Luchtkwaliteit banner

 

Luchtkwaliteit: Hoe en wat?

 

Heb je last van allergieën (hooikoorts, huisstofmijt...) en wil je de luchtkwaliteit in je huis verbeteren? Dan helpen we je bij Krëfel graag uit de nood. Opdat je het juiste toestel (luchtreiniger, luchtbevochtiger, luchtontvochtiger of luchtwasser) kiest, hebben we voor jou alle toestellen eens op een rij gezet.

 

 

Toestellen voor een betere luchtkwaliteit

 

Luchtreiniger

Luchtreiniger

Een luchtreiniger filtert slechte geuren, bacteriën, virussen, pollen en/of stofdeeltjes uit de lucht. Zo behoud je een goede luchtkwaliteit in huis en is deze ideaal voor mensen die last hebben van allergieën.

Ontdek alle luchtreinigers
Meer info

Luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger

Een luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in je huis steeds op het juiste niveau is (40% - 60%). Zo wordt voorkomen dat je ogen uitdrogen of je last krijgt van geïrriteerde luchtwegen.

Ontdek alle luchtbevochtigers

Luchtontvochtiger

Luchtontvochtiger

Een luchtontvochtiger zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in je huis steeds op het juiste niveau is (tussen de 40% en 60%). Bij een te hoge luchtvochtigheid kan er namelijk schimmel in je huis ontstaan.

Ontdek alle luchtontvochtigers

Luchtwasser

Luchtwasser

Een luchtwasser is een combinatie van een luchtreiniger en luchtbevochtiger. Zo haalt hij niet alleen de allergenen en het stof uit de lucht, maar bevochtigt hij ook de lucht, waardoor je neus niet meer zo gaat lopen…

Ontdek alle luchtwassers

 

Ontdek ons assortiment

 
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024