niet te zwaar is.


- Laptops voor onderweg
 

Gaming.

 

Ben je nog een old-school World of Warcraft speler of speel je meer recente games zoals Fornite, Fifa 18 of Call Of Duty WWII ? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment van PC Gaming. Bij Krëfel vind je alles om je nieuwe gaming setup op te starten of uit te breiden.

 

Gaming Laptop

Een gaming laptop is heel krachtig en beschikt over veel werkgeheugen, een uitstekende videokaart en een goede processor om er de laatste games op te spelen. De meeste gaming laptops hebben een verlicht toetsenbord wat het design van de laptop al veel aantrekkelijker maakt. 


- Acer Predator & V Nitro

- Asus Republic of Gamers

- HP Omen

- Lenovo Legion

Gamingtoetsenbord & muis

Een gamingtoetsenbord & muis zijn hardware die onmisbaar zijn bij het gamen. De toetsenborden hebben vaak een special verlichting terwijl de muizen meer knoppen hebben om een nog betere reactietijd te hebben tijdens het gamen.


- Gamingtoetsenbord & muis
Gaming Headset

Bij het gamen is het geluid en de communicatie met het team zeer belangrijk. Onze gaming headsets hebben een hogere gevoeligheid dan gewone headsets en zijn optimaal om het kleinste detail in het spel te horen.


- Gaming Headsets

 

Laptops per merk.
 

 

Toebehoren.
 

Je nieuwe laptop heeft de juiste accessoires nodig om je toestel helemaal te personaliseren. Ontdek hier ons breed assortiment aan tassen & sleeves, muizen en opslagtoebehoren.

 

USB sticks & Externe harde schijven

 

- USB Sticks < 32 GB

- USB Sticks ≥ 32 GB

- Externe harde schijven < 3 TB

- Externe harde schijven ≥ 3 TB

Muizen

 

- Type aansluiting : USB

- Type aansluiting : Draadloos

Tassen & Sleeves

 

- Tassen

- Sleeves

- Rugzakken