op kot

< Terug naar Back To School overzicht

Tech voor op kot

Bijna terug op kot. Of je nu je eerste spannende jaar tegemoet gaat of al langer op kot zit, een hele week voor jezelf zorgen kan soms een uitdaging zijn. We verzamelden enkele handige tech producten om je kotleven nog aangenamer te maken!

 

Tech voor in jouw keuken

op kot

Een potje van de mama meenemen? Of tijd voor een goedkope pizza? Als opwarmen jouw ultieme kooktalent is dan mag een microgolfoven op je kot niet ontbreken. Ook de broodroosters en croquemachines zijn ideaal voor een snelle hap. En is de gemeenschappelijke koelkast soms te klein? Zet nog een kleine koelkast extra op je kamer. Geniet van een zalig zelfgemaakt kopje koffie met je eigen koffiezet of misschien zelfs met een espressomachine. De avond ervoor uitwegeest? Dan smaakt een glas water misschien nog het beste. Met een filterkan hoef je niet telkens flessen water naar je kot te sleuren.

 

Tech voor in jouw slaapkamer

op kot

Ook in je slaapkamer is tech niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan een handige wake up light om fris aan de dag te beginnen, een luchtreiniger voor gezonde lucht of een smartwatch om je slaap te monitoren. Maar je kan natuurlijk ook je favoriete Netflix series bekijken op je laptop of tot in de vroege uurtjes tokkelen op je smartphone. Bij Krëfel vind je echt alle tech om je slaapkamer te pimpen!

 

Tech voor in jouw leefruimte

op kot

Geniet ook op kot van je favoriete muziek en televisieprogramma’s. Zet de radio op of speel je favoriete muziek af met een Bluetooth speaker. Voor een extra huiselijke sfeer kan je ook een kleine televisie op je kot plaatsen. Als je een laptop met HDMI-poort hebt kan je deze ook makkelijk aansluiten op je televisie om series op je televisiescherm te kijken. Al kan dat natuurlijk ook draadloos met de Google Chromecast.

 

Tech voor in jouw badkamer

op kot

Op kot kan je al wel eens een zwaar nachtje meemaken. Met deze verzorgingstoestellen bij de hand kan je jezelf weer helemaal oplappen. Handig om soms een exemplaar extra te hebben op kot, zo zit je nooit zonder omdat je het tijdens het weekend thuis vergeten bent. Helemaal klaar om te blinken in de les. Wie weet zorgt het wel voor een puntje meer op het mondeling examen.

 

Tech voor een schoon kot

op kot

Iedereen zit graag netjes. Een beetje kruimels gemorst? Zuig ze snel op met een kruimeldief of kleine stofzuiger. Of geen zin om elke dag de afwas te doen? Met een compacte vaatwasser op kot moet je hier niet meer aan denken! Als je vuil meteen aanpakt, hoef je nooit lang op te ruimen.