Philips | OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch

€ 799,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
  Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
  Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
  Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
  Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €100.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel

   Beschrijving

   Philips OLED TV 4K 48OLED707 (2022) - 48 inch

   Kijk. Speel af. Ga er helemaal in op.

   Het levensechte beeld dat u mag verwachten van onze best geprijsde OLED-TV. Responsieve gameplay, zodat u altijd up-to-date bent. Meeslepend geluid voor programma's, films en nog veel meer. Waar u ook van houdt, het meeslepende Ambilight maakt alles beter. 

   Wat u ook kijkt, het beeld is echt realistisch. P5-engine met AI.
   De Philips P5-processor met AI levert levensecht beeld dat u het gevoel geeft er zelf bij te zijn. Een AI-algoritme op basis van deep learning verwerkt beelden zoals het menselijk brein dat ook ongeveer doet. Wat u ook kijkt, u geniet van levensechte details en contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.

   Premium ontwerp. Klaar voor de toekomst
   De ultradunne metalen rand en de metalen voetjes van donker satijn chroom geven deze TV een stijlvol gevoel, terwijl de afstandsbediening is voorzien van sneltoetsen voor uw favoriete streamingservices. Onze verpakkingen en inzetstukken zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

   Levendig HDR-beeld. Philips 4K UHD-TV.
   Uw Philips 4K UHD-TV is compatibel met alle gangbare HDR-indelingen, waaronder Dolby Vision. Of u nu een populaire serie bekijkt of de nieuwste videogame speelt: schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht.

   Beeld en geluid van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision en Dolby Atmos.
   Met Dolby Vision en Dolby Atmos klinken uw films, programma's en games fantastisch. Zie het beeld zoals de regisseur het u wilde tonen: geen teleurstellende scènes die te donker zijn om iets goed te zien! Hoor elk woord duidelijk. Ervaar geluidseffecten alsof ze echt om u heen gebeuren.

   Philips draadloos Home-systeem met DTS Play-Fi
   Het draadloze Home-systeem van Philips is uitgerust met DTS Play-Fi waarmee u in enkele seconden verbinding met compatibele soundbars en draadloze luidsprekers in uw huis maakt. Luister naar films in de keuken. Speel overal muziek af. U kunt zelfs een home cinema Surround Sound-systeem creëren door uw Philips-TV als centrale luidspreker te gebruiken.

   Epische games. Ultralage latentie 120 Hz. G-sync, VRR, Freesync.
   Grenzeloos gamen. Met uw Philips-TV met HDMI 2.1 haalt u alles uit uw next-gen uitrusting met supersnelle gameplay en ongelooflijk vloeiende graphics. Maak die sprong, keer in een oogwenk om of drift perfect door een bocht, terwijl de Ambilight-gamemodus ervoor zorgt dat de spanning groter wordt.

   Gewoon slim. Android TV.
   Uw Philips Android TV biedt u de content die u wilt, wanneer u maar wilt. U kunt het startscherm aanpassen zodat het uw favoriete apps weergeeft. Zo kunt u eenvoudig uw lievelingsfilms en -programma's bekijken of verdergaan waar u was gebleven.

   De magie van Ambilight. Alleen van Philips.
   Met Philips Ambilight voelt alles dichterbij. Intelligente LED's rondom de rand van de TV reageren op de actie op het scherm en stralen een meeslepende gloed uit die gewoonweg betoverend is. Nadat u het één keer hebt ervaren, zult u zich afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund bij het TV-kijken


   Zo voelt levensecht aan. Philips OLED-TV.
   Wilt u de volle kracht van elke scène voelen? Het levensechte beeld van uw Philips OLED-TV ziet er altijd geweldig uit, zelfs als u het onder een hoek bekijkt. Zwart is altijd zwart, nooit grijs, en u ziet elk detail in schaduwen of lichte gebieden. Alle belangrijke HDR-indelingen worden ondersteund, zodat u helemaal opgaat als nooit tevoren.

   Spraakbediening. De Google Assistant. Werkt met Alexa.
   Bedien de Google Assistent van de TV of de Smart Home-apparaten die compatibel zijn met Google Assistant met uw stem. Of vraag Alexa om de TV te bedienen via apparaten die geschikt zijn voor Alexa.

   Specificaties

   Schermdiagonaal:
   48" (121,92 cm)
   Schermtype:
   OLED
   Resolutie:
   4K Ultra HD (3840 x 2160 px)
   Besturingssysteem:
   Android
   HDR:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk