CES, Consumer Electronics Show, Las Vegas

 

CES 2018 - Deze 10 gadgets wil jij sowieso hebben!

Helaas! CES, ‘s werelds grootste techbeurs, zit er bijna op. Ook dit jaar werden we tijdens de Consumer Electronics Show verwend met een heleboel leuke gadgets. Toegegeven, de ene is al wat nuttiger als de andere. Wij zetten alvast onze 10 favoriete gadgets op een rijtje!

1. DJI – Vloggen met de Osmo Mobile 2

Trillingsvrije video’s maken met je smartphone? Daar zorgt de Osmo Mobile 2 stabilizer voor! De naam doet je waarschijnlijk al vermoeden dat het gaat om de opvolger van de Osmo Mobile. De Osmo Mobile 2 is niet alleen een stuk goedkoper ($130), hij is ook lichter, gebruiksvriendelijker en de accu gaat maar liefst 15 uur lang mee!

2. LG - Cinema in huis met de 4K HU80KA projector

De HU80KA tovert je huiskamer om tot een ware bioscoopzaal. Deze strak ontworpen beamer projecteert maar liefst 150 inch 4K beeld op je muur! De beamer beschikt bovendien ook over twee 7W-speakers.

3. L'OREAL – Veilig zonnenbaden met de UV SENSE

Veilig van de zon genieten? Dat doe je vanaf nu met de L’oreal UV SENSE, een piepkleine uv-sensor die bijhoudt hoe lang je in de zon hebt gelegen.

4. AEE – De perfecte selfie met de SELFLY

Met de AEE SELFLY hebt je altijd een drone op zak, letterlijk. De ‘Selfly’ is een smartphonehoesje dat in geen tijd omgetoverd kan worden tot een drone. Met een full HD ingebouwde camera is deze leuke gadget ideaal voor het nemen van prachtige selfies!

5. SOMNOX – Somnox, de ideale slaap-buddy

Last van slapeloze nachten? Somnox, ’s werelds eerste slaaprobot imiteert je ademhaling en maakt rustgevende geluiden waardoor je sneller in slaap valt.

6. CASIO – GShock GPR B1000, de smartwatch op zonne-energie

Hou jij van avontuur? Dan is de de GShock GPR-B1000 iets voor jou! Deze robuuste, hybride smartwatch, is waterdicht, gaat maar liefst 33 uur mee, beschikt over een gps-navigatie én kan opgeladen worden met behulp van zonne-energie.

7. SONY – Komaan Aibo, apport!

Altijd al een hond willen hebben, maar ben je allergisch? Of heb je gewoon geen tijd om er goed voor te zorgen? Dan is Aibo jouw perfecte maatje! Deze robothond blaft, apporteert, kwispelt, toont emoties en kan truckjes aanleren. Kostenplaatje? Zo’n 1800 euro.

8. FORWARD X – CX1 valies, je trouwste volger

Geen gesleur meer met zware koffers! ForwardX is een zelfrijdende valies die je overal volgt.
Maakt niet uit hoe snel je stapt, de valies volgt jouw stapritme en stopt wanneer jij stopt. Nog een voordeel: je hoeft hem geen tip te betalen!

9. QOOBO – Qoobo, gewoon omdat het kan.

Deze is voor de kattenliefhebbers onder ons. Eigenlijk is dit niet meer als een rond knuffelkussen met een staart aan. Leg je het kussen op je schoot en aai je erop, dan kwispelt de staart. Hoe harder je aait, hoe meer ie kwispelt. Wij zijn alvast fan!

10. Razer – Hyperflux, een volledig draadloze gaming ervaring

Niets zo lastig als je draadloze gaming muis opladen. De Hyperflux muismat maakt hier komaf mee! Zo creëert de muismat een magnetisch veld waardoor je draadloze muis altijd voorzien wordt van stroom.

Krijg je maar niet genoeg van CES? Ontdek dan hier onze sfeerbeelden: