Vergroot
 • Type: Massage
 • Type technologie: Wellbox
 • Aantal modi: 3
 • Aan/uit knop: 
 • Kleur: Wit
1 199,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u30 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

Vermageringstoestel Wellbox S

De voordelen van Wellbox®[S] voor uw lichaam en gezicht

Lichaam

Voordelen: De ROLL-koppen, specifiek ontwikkeld voor de afslanking van het lichaam en het gezicht, werken intens in op de huid dankzij de bewegingen van de rollen gecombineerd met een verticale aanzuiging. // De technologie SPS+ van de Wellbox®[S] zorgt voor een dubbele verstevigende werking dankzij een sequentiële aanzuiging die 2x krachtiger is*.

De verplaatsing van de rollen op de huid stimuleert op een natuurlijke manier de adipocyten, cellen die de vetopslag in ons organisme regelen. Ondanks een perfecte hygiëne heeft hun activiteit de neiging om te vertragen, wat leidt tot overtollig volume en cellulitis.

*In vergelijking met de Wellbox® Original

Gezicht:
De routines voor Wellbox Gezicht worden uitgevoerd met de behandelingskoppen LIFT[1] en LIFT[2]. Ze werken diep in op de huid dankzij de kloppende bewegingen in combinatie met een verticale aanzuiging van de twee koppen.

De kloppende bewegingen van de kleppen van de LIFT-kop stimuleren op een natuurlijke manier de fibroblasten, waarvan de activiteit vermindert na de leeftijd van 25 jaar. Deze cel staat garant voor de jeugdigheid van de huid; ze produceert essentiële stoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. De gegenereerde stimulatie zorgt ervoor dat de huid haar volume, stevigheid en hydratatie op een natuurlijke manier hervindt.

Een eenvoudig en begeleid gebruik:
Een behandeling met Wellbox®[S] duurt6 minuten. We raden u aan om uw toestel dagelijks te gebruiken voor het gezicht een om de dag voor het lichaam. Eenmaal de resultaten bevredigend zijn kan er meer tijd tussen de behandelingen worden gelaten. Gebruik de Wellbox®[S] twee keer per week om de behaalde resultaten te optimaliseren. Regelmatigheid is de sleutel tot succes (zoals bij lichaamsbeweging) !

Een behandeling met de Wellbox®[S] uitvoeren is erg gemakkelijk. U wordt begeleid door de Wellbox-routines die u aangeven hoe u de machine moet instellen, hoe lang een sessie duurt en welke stappen moeten worden gevolgd met de koppen ROLL en LIFT. Wellbox®[S] zal snel deel uitmaken van uw dagelijkse schoonheidsrituelen.

Een eco-verantwoordelijk gebruik:
Om het impact op de ecologie te verminderen zonder een veilig gebruik tegen te gaan zijn nu alle documenten beschikbaar onder electronisch formaat.

Alle verpakkingsmaterialen van Wellbox [s] bestaan uit 100 % karton, dus 100 % recycleerbaar en biodegradeerbaar.

Een eenvoudige en ergonomische:
De navigatie-interface is gebruiksvriendelijk en ergonomisch. Ze bestaat uit 8 controletoetsen en een LCD-scherm dat de verschillende aanpasbare parameters weergeeft in functie van de uit te voeren behandeling.

De nieuwste SPS+*-technologie geeft de Wellbox®[S] een anti-ageing en verstevigende werking die 2x krachtiger is dankzij een krachtigere sequentiële aanzuiging.

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u30, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code21002638
 • Merk
 • EAN3607492141203

Algemene eigenschappen

 • TypeMassage

Fysieke eigenschappen

 • KleurWit
 • Aan/uit knop

Behandeling

 • Type technologieWellbox
 • Aantal modi3
 • Beoordelingen van onze klanten
 • Andere beoordelingen

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u30, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag