Logo
   Categorieën
   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-BannerDesktop
   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-BannerDesktop
   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-BannerDesktop


   LG NanoCell 2021

   LG's nieuwe NanoCell 2021 TV's zijn net uitgebracht! De NanoCell TV's maken deel uit van LG's premium lijn van LED TV's en zullen je verrassen met hun spectaculaire kleuren en ongelooflijke beeldkwaliteit.


   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-Featurette1-image

   Pure kleuren: Elke kleur kristalhelder:
   Verbluffende pure kleuren in NanoCell Real 4K TV's. Met ongeveer 8 miljoen pixels levert een 4K-tv een beeld dat merkbaar scherper en gedetailleerder is dan je standaard HD-tv. Bij NanoCell TV wordt de 4K-resolutie aangevuld met de LG NanoCell-technologie voor een ervaring die de internationale normen overtreft

   Maar Nanocell, wat is het nu precies?
   LG NanoCell TV maakt gebruik van nanodeeltjes van ongeveer 1 nm, geplaatst op een LED-paneel, die beeld en kleur filteren en verfijnen, door onzuiverheden uit de RGB-kleurmenging te verwijderen. Dit betekent dat alleen zuivere, nauwkeurige kleuren op het scherm worden weergegeven.
   Kort gezegd: Je geniet dus van spectaculaire kleuren, diep zwart en intens contrast.

   De kleurtechnologie van LG NanoCell TV’s is gecertificeerd door Intertek om 100% kleursamenhang te bieden bij een kijkhoek tot ±30°. In de praktijk wil dit zeggen dat de TV kleuren rijkelijk kan weergeven en dit zonder enige beeldvervorming, zelfs wanneer je naar de TV kijkt vanuit een scherpere hoek.   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-Featurette2-image

   α7 Gen4 AI Processor 4K:
   De kern van LG NanoCell 4K Tv's  wordt gevormd door de α7 Gen4 AI Processor 4K, een baanbrekende chip die gebruik maakt van machine-learning algoritmen om inhoud te analyseren en te optimaliseren. Elke aanpassing aan beeld en geluid gebeurt automatisch, zodat alles wat je bekijkt in spectaculaire kwaliteit is.


   Donker zwart met Full Array Dimming:
   De NANO966 en NANO916 reeks beschikken over Full Array Dimming. Dankzij deze technologie, kunnen deze LG NanoCell TV's de achtergrondverlichting zeer precies aansturen. Hierdoor krijg je een dieper zwart en een minimale vorm van backlight bleeding of zichtbare lichtdoorvoer, met als resultaat een hoger contrast en meer details.   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-Featurette3-image

   Ontdek hoe Real 8K tot leven wordt gebracht:
   Met natuurlijke, levensechte kleuren en een resolutie van 8K die voldoet aan de industriestandaard brengt de LG NANO966 je favoriete films, games en sport tot leven. LG NANO966 levert namelijk een echte 8K-ervaring, eentje die zich kan meten met de beste. NanoCell's meesterschap in kleur, gecombineerd met ongeveer 33 miljoen dicht opeengepakte LCD pixels, levert een verbluffend beeld met hoge resolutie welke de norm voor 8K-tv bijna overtreft.


   Verbeter elk beeld dankzij  AI 8K Upscaling:
   De AI processor in de NANO966 maakt gebruik van een deep learning algoritme om niet 8K beelden te analyseren en vervolgens te verbeteren naar bijna 8K weergavekwaliteit. Het uiteindelijke beeld zal scherper zijn en meer details bevatten, zelfs wanneer je het bekijkt op de grootste beschikbare schermen.

   *LG NANO966 binnenkort hier verkrijgbaar!


   Extra kenmerken:   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-Featurette4-image

   Nano Gaming.TV met veel XP:
   Van de donkerste grotten tot de helderste nieuwe werelden, LG NanoCell TV verlicht je game met levendige kleuren. Cloudgaming-technologie en automatische aanpassingen voor beelden van hoge kwaliteit zorgen voor een prettige game-ervaring.

   Game optimizer - Ongekende niveaus van controle:
   Al je spellen worden beter. Game Optimizer past automatisch de beeldinstellingen aan, optimaliseert de graphics en zichtbaarheid en zorgt zo voor een betere game-ervaring, ongeacht het type game dat je speelt.

   Sport Alert - Mis nooit je favoriete team:
   Sport Alert informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je de grote wedstrijden van je favoriete teams mist, zelfs niet wanneer je andere inhoud bekijkt.
   TV-20210421-LG-Nanocell-2021-Featurette5-image

   Thuisbasis van al je favorieten:
   Toegang tot Disney+, de Apple TV-app, Netflix en. Kies uit de nieuwste films, tv-shows, documentaires en live sport en meer, je vindt ze allemaal hier op één plek.

   New Home - Welkom in je nieuwe huis:
   Het nieuw ontworpen beginscherm toont gepersonaliseerde inhoudssuggesties, geeft je gemakkelijker toegang tot favorieten en laat je verbonden apparaten op één plaats bedienen.

   Nieuwe Magic Remote - Meer als een toverstaf:
   De vernieuwde Magic Remote heeft een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk in de hand ligt, en dankzij het aanwijs- en scrolsysteem kun je sneller zoeken. Ingebouwde AI biedt eenvoudige toegang tot diensten, terwijl sneltoetsen voor belangrijke contentaanbieders je snelkoppelingen geven naar al je favorieten. Daarnaast heb je nu ook Magic Tap, een slimme nieuwe truc die je telefoon met je tv verbindt.

   Geüpdatet op 27 dec. 2022