iRobot Roomba i7 en i7+

 

 

Wedstrijd : Oral B - iO serie

Lees meer over de Oral B iO serie en maak kans op het iO9S Pink model! Het deelnameformulier vind je onderaan deze pagina!
 

Sinds het ontstaan van Oral-B in 1950 is baanbrekend werk uitgevoerd op vlak van mondhygiëne. Steeds begeleid door professionals en met de focus op kwaliteit en innovatie.

Vandaag heeft Oral-B een nieuwe missie:
Een poetservaring creëren die alle andere overtreft.


Meer dan alleen een vooruitgang in technologie om techniek van wereldklasse te integreren - voor de meest grondige, zachte en stille reiniging die je kan ervaren en meer dan design om een toestel te ontwerpen waar naar uitgekeken wordt – met een strakke look voor de meest gegeerde technologie.

Als je van een manuele naar een elektrische tandenborstel overschakelt, poets je uiteraard beter. Maar als je van een elektrische tandenborstel naar een iO overschakelt, ga je van een gewone naar een werkelijk buitengewone ervaring die je op een andere manier ziet, hoort en voelt.

Welkom iO!

 

Oralb iO Serie

 

 

Belangrijkste kenmerken

 

1

De nieuwe, magnetische aandrijving verplaatst de energie rechtstreeks naar de borstelharen voor een professioneel schoon gevoel en een zachte maar efficiënte reiniging.

2

De verbeterde, slimme poetsdruksensor wordt rood als je te hard poetst en groen wanneer je met de juiste hoeveelheid druk poetst.

3

Interactieve OLED display navigeert gemakkelijk door de verschillende poetsstanden en persoonlijke instellingen.

4

Combineert Oral-B's iconische ronde borstelkop met zachte microtrillingen voor 100% gezonder tandvlees in één week.

5

De magnetische lader heeft een vergrendelbare stabiliteit en kan in ~ 3 uur tijd worden opgeladen.

Oralb iO Serie

De beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire magnetische iO- technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. Via lineair magnetische aandrijving gaat een geconcentreerde energie direct naar de borstelkop – exact waar het nodig is met als voordelen:
• Stil
• Minimale Wrijving en Trillingen
• Oscillatie Rotatie + Microtrillingen

Wat zijn microtrillingen?
Ze worden geactiveerd bij de borstelkop bij een druk tussen 0,8 en 2,5N (groen licht op borstel). Gesynchroniseerd met de oscillaties en rotaties gaat de borstel een op en neerwaartse beweging maken om zo tandplak optimaal weg te halen.

De interactieve display geeft essentiële informatie weer:
• Poetsstanden
• Timer
• Batterijstatus
• Herinnering voor het vervangen van de borstelkop
• Begroeting als u hem opstart
• Beloning met een glimlach als u goed poetst

Enkel bij de iO9 serie: 3D-tandtracering met artificiële intelligentie in 16 subzones controleert hoe u de voor-, boven- en achterkant van uw tanden poetst en helpt zo om zo grondig mogelijk uw tanden te poetsen.

 

 

Vergelijking tussen de verschillende modellen

 

EIGENSCHAPPEN

Model iO7 iO8 iO9
Timer 4x30sec 4x30sec 4x30sec
Reisetui rood checkmark groen checkmark + USB-poort
Poetsdruksensor Groen-rood Groen-rood Groen-rood
OLED display Zwart-Wit Kleur Kleur
Aantal poetsstanden 5 6 7
Vervang je borstel – melding groen checkmark groen checkmark groen checkmark
Positiedetectie AI: 6 zones AI: 6 zones 3D: 6 zones + 16 subzones

 

POETSSTANDEN

Model iO7 iO8 iO9
Dagelijkse reiniging groen checkmark groen checkmark groen checkmark
Pro-Clean – intense reiniging groen checkmark groen checkmark groen checkmark
Gevoelig groen checkmark groen checkmark groen checkmark
Extra-gevoelig rood checkmark groen checkmark groen checkmark
3D White groen checkmark groen checkmark groen checkmark
Tandvleesverzorging groen checkmark groen checkmark groen checkmark
Tongreiniging rood checkmark rood checkmark groen checkmark

 

 

Review

 

De test: De launch van een volledig nieuw gamma producten is altijd speciaal. Zijn de innovaties echt de moeite? Een nieuwe look? Wat is het prijskaartje? enz... Het poetsen van onze tanden is waarschijnlijk een van de belangrijkste taken van de dag. Een goede tandenborstel is daarom cruciaal! We kregen bij Krëfel de kans om het nieuwe toestel van Oral-B te testen en geven hierbij mee waarom deze innovatie wel echt de moeite is.

Er werd vergeleken met een ouder Oral-B model (Pro 600 Cross Action) dat maar 1 stand heeft, met een timer werkt op basis van trillingen en aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is. Het nieuwe toestel dat we mochten testen is de lichtroze versie van de iO9 serie, die 7 poetsstanden heeft, 3D-tandtracering met Artificiële Intelligentie in 6 zones en 16 subzones en een verbeterde poetsdruksensor.

In het begin is het wat wennen aan de verschillende standen maar na een tijdje vind je wel eentje dat het beste bij jou past. Heb je gevoelige tanden? Kies dan zeker voor de sensitive functies. Of heb je vooral last van dun tandvlees dat snel begint te bloeden? Dan kan je beter voor de stand kiezen die hiervoor speciaal nieuw is ontwikkeld - Gumcare.

Het poetsen met een applicatie die live weergeeft waar je poetst en waar je nog moet poetsen, geeft naar persoonlijke mening wel echt een duwtje in de rug. In het verleden was dit eerder op gevoel. Nu stop je gewoon niet met poetsen voordat de app aangeeft dat je gebit volledig proper is. Als je via de app je sessie volledig volgt, poets je in totaal vaak wel langer dan 2 minuten.

De poetsdruksensor werkt ook heel efficiënt. Op basis van de lampjes kan je meteen zien of je genoeg druk geeft of zelfs te veel. Via dit lampje kan je je tandenborstel nu ook gaan personaliseren. Vroeger kon je de tandenborstels onderscheiden van het rekkertje dat werd meegeleverd bij de opzetborstels. Nu is dit geïntegreerd in de tandenborstel zelf wat wel een leuke extra is.

Besluit:
Zouden we de nieuwe Oral-B iO9 serie tandenborstels aanraden? Ja, in de zin dat het voor mensen met gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees een enorme hulp kan zijn voor het onderhouden van hun gebit. Want resultaat merk je effectief na een week of 2. De app geeft je veel informatie – ook bijvoorbeeld wanneer je je opzetborstel moet vervangen – en kan ook mensen die vaak te kort hun tanden poesten een duwtje in rug geven om hier wel extra op te beginnen letten. Nee, in de zin dat het voor mensen die over het algemeen geen problemen/ gevoeligheden hebben, het misschien niet nodig is om voor het duurste model te gaan. Aan deze mensen raden we een model uit de series iO7 en iO8 aan, aangezien deze jou ook een enorme hulp bieden en jouw tanden zeker even grondig reinigen als deze van serie iO9.

 
DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN
Proficiat, Olivier J. en Cynthia W.
 
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024