Siemens | Vaatwasser SX87YX03CE zeolith

€ 1.779,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
  Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
  Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
  Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
  Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €150.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel
   • Professionele installatie voor slechts €39

   Beschrijving

   Siemens Vaatwasser SX87YX03CE zeolith

   Geef feedback over uw wasresultaten en de duur van het programma via de app en het intelligente programma past zich aan uw wensen aan.

   • varioSpeed Plus – Was en droog uw vaat tot drie keer sneller.
   • glassZone – Vaatwasserzone toegewijd aan de bescherming van uw glaswerk.
   • emotionLight – Verlicht uw vaatwasser in een rustgevend blauw licht.
   • Zeolith® drying – Sneller drogen met minder energie.
   • Meer overzicht, groter gebruiksgemak: TFT-display.

   De beste droogresultaten en een optimale glans - Zeolith
   Dankzij de unieke Zeolith-technologie wordt uw vaat efficiënt en met schitterend succes gedroogd. Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat doorheen zijn speciale oppervlakte vochtigheid absorbeert en in warmte omzet om deze vervolgens weer uit te stralen. Zo krijgt u een schitterend afwas- en droogresultaat (zelfs bij plastic vaat!) en verlaagt u tegelijkertijd uw energieverbruik tot een minimum.

   Ontdek hier onze infopagina: Siemens Zeolith

   Snel en slim de vaatwas doen.
   Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?

   De veilige zone voor uw meest waardevolle glazen.
   Heeft u schrik om uw delicate glaswerk in de vaatwasser achter te laten? Gelukkig is er glassZone. Zes speciale sproeiers zorgen voor zachte, continue waterstralen naar afzonderlijke glazen en maken een grondige reiniging mogelijk zonder fragiele materialen te beschadigen. De siliconen oppervlakken zijn antislip en beschermen uw delicate en waardevolle glazen tegen trillingen en beweging, zodat u zeker kunt zijn van een veilige reiniging.

   Zie alles duidelijk in het blauw.
   Open uw vaatwasserdeur en zie een in het blauw verlichte binnenkant. Slim gemonteerde LED's in de bovenkant van de binnenzijde gaan automatisch aan als u de deur opent en weer uit als u deze sluit.

   Meer overzicht, groter gebruiksgemak: TFT-display.
   De vaat doen is bijzonder eenvoudig met het nieuwe TFT-display met hoge resolutie. U ziet in een oogopslag alle programma-informatie - duidelijk onderverdeeld, zeer gestructureerd en daardoor snel te zien. U kunt gemakkelijk de afzonderlijke programmainstellingen wijzigen.

   Gemakkelijk te openen deur zonder handgreep: het openAssist-systeem.
   Deze volledig integreerbare vaatwasser van Siemens is uitgerust met een deuropeningssysteem. Met openAssist volstaat een lichte duw op de deur om deze te openen. Makkelijk en zonder handgreep. De vaatwasser is niet alleen gemakkelijker te openen, hij past ook naadloos in een moderne greeploze keuken.

   Ultieme hygiëne.
   De functie hygienePlus is ideaal voor wie aan de strengste hygiënenormen moet voldoen. Tijdens de laatste spoeling wordt de temperatuur ongeveer 10 minuten op een constante temperatuur van maximaal 70°C gehouden. Dit elimineert tot 99,99% van alle bacteriën en ziektekiemen.

   Levenslange garantie tegen externe waterschade: aquaStop®.
   Het aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van het toestel.

   10 jaar garantie tegen doorroesten van de binnenkuip van een Siemens vaatwasser.
   Behalve de innovatieve technologie kunt u ook van een Siemens vaatwasser nog één ding speciaal verwachten: duurzame kwaliteit. De kuip van onze vaatwassers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daardoor zijn wij een van de weinige fabrikanten die 10 jaar volledige garantie kunnen verlenen op doorroesten van de kuip.  * Online-registratie verplicht binnen 8 weken na aflevering. Registratie is mogelijk op www.siemens-home.bsh-group.com/be/nl/10-jaar-garantie. Daar vindt u ook de garantievoorwaarden.

   Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor.
   Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten. Bij alle programma's mooi stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij zeer duurzaam is.

   Zacht boven, hoge druk onder: de functie Intensieve zone.
   Als u de functie Intensieve zone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd voor de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf verandert het programma niet en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen.

   Ontsluit de volle kracht van het vaatwasmiddel: de Doseerassistent.
   De vaatwastabletten vallen dankzij de Doseerassistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het toestel verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.

   10% meer binnenruimte: de XXL-vaatwasser.
   De XXL-vaatwassers benutten volledig het hoge werkblad in moderne keukens. De binnenruimte is met 5 cm vergroot zodat er extra ruimte in de onderkorf ontstaat voor grote borden en schalen. En dankzij de ergonomische plaatsing kunt u de vaatwasser gemakkelijk zonder te bukken in- en uitruimen.

   Specificaties

   Type vaatwasser:
   Volledig integreerbaar
   Aantal bestekken:
   14
   Bestekvoorziening:
   Besteklade
   Droogsysteem:
   Actieve droogtechniek
   Energieklasse:
   B
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2024