De beste Windows ooit

Één van de beste dingen aan Windows 10 is dat het steeds beter wordt. Nieuwe mogelijkheden. Geüpdatete beveiliging. Zodat de beste Windows ooit je altijd de best mogelijke ervaring geeft. Windows 10 is geweldig voor creativiteit, productiviteit en onderwijs. Kies uit een breed aanbod van krachtige en moderne apparaten die nieuwe Windows ervaringen mogelijk maken.

 
> Al onze Windows laptops
 

Ontdek de nieuwe functies in Windows

 
 

Windows Ink

 

Schrijf en teken op je scherm

Werk je ideeën snel uit met Windows Ink. Maak lijstjes, slimme sticky notes en teken wat je wilt, zelfs voordat je je aanmeldt. Dat is de kracht van Windows Ink.

 

Windows Hello

 

Jij bent het wachtwoord met Windows Hello

Met Windows Hello ben je in minder dan twee seconden op je Windows-apparaat aangemeld, 3x sneller dan met een wachtwoord. Gebruik je camera om je gezicht te herkennen of je gebruik je vingerafdruklezer – op beide manieren herkent Windows Hello je direct. Je kunt je pincode natuurlijk altijd achter de hand houden.

 

Beveiliging

 

De meest uitgebreide ingebouwde beveiliging

Als de veiligste Windows ooit gemaakt, zorgt Windows 10 voor uitgebreide bescherming. Inclusief antivirus, fi rewall, internetbescherming en meer, voor de volledige ondersteunde levenduur van jouw apparaat. Dat betekent meer beveiligingsmogelijkheden, dashboardweergave en doorlopende updates om je te helpen beschermen tegen toekomstige en bestaande bedreigingen. En dat allemaal ingebouwd.

 

Modern Design

 

Een modern design, zonder het essentiële te vergeten

Nieuwe Generatie pc's: De laptops van de laatste generatie zijn dun, licht en krachtig. Ze starten meteen op en dankzij Windows 10, past de interface zich meteen aan naargelang het type gebruik. Zo kan je eenvoudig van laptop- naar tabletmodus overschakelen.

 

3D

 

Een nieuwe manier van creëren

We zien de wereld in meerdere dimensies. Dus waarom zouden we dan ook niet zo creëren? Tekenen, leren, communiceren: met 3D is onze expressie net zo realistisch als de wereld waarin we leven! Ontdek Paint 3D, 3D in Powerpoint en nog zoveel andere toepassingen waarbij 3D cruciaal is.

 

Touch

 

Touch, een alternatief voor je muis en je toetsenbord

Zoom, swipe, tik en klik. Met Touch op je laptop zijn je muis en toetsenbord overbodig. Je bedient je Windows-apparaat moeiteloos met je vingers.

 

Mixed Reality

 

Ontsnap naar de meest meeslepende ervaringen.

Stel je de sensatie van Virtual Reality voor, met jezelf er middenin: Een ervaring die werkelijk fantastisch is. Dat is de magie van Windows Mixed Reality, waar je kunt ontsnappen naar een fantastische wereld die verrassend betaalbaar is.

 

Gaming

 

De beste Windows ooit voor gaming.

Gamen is beter dan ooit op Windows 10. Speel games in native 4K, ervaar de prestaties van DirectX 12, stream je gameplay en blijf verbonden met de Xbox app. En met Xbox Play Anywhere kan je overal spelen op je Xbox One en Windows 10 PC.