Candy | Droogkast CSOEC8DF-S

   € 399,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   B
   Candy Droogkast CSOEC8DF-S
   Candy Droogkast CSOEC8DF-S
   Candy Droogkast CSOEC8DF-S
   Candy Droogkast CSOEC8DF-S
   Candy Droogkast CSOEC8DF-S

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €60.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel
   • Installatieservice op maat
   B
   € 399,00
  • Of €.../maand met afbetaling.Let op, geld lenen kost ook geld.
  • Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Candy Droogkast CSOEC8DF-S

   Smart Pro
   De Candy Smart Pro droger is de slimste keuze om tijd te besparen. Veelzijdig, snel en betrouwbaar, de Candy Smart Pro biedt een complete set van snelle programma's in minder dan 90 minuten voor uw dagelijkse behoeften.

   ZEG VAARWEL TEGEN RUGPIJN!
   Candy's oplossing garandeert maximaal gemak met minimale inspanning bij het drogen van de was: een droger met een bovendeur. Zeg vaarwel tegen rugpijn bij het in- en uitnemen van wasgoed dankzij een deur die 3,5 cm groter is dan standaardmodellen.

   UW WOLLEN ARTIKELEN ZIJN IN GOEDE HANDEN
   Uw nieuwe wasdroger weet hoe hij met uw wollen artikelen moet omgaan, dankzij temperatuurregeling en speciale droogbewegingen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw meest delicate kledingstukken: stel gewoon het Woolmark-goedgekeurde wolprogramma in en de droger voorkomt verbleking door de wrijving tussen de kledingstukken te beperken en de temperatuur zorgvuldig te regelen.

   STOP MET TIJD TE VERSPILLEN
   De Smart Start-functie is uw tijdbesparende troef: u kunt de start van uw droogcyclus tot 24 uur uitstellen als u 's nachts begint wanneer de energiekosten lager zijn of wanneer u werkt, zodat uw wascyclus klaar is wanneer u thuiskomt.

   Slimmer leven
   Volledig verbonden met WIFI en dankzij Simply-FI beschikt u over een groot aantal slimme functies zoals afstandsbediening, droogtips en controles.

   STAAL GEHEUGEN
   Als je het perfecte programma voor elke cyclus vindt, wil je het voor altijd bewaren. De geheugenfunctie van Candy maakt het gemakkelijk: kies het opgeslagen programma en start het opnieuw.

   Een volledige set van snelle cycli
   Candy biedt een complete set snelle cycli, van 30' tot 90', ontworpen voor dagelijks gebruik. Veelzijdig, snel en betrouwbaar, deze droger is de ideale oplossing om tijd en geld te besparen.

   DOWNLOAD DROOGCYCLI
   Met de Candy Simply-Fi app kunt u communiceren met uw machine en profiteren van de mogelijkheden die Smart Touch alleen biedt met Android smartphones die zijn uitgerust met NFC-technologie. Een van de belangrijkste kenmerken is: DOWNLOAD CYCLI. Het is mogelijk om meer dan 20 extra droogcycli te downloaden en te starten.

   STRIJKEN IS NU KINDERSPEL
   Candy weet dat het belangrijk is om u tijd te besparen, zodat u meer tijd kunt besteden aan de dingen die echt belangrijk voor u zijn. Daarom hebben we de Super Easy Iron-functie ontworpen: een slimme sensor detecteert het juiste vochtigheidsniveau en een speciale, afwisselende trommelbeweging vermindert het ontstaan van overheveling en klitten. Dit betekent dat strijken slechts de helft van de gebruikelijke tijd in beslag neemt.

   Statistieken en onderhoud
   Hoe weet je hoeveel je gebruikt? Open gewoon de hOn app en ontvang realtime statistieken en verbruiksrapporten om uw gebruiksgewoonten te verbeteren. Bovendien stuurt de app u herinneringen over alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van uw toestel te verlengen en nog jarenlang uitstekende prestaties te garanderen.

   Snap&Dry
   Het kiezen van het ideale droogschema is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de functie Snap & Dry kunt u ontdekken welk programma het beste bij uw was past, gewoon door een momentopname van uw wasgoed te maken.

   Geleid en gesynchroniseerd drogen
   Drogen is nog nooit zo makkelijk geweest! Dankzij de begeleidende droogfunctie stelt de wasdroger het ideale programma voor door informatie in te voeren, zoals het soort stof of het gewenste droogniveau. Of dankzij de Syncro-functie kan de app u het beste droogprogramma voor uw wasgoed vertellen en de juiste tijd instellen, afhankelijk van het gewicht en de zojuist voltooide wascyclus. Met deze slimme functies kunt u uw machine op de eenvoudigste manier beheren, terwijl u energie, tijd en moeite bespaart.

   Specificaties

   Energieklasse:
   B
   Type droogkast:
   Condensatie
   Trommelinhoud :
   8 kg
   Condensatie-efficiëntieklasse:
   C
   Resttijdindicatie:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   Stuur bericht