Krëfel betaalt jouw TV terug*!

De 2500 tv’s van onze actie zijn de deur uit, de actie is verlopen.

Onze #luckynumber17 actie is afgelopen. Maar dat wil heus niet zeggen dat we niets meer in petto hebben, in tegendeel! Je geniet namelijk nog t.e.m. 06/06 van straffe promoties en kortingen op tal van televisies!
Je vindt ze terug in onze online folder en op onze ‘TV deals’ pagina.


Het aftellen kan beginnen, vanaf 11 juni gaat het Europees kampioenschap voetbal van start!

We nemen je even mee terug in de tijd: België speelt in 2018 een fantastisch wereldkampioenshap voetbal en scoort tegen niemand minder dan Engeland het 16de doelpunt. FEEST, want Krëfel betaalt duizenden tv’s terug! Dit jaar leggen we de lat een tikkeltje hoger! Want wat onze nationale ploeg in 2018 kon, kan het dit jaar toch ook? Toch!?

De challenge luidt als volgt: Scoren de Belgen minstens 17 goals? Dan betaalt Krëfel jouw TV terug, aangekocht tussen 10/05/2021 en 06/06/2021!*

*Actie geldig voor de eerste 2.500 TV’s van minimum 55’’, aangekocht tussen 10/05/2021 en 06/06/2021 inbegrepen, in een Krëfel winkel of op krefel.be.
Voorwaarden en reglement op krefel.be/nl/luckynumber17. Terugbetaling van de aankoopwaarde onder de vorm van Krëfel aankoopbonnen.


Ontdek het reglement - Ontdek onze FAQ - Ontdek onze TV dealsOntdek onze TV- deals

Wil je graag een gloednieuwe TV in huis halen? Dan is het nu hét moment! Geniet van 10/05 t.e.m. 06/06 van ongeziene promoties en kortingen op een selectie televisies!

> Ontdek alle televisies


Op zoek naar nóg meer koopjes op o.a. groot elektro, klein elektro of multimedia? Bekijk dan zeker onze online folder boordevol straffe deals!

> Ontdek onze folderZie het groots!

Beleef het Europees kampioenschap voetbal alsof je zelf in de tribune zit! Kiezen voor een groot scherm, dat is kiezen voor een buitengewone en meeslepende kijkervaring: mis geen enkel detail en geniet nog meer van de actie! Wil je graag de bioscoop in huis halen? Dat kan eenvoudig met een van onze vele projectoren. Ontdek onze straffe deals op een heleboel televisies en projectoren!

Deals op grote tv's en beamers
Smullen tijdens de match!

Geen voetbal zonder overheerlijke snacks! Frietjes, bitterballen of popcorn, maakt niet waar je voorkeur naar uitgaat: bij Krëfel hebben we echt alles om een heerlijke maaltijd of snack op tafel te toveren. Ontdek onze kortingen en promoties op barbecues, airfryers, popcornmachines en tal van andere snack toestellen. Zo hoeft niemand tijdens de spannende wedstrijd met een lege maag te zitten!

Ontdek onze snack apparaten en barbecues
Waan je in het stadion!

Spelers die het volkslied luidkeels meezingen, juichende supporters, de commentator die volledig los gaat na een goal: naar sport kijken, dat doe je ook met je oren. Breng de voetbalgekte in huis en geniet van een optimale geluidsbeleving dankzij onze speakers, soundbars en home cinema’s!

Ontdek onze home cinema / soundbars
Vind de TV die bij jou past!

Wil je graag een TV kopen maar weet je niet goed waar je op moet letten? Geen paniek, we helpen je graag verder! Dankzij onze productadviseur vind je in slechts enkele klikken dé ideale televisie. Het enige wat jij hoeft te doen, is antwoorden op enkele korte vragen, wij doen de rest!

Ontdek hier onze nieuwe productadviseur
Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

 

Ontdek onze FAQ

Krëfel betaalt jouw tv terug!*
Vind hier de volledige FAQ.

 

TV service

Laat je TV installeren door een ervaren Krëfel specialist.

 

Info & tips

Vind hier alle informatie over de nieuwste tv termen & merken.

 

TV Adviseur

Vind jouw ideale televisie in enkele stappen.