Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach
Vergroot
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach
Revitive Bloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach
 • Intensiteitsniveau: 99
 • Draadloos/oplaadbaar: 
 • Instelbare timer: 
 • Klinisch bewezen: 
 • Afstandsbediening: 
 • Meer specificaties
449,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

RevitiveBloedsomloopstimulator Revitive Medic Coach

De bloedcirculatie in het lichaam is van essentieel belang voor onze gezondheid. Aanhoudende pijn en zwellingen kunnen symptomen zijn die worden veroorzaakt door een slechte bloedsomloop, als gevolg van een chronische aandoening, zoals diabetes, artrose, hypertensie, een hoog cholesterolgehalte of spataders.

De nieuwe Medic Coach is de krachtigste behandeling van de bloedsomloop van Revitive voor een maximale verlichting van de pijn in de benen en het 1ste verbonden apparaat. U kan het aansturen met behulp van uw smartphone en de app. Medic Coach stelt een gepersonaliseerde behandeling voor die is gebaseerd op de symptomen die u voelt in uw benen en de impact
die ze hebben op uw dagelijks leven. Medic Coach stimuleert uw motivatie doorheen het behandelingsplan door uw vooruitgang dagelijks en iedere week te volgen en u wekelijkse trofeeën uit te reiken. Het apparaat beschikt over diverse superkrachtige programma’s, zoals het Krachtige Programma om uw bloedsomloop* te verdubbelen.
*Ontworpen op basis van een middelde van 30 personen in goede gezondheid met een gebruik van 30 minuten, onderzoek gefinancierd door Actegy.

Het is aanbevolen voor:
- Verlichting van pijn in de benen
- Vermindering van zwelling
- Vermindering van krampen
- Verhoging van de wandelafstand op een pijnloze manier
- Actieve verbetering van de bloedsomloop in de benen
- Behandeling en verlichting van lichamelijke pijn

Bij Revitive zijn we van mening dat elk succes het resultaat is van een positieve houding tegenover uw gezondheid. Wij bieden u al meer dan 20 jaar therapeutische oplossingen zonder medicatie dankzij de klinische en wetenschappelijke ontwikkelingen van onze partners in samenwerking met vaatchirurgen en kinesitherapeuten in onze afdeling Onderzoek & Ontwikkeling en onze continue programma’s voor klinische tests in het ziekenhuis. Dankzij onze expertise kunnen wij u gepatenteerde hoogwaardige systemen en technologieën bieden die klinisch werden getest en waarvan de doeltreffendheid werd bewezen door proeven die werden gepubliceerd in internationale medische tijdschriften en beschikbaar zijn op Revitive.fr.

De veneuze terugstroom vanuit de onderste lichaamsdelen (voeten en benen) is een intensieve handeling, aangezien het bloed naar de bovenkant van het lichaam moet worden gepompt. Als we wandelen, werken de spieren in onze voeten en benen als een veneuze pomp en helpen ze om de bloedstroom naar het hart te voeren. Onze leeftijd, onderliggende aandoeningen of een zittende levensstijl kunnen een impact hebben op uw bloedsomloop en de veneuze terugstroom richting het hart bemoeilijken. De ophoping van bloed in de voeten en enkels voorkomen en stoppen is zeer belangrijk om gevolgen zoals pijn, zwelling en krampen in de benen, voeten en enkels te voorkomen.

Om de veneuze terugstroom te verbeteren, stuurt de gepatenteerde Oxywave®-technologie van Revitive die is gebaseerd om EMS, elektrische spierstimulatie die wordt gebruikt in praktijken in de kinesitherapie, elektrische pulsen onder de voetzool waardoor het samentrekken en ontspannen van de beenspieren wordt geactiveerd, zoals een pomp. Hoe meer je spieren werken, hoe meer de spieren samentrekken en hoe eenvoudiger de aders het bloed naar het hard kunnen pompen. Bij regelmatig gebruik verstevigt de Revitive-technologie de beenspieren en verbetert het apparaat de bloedsomloop om de goede gezondheid van uw benen te waarborgen.

