Product image for HF3506/06 Wake-Up Light
Philips | HF3506/06 Wake-Up Light
Terug

Philips | HF3506/06 Wake-Up Light

€ 89,99
pdp_product_info_rating
Philips HF3506/06 Wake-Up Light
Philips HF3506/06 Wake-Up Light
Philips HF3506/06 Wake-Up Light
Philips HF3506/06 Wake-Up Light
Philips HF3506/06 Wake-Up Light
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

PhilipsHF3506/06 Wake-Up Light

Word energieker wakker met licht
Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om u op een natuurlijke manier te wekken. U wordt energieker wakker, zodat u gemakkelijk uit bed stapt.

De enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt
Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

Door simulatie van de zonsopkomst wordt u geleidelijk gewekt
Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten wordt uw kamer gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Keuze uit 2 verschillende natuurlijke wekgeluiden
Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat u op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoort u het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn twee natuurlijke vogelgeluiden waaruit u kunt kiezen.

Bedlampje met 10 lichtinstellingen
De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de Wake-up Light kunnen worden aangepast en zelfs worden ingesteld op een waarde van 200 lux.

Sluimerfunctie
Het geluid stopt wanneer u de bovenkant van het product aanraakt. Na 9 minuten begint het geluid opnieuw zacht te spelen.

4 helderheidsniveaus display - stel naar uw voorkeur in
U kunt de helderheid van het display instellen op hoog, gemiddeld, laag, zeer laag en uit.

Kleur van zonsopgang: helder geel
Het licht van de zonsopgangsimulatie verandert van geel in helder geel.

:
21003805
:
Philips
:
8710103721239
Product image for Philips HF3506/06 Wake-Up Light

HF3506/06 Wake-Up Light

€ 89,99
pdp_product_info_rating
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant