Marshall Monitor II ANC Header

Marshall Monitor II ANC

Superieur kenmerkend geluid met actieve noise cancelling

Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon die jou een unieke luisterervaring bezorgt? Misschien ben je wel een liefhebber van het gekende Marshall design en ben je benieuwd naar hun nieuwste creatie? Speciaal voor jullie bekijken we wat de Marshall Monitor II te bieden heeft! Zo weet je zeker of dit de hoofdtelefoon van jouw dromen is.

 

Waarom kiezen voor de Monitor II ANC draadloze hoofdtelefoon?

Noise Cancelling Icon
Actieve noise cancelling
Sound Icon
Iconisch geluid
30 uur batterij
Minimum 30 uur batterij
ergonomisch design
Comfortabel design
Voice assistant
Voice assistant
plooibaar ontwerp
Plooibaar ontwerp

 

Welke features heeft de nieuwe Marshall Monitor II ANC?

1. Actieve noise cancelling: geen storend omgevingsgeluid meer

De Monitor II ANC hoofdtelefoon maakt gebruik van een geavanceerde actieve noise cancelling technologie. Deze meet en identificeert de omgevingsgeluiden om alles wat je niet wil horen te blokkeren. Zo kan je volledig opgaan in de muziek.

Met de Marshall Bluetooth-app kan je het gewenste niveau van noise cancelling kiezen. Er zijn wel 10 verschillende niveaus zodat jij kan bepalen hoeveel van de buitenwereld je binnenlaat of dat je kiest voor volledige isolatie.

Moet je iets of iemand even kunnen horen? Maak handig gebruik van de Monitoring Mode met één druk op de knop van jouw hoofdtelefoon. Zo pauzeer je de muziek en versterk je het omgevingsgeluid.

Monitor 2 Noise cancelling

 

2. Geniet van iconisch geluid

Marshall staat garant voor superieure audioprestaties. Ontdek details in muziek die je nog nooit eerder hebt gehoord. De Monitor II ANC hoofdtelefoon is voorzien van aangepaste 40mm dynamische drivers die voor een eersteklas geluid zorgen. Alleen Marshall kan zorgen voor zowel heldere hoge tonen, pittige middentonen en diepe bassen die altijd in evenwicht zijn. Het geluid blijft altijd optimaal, ongeacht het volume.

Met de Marshall Bluetooth-app kan je jouw audio bovendien personaliseren. Je kan verschillende geluidssettings kiezen en de tonen instellen zoals jij ze graag hoort.

Monitor 2 Premium geluid

 

3. Tot wel 30 uur draadloos luisterplezier

Met de Monitor II ANC hoofdtelefoon kan je jouw muziek tot 30 uur lang op vol volume afspelen met de noise cancelling functie actief, en tot 45 uur zonder noise cancelling. Als je de hoofdtelefoon snel moet opladen, zorgt slechts een kwartier al weer voor 5 uur batterij.

De Bluetooth-technologie biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit en een bewegingsvrijheid voor onderweg. Zo kan je tot wel 9 meter verwijderd zijn van je audiotoestel. Toch een lege batterij en geen tijd om op te laden? Je kan de hoofdtelefoon ook met de inbegrepen audiokabel gebruiken.

4. Opvouwbaar en comfortabel ontwerp met reiskit

De Monitor II ANC heeft ultrazachte oorkussens en een luxueuze hoofdband met draaibare / roterende metalen scharnieren. Deze passen perfect op elke hoofdvorm voor eersteklas comfort en isolatie. En natuurlijk blijft het design trouw aan de klassieke Marshall look.

Met zijn opvouwbaar ontwerp is de Monitor II ANC headset de perfecte reisgenoot. Door de unieke manier van plooien beschermt de hoofdtelefoon zichzelf en heb je daarnaast enkel een klein zakje nodig en geen grote hardcase. Het compacte formaat maakt hem tot de perfecte metgezel voor lange dagen op de weg. Inclusief een USB-C oplaadkabel, een verwijderbaar 3,5 mm snoer voor als de batterij leeg is en een draagtas voor eenvoudig opbergen.

 

5. Krijg hulp van je Google Assistant onderweg

Doe nu alles zonder dat je jouw smartphone nog hoeft aan te raken. Gebruik enkel je stem! Eenmaal ingesteld staat jouw assistent klaar om je te helpen met een simpele druk op de M-knop van je headset.

  • Blijf entertaint. Beluister je favoriete afspeellijst, artiest of podcast.
  • Bel met vrienden en familie of hoor een notificatie wanneer je een bericht ontvangt.
  • Krijg antwoord op al je vragen. Ben je benieuwd naar de openingstijden van je favoriete winkel? Vraag maar.
  • Beheer je agenda, zet herinneringen en timers zodat je altijd op de hoogte bent.
Monitor 2 Google Assistant

 

6. Makkelijke knoppen voor een snelle bediening

Bij deze hoofdtelefoon zijn er geen ingewikkelde touch commands die je vanbuiten moet leren. Alles kan je regelen via enkele mooi geïntegreerde knoppen:

  • De controle-knop: Start, pauzeer of shuffle je muziek. Pas het volume aan of neem een gesprek op. Het kan allemaal met een druk op de knop.
  • De ANC-knop: Activeer en deactiveer Noice Cancelling of schakel Monitoring Mode in.
  • De M-knop: Personaliseer je luisterervaring en kies uit drie verschillende audio settings.

Specifieke details kan je instellen via de gebruiksvriendelijke Marshall app op je smartphone. Hier kan je jouw standaardvoorkeuren instellen. Eens je alles hebt ingesteld kan je er handig gebruik van maken door op de daarvoor bestemde knop op je hoofdtelefoon te drukken.

Monitor 2 Volledige controle

 

Ontdek de Monitor II ANC hoofdtelefoon

Heb je interesse in deze premium hoofdtelefoon van Marshall? Lees je graag meer over alle technische features? Ontdek ze op de productpagina.

Wat is nu het verschil met de vorige versie?

De nieuwe versie van de hoofdtelefoon beschikt over actieve noise cancelling, wat het grote verschil is. Ook de introductie van de Google Assistant en de Bluetooth app zorgen voor heel wat nieuw gebruiksgemak en een echte meerwaarde. Je kan nu gebruik maken van de nieuwste technologieën en via de app je hoofdtelefoon helemaal personaliseren. Als je noise cancelling tijdelijk uitzet bij de nieuwe versie dan heeft deze ook een batterijduur die 15 uur langer is dan de vorige versie.

Features Monitor II ANC Monitor
Draagwijze Over-ear Over-ear
Noise cancelling Actief Passief
Stemassistent Google Assistant -
Batterijduur 30 tot 45 uur 30 uur
App Gepersonaliseerd -