lg barres de son

LG Soundbars

Voor een verbluffende audio-ervaring

Perfecte beelden moeten gepaard gaan met een perfect geluid! Wat dacht je ervan om een nieuwe soundbar aan je TV toe te voegen? Kies voor een echte bioscoopervaring bij jouw thuis. Bij de 2020 generatie soundbars van LG hoort een geheel nieuwe set van innovaties. Waaronder de MERIDIAN-technologie voor een geweldige geluidservaring, compatibiliteit van zowel Dolby Atmos als DTS:X en een integratie van Google Assistant. Benieuwd naar deze reeks van LG soundbars? We vertellen je er hier alles over!

Kies voor het beste geluid bij je TV

lg barres de son

MERIDIAN-technologie voor een uitzonderlijk geluid

LG heeft zich met de beste experts omringd om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te creëren. Meridian zijn Britse pioniers in hires audio. Ze hebben hun digitale signaalverwerkingstechnologie gedeeld om geluid te creëren met een breed geluidspodium. Het resultaat is dat muziek en geluid zich aan beide kanten van de kijker verspreiden, waardoor er bijna een muur van geluid ontstaat die de actie nog meeslepender maakt. (*niet beschikbaar op de DSN5Y-versie)

 
Fantastisch 3D-geluid, compatibel met Dolby Atmos en DTS:X

Wil je de actie op het scherm ervaren alsof je er zelf bij bent? Voor een meeslepende ervaring, niets beter dan een soundbar die Dolby Atmos en DTS:X ondersteunt! Je huis zal veranderen in een bioscoopzaal. Je kunt genieten van 360° surroundgeluid dat naar je kijkervaring naar een heel nieuw niveau tilt. Je hebt letterlijk het gevoel dat het geluid van overal rondom je komt.

 

lg barres de son

Geïntegreerde Google Assistant, bedien alles met je stem

LG heeft de Google Voice Assistant geïntegreerd in zijn topmodel DSN11RG. Zo wordt de bediening van het apparaat nog eenvoudiger. Je kan daarnaast nog veel meer compatibele apparaten koppelen. Gebruik zo je stem om naar muziek te luisteren, antwoorden te vinden op je vragen, je agenda te beheren en eenvoudig alle smart apparaten in je huis te bedienen. Om de Google Wizard te activeren, ze je gewoon "Ok Google", gevolgd door je verzoek zoals bijvoorbeeld "geef me het weerbericht van vandaag".

 

lg barres de son

AI Sound Pro, luister altijd naar perfect geoptimaliseerd geluid

Stel je een geluid voor dat zich onmiddellijk aanpast aan alles wat je bekijkt! AI Sound Pro analyseert de content op het scherm om onmiddellijk de audio-instellingen te optimaliseren. Een interview op TV waar veel gepraat zal dus automatisch andere instellingen krijgen dan een actiescène in een film. Kunstmatige intelligentie zorgt altijd voor een perfect geoptimaliseerd geluid op maat. Zo hoor je elk geluidsdetail, dialoog wordt kristalhelder en acties zijn realistischer en meeslepender dan ooit tevoren!

 

lg barres de son

Een eenvoudige verbinding met je TV

Via de draadloze Bluetooth®-connectiviteit maak je snel verbinding. Of maak een verbinding met een optische of HDMI-kabel. De modellen DSN8YG, DSN9YG et DSN11RG ondersteunen ook wifi.

 

DSN11RG soundbar: de ultieme topper

 • Met MERIDIAN signaalverwerkingstechnologie, voor geluid op oorhoogte
 • Dolby Atmos en DTS:X, voor de meest realistische en meeslepende surround sound
 • Met subwoofer en 2 draadloze luidsprekers naar boven gericht (7.1.4 kanalen)
 • Hoge-resolutie geluid met 192kHz sampling rate en 24-bits diepte voor een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring
 • Google Assistant, voor spraakbesturing van je soundbar
 • Met Al Sound Pro & AI Room Calibration, voor geluid dat zich optimaliseert aan de scène op TV en de ruimte waarin je zit. AL Room Calibration maakt het mogelijk om kleine vervormingen in het geluid door objecten in je kamer te corrigeren in slechts 15 seconden.
Bekijk de DSN11RG

 

De soundbars van de nieuwe LG-serie zijn verkrijgbaar bij Krëfel

Stuur bericht
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2022