OLED TV LG C9 E9

LG OLED TV. De slimste OLED TV.

 

Kies voor de nieuwste generatie OLED televisies van LG. En ontvang tot €300,- cashback.

De nieuwe LG OLED TV’s zijn voorzien van de 2e generatie α9-processor. Deze ultra slimme processor is voorzien van een ‘deep learning’ AI-algoritme, dat automatisch beeld en geluid voor elk type content en kijkomgeving optimaliseert. Hierdoor geniet je altijd van de ultieme kijkervaring.

 

 

Ontdek de nieuwe OLED C9 en OLED E9

LG OLED C9  
LG OLED C9

55 en 65 inch: nu met €200 en €300 cashback

  • Het briljante brein, 2e generatie α9 Intelligent Processor
  • Perfect zwart en verbluffend contrast
  • Dolby Atmos® en AI Sound, bioscoopgeluid bij je thuis (40 Watt)
  • Google Assistant en Amazon Alexa ondersteuning
  • Superslank design met strakke aluminium voet
Ontdek de OLED C9
LG OLED E9  
LG OLED E9

55 en 65 inch: nu met €200 en €300 cashback

  • Het briljante brein, 2e generatie α9 Intelligent Processor
  • Perfect zwart en verbluffend contrast
  • Dolby Atmos® en AI Sound, bioscoopgeluid bij je thuis (60 Watt)
  • Google Assistant en Amazon Alexa ondersteuning
  • Picture-on-Glass design, lijkt in de lucht te zweven
Ontdek de OLED E9

 

Claim je cashback

Promotiemodel Cashback Energieklasse
TV OLED65C9PLA €300 A
TV OLED55C9PLA €200 A
TV OLED65E9PLA €300 A
TV OLED55E9PLA €200 A

Registreer de aankoop van jouw promotiemodel via LGpromotions.be en volg de instructies. Na de goedkeuring van je registratie maakt LG het cashback bedrag binnen 8 weken over naar het IBAN bankrekeningnummer dat je bij de registratrie hebt opgegeven. Het is dus geen directe kassakorting bij Krëfel, maar een bedrag dat LG je zal terugbetalen. De actie loopt tot 30 juni 2019 (aankoopdatum van je tv), achteraf inschrijven kan nog tot 7 juli 2019. Kijk op LGpromotions.be voor meer informatie en alle actievoorwaarden.

 

De ultieme kijkervaring

LG OLED C9  
De slimste OLED TV

De 2e generatie van de α9 Intelligent Processor is het briljante brein van LG OLED TV, het zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte. De verwerkingssnelheid en beeldverwerking van de α9 Intelligent Processor zorgen voor helderheid en vloeiende overgangen van snel bewegend beeld. Perfect voor een voetbalwedstrijd of een actiefilm. Het ‘deep learning’ AI-algoritme optimaliseert automatisch beeld en geluid voor elk type content en elke kijkomgeving.

LG OLED E9  
Levensechte beelden met OLED TV

LG OLED TV geeft zwart perfect weer, dit zorgt voor een verbazingwekkend contrast dat diepte aan alle kleuren toevoegt. Bij de OLED techniek kan elke pixel apart aangestuurd worden waardoor er indrukwekkende contrasten ontstaan. Door de zelfoplichtende pixels ervaar je de meest levensechte beelden op je televisie. De beleving van je favoriete films, series en televisieprogramma's zal nog intenser worden met kleuren die van het scherm spatten. Ontdek nog meer over OLED TV.

 

Het unieke design van LG OLED C9 en OLED E9

LG OLED C9  
OLED C9: Strak voetstuk

De LG OLED C9 heeft een strak minimalistisch design. LG heeft bij dit model een contragewicht aan de achterkant geplaatst, waardoor het voetontwerp mooi slank is aan de voorkant.

LG OLED E9  
OLED E9: Zwevende illusie

Het design van de LG OLED E9 brengt de elegantie van glas samen met de ongeëvenaarde verfijning van de OLED-technologie. Het glazen voetstuk zorgt voor een prachtig beeld waarbij de tv lijkt te zweven in de lucht.