Marshall Portable Speakers

Marshall – Nieuw gamma “Hit the Road”

Het unieke vintage ontwerp van de Marshall speakers is herkenbaar voor velen. Ze lijken op de Rock 'n Roll gitaarversterkers van Marshall, maar het zijn wel degelijk draagbare speakers die werken via Bluetooth. Ideaal om mee te nemen op al je roadtrips. Marshall speakers staan altijd garant voor geluidskwaliteit. Ga op weg en geniet urenlang van een krachtig geluid dat je volledig onderdompelt in al je muziek. Bekijk hier de reeks Hit The Road speakers met Kilburn II, Stockwell II en Tufton.

 

Drie formaten, dezelfde magie

Stockwell II

(180 x 161 x 70 mm)

stockwell II 
Kilburn II

(243 x 162 x 140 mm)

kilburn II 
Tufton

(229 x 163 x 350 mm)

tufton 

 

1) Stockwell II : om licht te reizen

Klein van formaat, maar groot in de mogelijkheden die het je biedt. De Stockwell II speaker laat je genieten van krachtig, ononderbroken geluid gedurende meer dan 20 uur. Klein en licht: ideaal om mee op pad te nemen!

 
marshall

Geniet meer dan 20 uur van geluid zonder de batterij te moeten opladen. Stockwell II weegt slechts 1,38 kg! De bouw van de speaker en de schouderband zijn ideaal voor eenvoudig transport.

marshall

Stockwell dompelt je volledig onder in je muziek met de Blumlein Stereo Sound en geeft je een multi-directionele ervaring. De speaker is uitgerust met 3 versterkers klasse D die de subwoofer en tweeters vooraan en achteraan aandrijven. Resultaat: een ongelooflijk helder en krachtig geluid!

marshall

Stockwell is uitgerust met Bluetooth 5.0 waarmee je jouw muziek draadloos kan afspelen op elk Bluetooth-apparaat dat zich binnen een straal van 9m van de speaker bevindt.

marshall

Een design waarop je kan vertrouwen! Robuust en duurzaam, Stockwell is bedekt met een siliconen buitenkant en heeft een IPX4-classificatie voor waterbestendigheid.

stockwell II

 

stockwell II
marshall

Stockwell heeft een classificatie van IPX4 voor waterbestendigheid. Dit betekent dat het design niet volledig waterdicht is, maar dat er geen schade zal zijn bij per ongeluk spetteren op het toestel.

marshall

De Stockwell speaker heeft een multi-host functie, wat wil zeggen dat je makkelijk twee Bluetooth-apparaten tegelijk kan verbinden en er tussen kan schakelen. Je kan dus met twee personen tegelijk je smartphone verbinden en om de beurt een nummer laten afspelen.

marshall

Kies je eigen geluid met de Stockwell. Met de analoge bedieningsknoppen pas je makkelijk de bassen, de hoge tonen en het volume aan. Zo krijg je het geluid dat jij wil!

marshall

Stockwell laadt zeer snel op. Laad hem 20 minuten op en geniet terug van 6 uur muziek. Een volledige oplaadbeurt duurt slechts 5 uur.

 

2) Kilburn II : een klein wonder

Neem je muziek overal mee naar toe met de Marshall Killburn II. Je zal versteld staan van de geluidsprestaties van deze speaker, de krachtigste binnen zijn klasse en formaat.

 
marshall

Geniet meer dan 20 uur van geluid zonder de batterij te moeten opladen. Kilburn II weegt slechts 2,5 kg! De bouw van de speaker en de schouderband zijn ideaal voor eenvoudig transport.

marshall

Geniet van de multi-directionele Blumlein Stereo Sound van dit kleine wonder. De kracht is 36W, wat zorgt voor een helder en krachtig geluid dat in alle richtingen wordt geprojecteerd! De Kilburn dompelt je altijd onder in je muziek, zowel binnen als buiten.

marshall

De Kilburn is uitgerust met Bluetooth 5.0 waarmee je jouw muziek draadloos kan afspelen op elk Bluetooth-apparaat dat zich binnen een straal van 9m van de speaker bevindt.

marshall

Ga geen avontuur uit de weg met de Kilburn II. Robuust en duurzaam , met ingebouwde analoge knoppen en een design bedekt in vinyl dat tegen een beetje water kan.

kilburn II

 

kilburn II
marshall

Kilburn heeft een classificatie van IPX2 voor waterbestendigheid. Dit betekent dat de behuizing van de speaker een beetje water aankan, maar dat de speaker zeker niet volledig onder water mag.

marshall

De Kilburn speaker heeft een multi-host functie, wat wil zeggen dat je makkelijk twee Bluetooth-apparaten tegelijk kan verbinden en er tussen kan schakelen. Je kan dus met twee personen tegelijk je smartphone verbinden en om de beurt een nummer laten afspelen.

marshall

Kies je eigen geluid met de Kilburn. Met de analoge bedieningsknoppen pas je makkelijk de bassen, de hoge tonen en het volume aan. Zo krijg je het geluid dat jij wil!

marshall

Kilburn laadt zeer snel op. Laad hem 20 minuten op en geniet terug van 6 uur muziek. Een volledige oplaadbeurt duurt slechts 5 uur.

 

3) Tufton : de koning van de weg

De Tufton speaker is de krachtigste speaker van Marshall. Naar deze speaker luisteren is als het hebben van een permanent concert.

 
marshall

Met de Tufton geniet je meer dan 20 uur van geluid zonder de batterij te moeten opladen. Net zoals bij de Stockwell II en Kilburn II toont een indicator op het bovenpaneel de batterijstatus.

marshall

Tufton is driedimensionaal ontworpen, wat betekent dat het geluid zich breed verspreidt. Dit is mogelijk doordat de speaker geluid produceert via drie afzonderlijke luidsprekers aan de voorkant van het apparaat. Aan de achterkant heeft de speaker ook een omzetter, die altijd een helder en puur geluid produceert op alle frequenties!

marshall

De Kilburn is uitgerust met Bluetooth 5.0 waarmee je jouw muziek draadloos kan afspelen op elk Bluetooth-apparaat dat zich binnen een straal van 9m van de speaker bevindt.

marshall

De speaker is IPX2-geclassificeerd en door de bouw van de speaker zijn de analoge knoppen goed beschermd. Tufton is een krachtige speaker, ideaal voor reizen!

tufton

 

tufton
marshall

Tufton heeft een classificatie van IPX2 voor waterbestendigheid. Dit betekent dat de behuizing van de speaker een beetje water aankan, maar dat de speaker zeker niet volledig onder water mag.

marshall

De Tufton speaker heeft een multi-host functie, wat wil zeggen dat je makkelijk twee Bluetooth-apparaten tegelijk kan verbinden en er tussen kan schakelen. Je kan dus met twee personen tegelijk je smartphone verbinden en om de beurt een nummer laten afspelen.

marshall

Kies je eigen geluid met de Tufton. Met de analoge bedieningsknoppen pas je makkelijk de bassen, de hoge tonen en het volume aan. Zo krijg je het geluid dat jij wil!

marshall

Tufton laadt zeer snel op. Laad hem 20 minuten op en geniet terug van 4 uur muziek. Een volledige oplaadbeurt duurt slechts 2,5 uur.