Tefal | Wok Recycle 28 cm

€ 24,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Tefal Wok Recycle 28 cm
Tefal Wok Recycle 28 cm
Tefal Wok Recycle 28 cm
Tefal Wok Recycle 28 cm
Tefal Wok Recycle 28 cm
  Tefal Wok Recycle 28 cm
  Tefal Wok Recycle 28 cm
  Tefal Wok Recycle 28 cm
  Tefal Wok Recycle 28 cm
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo

   Beschrijving

   Tefal Wok Recycle 28 cm

   Minimale impact, maximale duurzaamheid

   Ontdek Recycle!, de reeks met duurzaam kookgerei. Deze duurzame en stevige wokpan van Franse makelij is ontworpen met gerecycled materiaal om onze impact op het milieu te beperken. Van verrukkelijke roerbakgerechten tot Thaise kokoscurry's ... Deze pan is perfect om overheerlijke originele gerechten op tafel te toveren.

   Titanium anti-aanbaklaag

   Met ultraharde kristallen die zorgen voor maximale weerstand en robuuste prestaties doorheen de tijd gaat onze Titanium krasbestendige antiaanbaklaag tot zes keer langer mee dan de standaard Titanium coatings van Tefal.

   Veilige antiaanbaklaag

   Onze producten worden keer op keer vormgegeven met veiligheid op de eerste plaats. Al onze antiaanbaklagen die met voedsel in contact komen zijn geheel PFOA-vrij, bevatten geen lood noch cadmium. Ze worden getest door externe onafhankelijke laboratoria die onze producten strenger controleren dan de huidige normen voor producten die met voedsel in contact komen.

   Thermo-Signal™ technologie

   De THERMO-SIGNAL™ technologie geeft de ideale begintemperatuur aan om een perfecte textuur, kleur en smaak te garanderen voor perfect smaakvolle maaltijden, elke dag weer. Gemaakt van gerecyclede materialen De pan is gemaakt met 100% gereycled aluminium* om onze impact op het milieu te beperken: Voor de productie van gerecycled aluminium is tot 90% minder energie dan de productie van primair aluminium nodig. * Het volledige product bestaat voor ongeveer 85% uit gerecycled aluminium.

   Volledig recyclebaar

   Deze pan is ontworpen om de circulaire economie een duwtje in de rug te geven. Koppel het nuttige aan het aangename en draag uw steentje bij aan de bescherming van de planeet met hoogwaardig kookgerei dat na jaren van tevreden gebruik voor 99% recyclebaar is.

   Geavanceerde inductie

   De Thermo-Fusion™, een geavanceerde technologie voor inductie, garandeert een snelle opwarming en een gelijkmatige warmteverdeling in de pan voor gelijkmatig gekookte gerechten. Gezonde eenpansgerechten Van roerbakgerechten tot curry's ... Deze pan heeft het ideale formaat om vetarme gerechten vol natuurlijke smaken op tafel te toveren.

   Ovenbestendig

   Alles om uw dagelijkse bereidingen een stuk eenvoudiger te maken: moeiteloos van het fornuis naar de oven om van koken echt kinderspel te maken.

   Specificaties

   Type pan:
   Wokpan
   Diameter:
   28 cm
   Inductie:
   Anti-aanbaklaag:
   Geschikt voor vaatwasmachine:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   European BeCommerceBelgian BeCommerce
   Euronics