Revitive Medic Coach beschikt niet enkel over de gepatenteerde Oxywave®-technologie voor een superkrachtige stimulatie, maar is ook uitgerust met de SmartBoost-technologie die nieuwe gepatenteerde kenmerken combineert:
- De hydratatiesensoren die werden geïntegreerd in de voetsteun waarschuwen u als de hydratatieniveaus van uw huid te zwak zijn, om u te helpen om zoveel mogelijk te genieten van uw Revitive.
- Een bewegingsdetector in het apparaat leert u ook om het optimale intensiteitsniveau in te stellen
- Deze gepersonaliseerde behandelingsplannen van 10 weken, werden ontwikkeld in functie van de belangrijkste symptomen
- Maak uw keuze uit 4 programma’s. Er zijn ook 3 bijkomende Knieprogramma’s beschikbaar om te kopen via de app, zodat u de voordelen krijgt van een specifieke stimulatie tegen kniepijn of pijn die wordt veroorzaakt door artrose in de knie.
- Beheer uw behandeling, intensiteit en de duur van uw sessie in alle rust met de aangepaste regelaar met een dagelijkse opvolging van de vooruitgang van uw behandeling in vergelijking met de vooropgestelde doelen
- Ontvang trofeeën om u te motiveren om uw plan te voltooien
- De app volgt de evolutie van de belangrijkste symptomen tijdens de behandeling
- De enige Revitive-oplossing die steeds slimmer wordt. De updates van de applicatie bieden u de mogelijkheid om nieuwe kenmerken en functies te zien verschijnen.

Revitive is aanbevolen bij problemen met de bloedsomloop. Als u steunkousen draagt, moet u deze blijven dragen tussen uw Revitive-sessies. Deze helpen u om het opzwellen van de voeten en benen te beperken, door op passieve manier druk uit te oefenen. De behandeling van de bloedsomloop Revitive maakt geen gebruik van medicijnen, om te voorkomen dat verschillende geneesmiddelen met elkaar interfereren, waardoor uw gezondheid zou worden beïnvloed.
Wandel langer zonder pijn met Revitive.

Dit apparaat is een medisch hulpmiddel en heeft contra-indicaties – Niet gebruiken in de volgende gevallen:
- Bij het dragen van een elektronisch geïmplanteerd apparaat, zoals een pacemaker of een automatische implanteerbare cardioverter-defibrillators (AICD)
- Bij personen die zwanger zijn
- Bij bestaande diepveneuze trombose (DVT)
Geleverd met bijsluiter, netstekker

Sterke punten:
- De 1ste verbonden bloedsomloopstimulator. Zeer krachtige Revitive-innovatie voor een compleet beheer van pijn.  
- De gepatenteerde Oxywave-technologie van Revitive is inbegrepen, voor een optimale stimulatie waarvan de doeltreffendheid klinisch werd bewezen.
- Het unieke Krachtige Programma verdubbelt uw bloedstroom voor een maximale verlichting van de pijn + 3 andere stimulerende programma’s beschikbaar, waaronder het programma Knie en de dubbele EMS- + TENS-technologie. 
- De bediening met de app biedt u de nodige ondersteuning om uw apparaat zo optimaal mogelijk te gebruiken met behulp van gepersonaliseerde programma’s. De batterij heeft een autonomie die overeenstemt met 12 dagen behandeling.   
- Erkend medisch hulpmiddel. Ontwikkeld door vaatchirurgen. CE-markering. 2 jaar garantie.   
 

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code21007198
 • MerkRevitive
 • EAN5060217495957

Fysieke eigenschappen

 • KleurZwart
 • Display
 • Klinisch bewezen
 • Draagbaar

Functies

 • Intensiteitsniveau99
 • Draadloos/oplaadbaar
 • Instelbare timer
 • Afstandsbediening

Meegeleverde accessoires

 • Opbergtas

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag