lg oled r signature banner

LG OLED R – De oprolbare TV

LG OLED R: binnenkort te verkrijgen

Het lijkt misschien een beetje futuristisch, maar de eerste oprolbare televisie van LG komt waarschijnlijk in de komende maanden op de markt. De naam van de televisie wordt toepasselijk OLED R (Rollable OLED). Het oprolbare OLED-scherm kan je bij deze tv doen verdwijnen in een balkvormige behuizing onderaan. In deze behuizing is meteen ook een Dolby Atmos audiosysteem verwerkt dat zorgt voor een volledige filmbeleving. De OLED R tv is ideaal als je een grote televisie in je huis wil zonder dat deze een grote impact heeft op de rest van je interieur. Ontdek hier onze video gemaakt op IFA 2019.

Overview belangrijkste features
  • Het eerste oprolbare tv-scherm
  • Een 65 inch 4K OLED-scherm
  • Luxueus meubel als behuizing onderaan
  • Audiosysteem ingewerkt met Dolby Atmos
  • Stemondersteuning via Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Siri

 

oled r volledig opgerold  
Makkelijk je tv laten oprollen

Met de OLED-techniek is het mogelijk om flexibele panelen te maken. LG is daardoor al verschillende jaren bezig met het ontwikkelen en finetunen van de oprolbare tv. En nu is het dus bijna zover! Met metalen lamellen zal het scherm aan de achterkant vlot overeind gehouden worden. Deze lamellen zorgen er ook voor dat het scherm van de OLED R tv vlot kan oprollen binnenin de behuizing. Het mechanisme zit weggewerkt in deze elegante behuizing onderaan, ontworpen door Deense designers.

oled r verschillende standen  
Gebruik de drie verschillende standen

Met ‘Full View’ wordt het scherm van de OLED R tv volledig getoond om televisie te kijken. Bij de tweede stand ‘Line View’ zie je nog een kleine strook van het scherm. Deze stand zou je kunnen gebruiken om zaken te tonen als een klok, weersverwachtingen, familiefoto’s of albumhoesjes van de muziek die je afspeelt. Je kan het scherm ten slotte ook volledig laten oprollen met ‘Zero View’. Bij deze stand kan je nog steeds gebruik maken van alle muziek- en audiofuncties, zonder scherm.

 
lg oled r met oled 4k beeldkwaliteit  
Geniet van de beste beeldkwaliteit

Het OLED-scherm zorgt voor een perfect zwart waardoor de televisie beschikt over een fenomenaal contrast. Het beeldschem zal over een 4K Ultra HD resolutie beschikken, alsook de belangrijkste HDR formaten ondersteunen: Dolby Vision, HDR10+ en HLG. Al deze kwaliteiten komen extra tot hun recht op het grote scherm. De OLED R tv zal een schermdiagonaal hebben van 65 inch (165 cm).

lg oled r smart tv  
Bedien je smart tv met je stem

De OLED R tv zal worden aangedreven door de tweede generatie van de Alpha 9 beeldprocessors, net zoals alle andere nieuwe televisies die LG in 2019 lanceert. De televisie beschikt natuurlijk ook over het bekende LG WebOS smart-tv platform.

 

Wanneer kan je deze tv bestellen?

 

De televisie zal normaal in de komende maanden uitkomen, met een beperkte oplage. Een exacte prijs of lanceerdatum zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor alle updates!