Product image for Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01
Philips | Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01

Philips | Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01

€ 199,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
Philips Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01
Philips Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01
Philips Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01
Philips Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01
Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten
Waarborg
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

Dit product is nooit meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Bekijk ons assortiment.

Beschrijving

Philips Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01

Simuleer een natuurlijke zonsondergang om uitgerust wakker te worden
Het licht wordt vóór jouw wektijd geleidelijk sterker, net als bij zonsopkomst. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om jouw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden, omdat het licht jouw lichaam langzaam voorbereidt op het ontwaken terwijl je nog slaapt. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Lamjes regelen jouw ademhaling en helpen je te ontspannen en in slaap te vallen
Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om jij te helpen in slaap te vallen. Je laat de spanning van de dag van je af glijden en komt tot rust. Volg met jouw ademhaling een van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes, terwijl je jouw ogen gesloten houdt voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen.

Simulatie van de zonsondergang bereidt jouw lichaam voor om te gaan slapen
Het programma voor simulatie van zonsondergang bereidt jouw lichaam voor op het slapen door het licht en optionele geluid geleidelijk te dimmen gedurende de tijd die jij hebt ingesteld, en helpt je te ontspannen voordat je gaat slapen.

Kies het geluid of de muziek waarmee u wakker wilt worden
Word wakker met geluiden uit de natuur, sfeervolle muziek of jouw favoriete FM-radiozender. Op de ingestelde wektijd begint het geselecteerde geluid zacht te spelen, waarna het binnen een paar minuten langzaam harder wordt tot het vooraf ingestelde niveau. De overgang van slaap naar ontwaken is geleidelijk, maar bedoeld om jou uiteindelijk volledig wakker te maken. Sluit jouw mobiele apparaat of tablet op de AUX-poort aan om de lamp als luidspreker te laten functioneren.

Selecteer het helderheidsniveau dat het beste bij je past
De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Een helderheidsniveau waarvan jij meteen wakker wordt, heeft misschien geen enkele invloed op iemand anders. Dankzij meerdere lichtinstellingen kan je het intensiteitsniveau kiezen dat precies goed is voor jou. In het algemeen geldt: bij een hogere lichtintensiteit kost het minder tijd om volledig te ontwaken. Als je wakker bent, kan je de Wake-up Light als instelbare bed- of leeslamp gebruiken.

Een zacht licht om u in het donker te geleiden
De ideale lichtintensiteit zorgt dat je comfortabel kunt lezen voordat je gaat slapen. Wanneer je RelaxBreathe of simulatie van de zonsondergang gebruikt, zorgt de automatische uitschakeling dat het licht na een ingestelde periode uitgaat. Terwijl je slaapt, wordt de verlichte klok volledig gedimd om uw kamer donkerder te maken. Wanneer je de klok midden in de nacht inschakelt, geeft deze net genoeg licht om in het donker de weg te vinden, zodat je in en uit bed kunt stappen zonder dat jouw zintuigen door fel licht worden geprikkeld. Geef eenvoudig persoonlijke instellingen voor de lichtintensiteit en alarmplanner op.

Tik op de bovenkant van het product om te sluimeren
Met een lichte tik bovenop de Wake-up Light schakelt je de sluimerstand in. Na negen minuten begint het geluid opnieuw zachtjes te klinken.

Slim touchdisplay voor eenvoudige bediening van het apparaat
Met de naadloos geïntegreerde multi-touchdisplay kan je snel en intuïtief de parameters van jouw keuze instellen. Als je jouw hand in de buurt brengt van het display, kan je het licht regelen met een druk op de knop. De helderheid van het display wordt automatisch afgestemd op het lichtniveau in je kamer. Je kunt het display echter ook volledig uitschakelen.

Modern ontwerp geeft uw slaapkamer een vleugje stijl
Het strakke, stijlvolle ontwerp lijkt qua vorm op de zon. Functionele onderdelen zijn verborgen en instellingen zijn toegankelijk via het touchscreen op het oppervlak van de lamp — met LED-achtergrondverlichting en zichtbaar wanneer geactiveerd — voor een gladde, gestroomlijnde vormgeving. Het subtiele, moderne ontwerp past in de meeste inrichtingen.

 

 

 

Specificaties

Product

Krëfel code:
21003481
Merk:
Philips
EAN:
8710103832324
Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!
Product image for Philips Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01

Sleep & Wake-up Light Somneo HF3654/01

€ 199,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)

Dit product is nooit meer leverbaar. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Bekijk ons assortiment.

Waarborg
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
Gratis leveringvanaf € 20
Snelle leveringAvondlevering tussen 18u en 21u
Morgen bij je thuisBesteld voor 22u00, morgen geleverd
Levering 7 op 7Levering zaterdag en zondag

Info van het merk