Philips | TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch

   € 1.099,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Philips TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch
   Philips TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch
   Philips TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch
   Philips TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch
   Philips TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €130.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel

   Beschrijving

   Philips TV 4K 55OLED805/12 Ambilight - 55 inch

   Geavanceerde prestaties. Minimalistisch design.
   Ga helemaal op in een scherp, verfijnd beeld met natuurlijke kleuren en een rijk contrast. Deze slanke, elegante Philips 4K OLED-TV brengt levensechte diepte en vloeiende bewegingen naar je favoriete content. Ambilight maakt het beeld compleet op een prachtige manier.

   De magie van Ambilight. Alleen van Philips.
   Met Philips Ambilight voelt alles dichterbij. Intelligente LED's rondom de rand van de TV reageren op de actie op het scherm en stralen een meeslepende gloed uit doorheen de kamer. Nadat je het één keer hebt ervaren, zal je jezelf afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund bij het TV-kijken.

   Philips OLED-TV. Zo ziet levensecht eruit.
   Met een Philips OLED-TV heb je een bredere kijkhoek en uniek levensecht HDR-beeld, waarbij elke scène indrukwekkend realistisch aanvoelt. Zwarttinten zijn dieper, kleuren zijn levendiger en details in schaduwen en lichte gebieden worden nauwkeurig gereproduceerd.

   P5-engine met AI. Levensecht beeld, wat je ook kijkt.
   De Philips P5-processor met AI levert levensecht beeld dat je het gevoel geeft er zelf bij te zijn. Een AI-algoritme op basis van deep learning verwerkt beelden zoals het menselijk brein dat ook ongeveer doet. Wat je ook kijkt, je geniet van levensechte details en contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.

   Belangrijkste HDR-indelingen. Zie het zoals de regisseur het bedoelde.
   Een Philips 4K UHD OLED-TV is compatibel met alle gangbare HDR-indelingen, waaronder HDR10+ en Dolby Vision. Of je nu een populaire serie bekijkt of de nieuwste videogame speelt: schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht. Bewegingen zijn ongelooflijk vloeiend.

   Dolby Vision en Dolby Atmos. Beeld en geluid in bioscoopkwaliteit.
   Met de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en videoformats klinkt en lijkt alles wat je in HDR kijkt levensecht. Of je nu kijkt naar de nieuwste streamingseries of een Blu-ray Disc-set, je kunt genieten van het contrast, de kleur en de helderheid zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geniet ook van de heldere, ruimtelijke klanken met detail en diepte.

   Android TV. Simply Smart.
   Je Philips Android TV biedt je de content die je wilt, wanneer je maar wilt. Je kunt het startscherm aanpassen zodat het jouw favoriete apps weergeeft. Zo kan je eenvoudig je lievelingsfilms en -programma's bekijken of verdergaan waar je was gebleven.

   Spraakbediening. Ingebouwde Google Assistent. Werkt met Alexa.
   Bedien je Philips Android TV met je stem. Wil je gamen, Netflix kijken of content en apps zoeken in de Google Play Store? Vraag het jouw televisie. Je kunt ook alle met Google Assistant compatibele Smart Home-apparaten met je stem bedienen. Dim bijvoorbeeld de lampen tijdens een filmavondje of stel de thermostaat in, zonder op te staan. Je hoeft nooit meer op zoek naar de afstandsbediening. Je kunt jouw Philips Smart TV ook bedienen met je stem via apparaten die compatibel zijn met Alexa, zoals Amazon Echo. Zet je TV aan, kies een andere zender, schakel naar je gameconsole en veel meer met Alexa.

   DTS Play-Fi. Multiroom-audio.
   Met DTS Play-Fi op jouw Philips TV kan je in elke kamer verbinding maken met compatibele luidsprekers. Heb je draadloze luidsprekers in de keuken? Luister naar de film terwijl je een snack maakt of blijf op de hoogte van het sportcommentaar terwijl je iedereen een drankje geeft.

   Specificaties

   Energieklasse:
   G
   Schermdiagonaal:
   55 inch
   Schermtype:
   OLED
   HD-norm:
   4K Ultra HD
   Smart TV:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   Stuur bericht