lg tone earbuds

LG TONE Free: nieuwe draadloze oortjes

Voor een indrukwekkend geluid

Ben je klaar om toe te geven aan de echte draadloze trend en over te stappen op discrete, compacte en stijlvolle oortjes? Kijk dan niet verder dan LG's nieuwste volledig draadloze oortjes: de TONE FREE! Ze bieden niet alleen ultieme audio-ervaring met superieure geluidskwaliteit van Meridian, maar ook een nieuw UVnano laadstation dat 99,9% van de bacteriën doodt (op de HBS-FN6 versie) en een compact ontwerp. Ontdek nu de HBS-FN6 & HBS-FN4 modellen, in zwart en wit.

In de spotlight: TONE Free FN6

lg tone earbuds

De TONE Free FN4 en TONE Free FN6 zijn in alle opzichten vrijwel identiek aan elkaar. De TONE Free FN6 biedt de extra innovatie van het UVnano laadstation.

De belangrijkste kenmerken :

 • MERIDIAN-technologie: voor een superieure, ruimtelijke geluidskwaliteit
 • MERIDIAN customized EQ Modes: versterk of verminder specifieke frequenties met vier Meridian EQ-presets
 • Tot 18 uur batterij: de oortjes zorgen voor 6 uur muziek en nog eens 12 uur extra met het laadstation
 • Gel-dopjes van medische kwaliteit: voor een perfecte en comfortabele pasvorm
 • Ambient Sound-modus: om op de hoogte te blijven van wat er om je heen gebeurt
 • Compact ontwerp: past bij elke look, casual of professioneel
Ontdek de TONE Free FN6

 

Geavanceerde innovaties en technologieën

lg tone earbuds

MERIDIAN, prestigieuze Britse audio

LG heeft samengewerkt met de beste experts om de nieuwe TONE Free draadloze oortjes te ontworpen.

Je kunt kiezen uit vier mogelijke Meridian EQ-presets via de TONE Free applicatie. Meridian is al bijna 50 jaar een Britse pionier op het gebied van hoge-resolutie audio. Je audio-ervaring wordt naar een hoger niveau getild! De nieuwe TONE Free FN6 en FN4 leveren hoogwaardige geluidskwaliteit, zowel helder als ruimtelijk. Je vergeet zelfs dat je oortjes in hebt. Dat komt omdat de ruimtelijke verwerking in Meridian oortjes niet alleen een realistische geluidsscène nabootst, zoals echte luidsprekers dat zouden doen, maar ook zorgt voor kristalheldere stemmen.

 • Immersive: een uitgebreid gevoel van ruimte, het beste voor gaming en films
 • Natural: levert gebalanceerd geluid voor alle soorten muziek
 • Bass Boost: zorgt voor een extra diepe bas, het beste voor pop- en elektronische muziek
 • Treble Boost: meer gearticuleerde zang, het beste voor jazz en klassieke muziek

 

lg tone earbuds

Altijd schone oortjes dankzij de UVnano oplaadcase

Dagelijks gebruik van je oortjes stelt deze bloot aan bacteriën. Oortjes zijn over het algemeen nesten van bacteriële deeltjes, die kunnen leiden tot oorinfecties of andere ziekten. Dankzij de UVnano-technologie die in de LG Tone Free FN6 basis is ingebouwd, worden ze automatisch schoon gehouden! De oplaadcase verwijdert 99,9% van de bacteriën op je oortjes in slechts tien minuten bij het opladen.

 

lg tone earbuds

Deze oortjes blijven altijd comfortabel zitten in je oor

Om lang en comfortabel naar je oortjes te kunnen luisteren, moeten de oordopjes kwaliteit en flexibiliteit combineren. Deze oortjes bestaan uit een medische kwaliteitsgel gemaakt van een niet-giftige, hypoallergene siliconen. Je kunt ze dus de hele dag in je oren laten zitten!

 

lg tone earbuds

Ambient Sound Mode, blijf bewust van je omgeving

Blijf altijd op de hoogte van wat er om je heen gebeurt met deze oortjes en hun Ambient Sound-modus. Om er zeker van te zijn dat je veilig luistert, hoef je alleen maar op de oortjes te drukken om altijd in contact te blijven met je omgeving. Snel een gesprek aanknopen? Wil je een omroep horen op het openbare transport? Of wil je gewoon de straat oversteken zonder volledig afgesneden te zijn van de buitenwereld? Deze modus zorgt ervoor dat je snel weer meer hoort van je omgeving!

 

lg tone earbuds

Minimalistisch en elegant design

LG's TONE Free oortjes zijn de perfecte partner voor elke dag, of je nu op zoek bent naar een casual of professionele look. Deze oortjes zijn zo ergonomisch en compact dat je ze nauwelijks opmerkt als ze in je oren zitten. De oplaadcase is ook zeer compact en past perfect in de palm van je hand.

 

Ontdek de LG Tone Free oortjes

 

Ontdek ook de versie met een draad in de hals: TONE Flex XL7

lg tone earbuds

Deze flexibele oortjes met draad in de hals zijn voorzien van:

 • De Meridiantechnologie: voor hoogwaardig geluid
 • 32-bits Hi-Fi DAC: om bestanden van lagere kwaliteit te optimaliseren en een geluid te krijgen dat dicht bij de originele studio-opname ligt
 • Ingebouwde Google Assistant: om je oortjes met je stem te bedienen en de vragen te stellen zonder dat je toegang tot je telefoon hoeft te hebben
 • Tot 10 uur batterij met één lading
Ontdek de TONE Flex XL7