Liebherr | Koelkast B 2830 Comfort BioFresh

   € 1.349,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Liebherr Koelkast B 2830 Comfort BioFresh
   Liebherr Koelkast B 2830 Comfort BioFresh
   Liebherr Koelkast B 2830 Comfort BioFresh
   Liebherr Koelkast B 2830 Comfort BioFresh
   Liebherr Koelkast B 2830 Comfort BioFresh
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €130.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel
   • Installatieservice op maat

   Beschrijving

   Liebherr Koelkast B 2830 Comfort BioFresh

   BluPerformance

   Meer inhoud in het interieur voor levensmiddelen, zuinig en energie-efficiënt,, stil en comfortabel in gebruik en een uitstekende ontwerp: Op het gebied van koelen en vriezen zetten de BluPerformance apparaten van Liebherr nieuwe normen.

    

   BioFresh

   In de BioFresh-Safes behouden levensmiddelen hun gezonde vitaminen, aroma en smakelijke voorkomen beduidend langer dan in een conventionele koelkast. Dankzij de geavanceerde technologie wordt de temperatuur vlak boven 0°C gehouden. Meer

    

   GlassLine

   Het karakteristieke GlassLine interieur is van een kwalitatief hoogwaardige en sterke afwerking. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het deel- en onderschuifbare glasplateau is zeer veelzijdig in gebruik en kan naar wens op verschillende hoogtes worden ingezet.

    

   Deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme

   De sterke stanggrepen zijn elegant en stralen kwaliteit uit. Ze zijn voorzien van een geïntegreerd openingsmechanisme voor moeiteloos en eenvoudig openen van de deur.

    

   LED

   De LED plafondverlichting zorgen voor een aangenaam helder licht in de koelkast. De LED's zijn vlak en in het midden van het plafond van de koelruimte geïntegreerd en bieden een zeer gelijkmatige verlichting van het interieur.

    

   PowerCooling

   PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Het geïntegreerde FreshAir koolfilter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op.

    

   Smart Device

   Liebherr apparaten voorzien van „SmartDevice“ logo kunnen worden gekoppeld aan de SmartDevice Box, hiermee wordt toegang verkregen tot andere diensten en kan het apparaat op afstand vanaf een computer of mobiel apparaat worden bediend. De SmartDeviceBox is verkrijgbaar als accessoire. Apparaten met de letter i in hun modelnaam (bijvoorbeeld: KBi 4350) zijn standaard uitgevoerd met de SmartDeviceBox.

    

   Deurrubber

   Het vervangbare deurrubber garandeert optimale hygiëne en daarmee het veilig bewaren van levensmiddelen. Het ontwerp sluit aan op dat van de deur of kleur van het apparaat. Het is eenvoudig uit te nemen, reinigen en vervangen.

    

   Touch elektronica

   Door een zachte aanraking van het display kunnen de BioFresh-Safes worden ingesteld op 'Dry' (voor een lage luchtvochtigheid voor het bewaren van vlees, vis en melkproducten) of 'Hydro' (voor een hogere luchtvochtigheid voor het bewaren van groente en fruit).

   Specificaties

   Energieklasse:
   A
   Totale capaciteit:
   162 L
   Type koelkast:
   Vrijstaand met 1 deur
   Hoogte:
   1250 mm
   Koelingsysteem:
   Dynamisch
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

   Info van het merk