Samsung | Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive

   € 1.299,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Samsung Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive
   image
   Samsung Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive
   Samsung Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive
   Samsung Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive
   Samsung Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €130.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel
   • Installatieservice op maat
   € 1.299,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Foodbag voucher twv €80,20
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Samsung Wasmachine WW90T956ASE Quickdrive

   Krachtige bubbels

   EcoBubble™

   EcoBubble™-technologie wast doeltreffend, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven**.

   Tot 2 x sneller wassen

   QuickDrive™

   Was korter en spaar het milieu. QuickDrive™ levert dezelfde wasprestaties, maar vermindert de wasduur met 50%* en het energieverbruik met 20%*. De ‘Q-Drum™’ bestaat uit een hoofdtrommel en achterplaat die onafhankelijk draaien, zodat kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen.

   Slimmer wassen

   AI Control

   Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates De SmartThings-app* adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd**.

   Kleding toevoegen na de start

   AddWash™

   Maak je geen zorgen tijdens een wasbeurt. Als je iets vergeten bent, kun je met de AddWash™-deur snel en eenvoudig kledingstukken of wasmiddel* toevoegen als de was al draait**. Zo kun je ook handgewassen kleding in de wasmachine doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

   Supersnel wassen

   Super Speed (39 minuten)

   Verkort je wasduur en reinig je kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in slechts 39 minuten*. QuickDrive™ bespaart tijd door de werking van wasmiddel te verbeteren, terwijl EcoBubble™ voor een grondige reiniging zorgt. Speed Spray verkort de spoeltijd en verhoogt de centrifugeersnelheid.

   Hygiënisch reinigen met stoom

   Hygiene Steam

   Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiene Steam-programma verbetert de waskwaliteit, zonder voorbehandelingen.Onderin de trommel wordt stoom geïnjecteerd die diep doordringt in het kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën* en allergenen**.

   Werkt stil & duurzaam

   Digital Inverter-technologie

   Digital Inverter-technologie gebruikt sterke magneten voor stille* en krachtige prestaties, en is energiezuiniger dan een reguliere motor. Door de koolborstelloze motor is de duurzaamheid** uitstekend en geven we bovendien 20 jaar garantie.

   Doe de was in stilte

   VRT Plus™ (1600RPM)

   Je kunt op ieder moment de was doen zonder iemand te storen, zelfs 's nachts. De innovatieve VRT Plus™-technologie vermindert lawaai en trillingen tijdens wasbeurten*. Een 3D-trillingssensor houdt de trommel in evenwicht, zelfs bij een hoge rotatiesnelheid en ongeacht de hoeveelheid was.

   Houd je machine fris

   Drum Clean +

   Houd de deur en binnenkant van je machine proper. Drum Clean + verwijdert vuil en 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën*, zonder dure middelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen ook vuil rond de deurring. Je krijgt een melding wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt**.

   Verwijdert wasmiddelresten

   StayClean Drawer

   Nooit meer wasmiddel verspillen of het wasmiddelbakje schoonmaken. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert. Er blijven dus minder vieze zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje proper en hygiënisch blijft.

   Extra bubbels voor hardnekkige vlekken

   Bubble Soak

   Kledingstukken worden perfect proper, zelfs als ze erg vies zijn. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd*.

   Specificaties

   Energieklasse:
   A
   Trommelinhoud:
   9 kg
   Maximaal toerental:
   1600 tpm
   Dosering wasmiddel:
   Handmatig
   Automatische beladingsherkenning:
   Ja, elektronisch
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of