Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)

Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)
Vergroot
Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)
Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)
Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)
Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)
Marshall Acton II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)
299,00
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

MarshallActon II Voice Wifi Speaker (met Google Assistant)

THE SMALL BUT MIGHTY WORKHORSE WITH THE GOOGLE ASSISTANT BUILT-IN
De Acton II Voice combineert het iconische geluid van Marshall met de efficiëntie van de ingebouwde Google Assistant, voor een intelligente en uitzonderlijke speaker. Dynamisch en compact. De speaker is uitgerust met drie gespecialiseerde klasse D-versterkers die de twee tweeters en subwoofer aandrijven - om de volle intensiteit van het geluid te laten horen. Daarnaast kan je de Google Assistant gebruiken om acties uit te voeren zonder dat je de spreker hoeft aan te raken. Vraag bijvoorbeeld aan de speaker om je favoriete afspeellijst of een titel van een liedje af te spelen op compatibele apparaten in andere kamers. Je kunt jouw Google Assistant zelfs vragen om het geluid harder te zetten wanneer je favoriete nummer begint of om de lichten uit te doen voordat je naar bed gaat. Acton II Voice's robuuste houten koffer is versierd met de kenmerkende details van Marshall, zoals een getextureerde vinyl gevelbekleding, een rooster in peper en zout kleur en het iconische logo.

EEN REVOLUTIONAIR GELUID, NU MET GOOGLE ASSISTANT...
De Acton II Voice, de kleinste luidspreker in het Marshall Voice assortiment, produceert een kolossaal geluid. Het biedt een evenwichtige en krachtige audio-ervaring, met een zeer eenvoudige spraakbesturing. De drie gespecialiseerde klasse D-versterkers drijven de twee tweeters en subwoofer aan. De houten structuur draagt bij aan het warme en natuurlijke geluid en het basreflexsysteem bevat een poort om de kwaliteit van de lage frequenties te verbeteren.
 
CONTROLE OVER JE MUZIEK ZONDER EEN VINGER UIT TE STEKEN
Nu kan je jouw muziek makkelijk starten en beheren met Google Assistant. Met je stem kan je naar muziek luisteren of een podcast opzetten terwijl je iets anders doet. Vraag je Google Assistant zelfs om het volume te verhogen wanneer jouw favoriete nummer begint. En, naast de typische afspeelopdrachten, kan je jouw Google Assistant ook vragen om muziek af te spelen op compatibele apparaten in andere kamers.

EEN ONEINDIG AANTAL LUISTERMOGELIJKHEDEN
De toegang tot muziek is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met deze luidspreker ontdek je alle tracks van over de hele wereld. Vraag jouw Google Assistant om muziek van de populairste streamingdiensten af te spelen en laat je meeslepen. Je kunt verbinding maken via Wi-Fi, via Bluetooth, via de ingebouwde Chromecast of via een kabel met de 3,5 mm-ingang.

BOUW EEN GOOGLE MULTIROOM SYSTEEM IN MEERDERE KAMERS
Wil je jouw huis laten trillen? Met het Google Multiroom-systeem kan je overal hetzelfde nummer of verschillende nummers in elke kamer spelen. De bediening van het multiroom systeem is ongelooflijk eenvoudig met spraakbesturing via de Google Home-toepassing. Je kunt je assistent vragen om een bepaald album van je favoriete artiest af te spelen in de woonkamer, een podcast in de keuken en je favoriete indiesongs in je kamer. Begin met één enkele speaker en bouw je netwerk na verloop van tijd uit, of voeg deze speaker toe aan je bestaande Google-multiroomsysteem.

LAAT JE ASSISTENT ALLES REGELEN.
Als een echte roadie zorgt de Google Assistant voor alles terwijl jij jezelf kan concentreren op andere activiteiten. Je kunt de apparaten in je huis bedienen, je dag plannen, taken beheren en zelfs antwoorden op algemene vragen krijgen. Begin gewoon met "Ok, Google" en ga dan verder met je command zoals bijvoorbeeld "zet de 13-minuten timer voor de pizza's aan".
 
UW GELUID AANPASSEN
Pas je muziek aan je wensen aan. Met de analoge bedieningselementen op het bovenpaneel van je speaker kan je het geluid aanpassen aan de ruimte waarin je bent. Stel het volume en zowel de hoge als de lage tonen in met de koperen knoppen.
 
SPRAAKHERKENNING OP AFSTAND
De Marshall Voice-speakers zijn uitgerust met een netwerk van microfoons voor intelligente spraakherkenning en ruisonderdrukking. De Google Assistant zal je horen, ongeacht hoe luid de muziek staat die je afspeelt en waar je jezelf in de kamer bevindt. En als je een pauze wilt nemen, kun je jouw Google Assistent uitschakelen door op de "mute"-knop aan de bovenzijde van je speaker te drukken.

CONTROLE OVER JE SMART HOME
Heb je een slim huis? Met de Acton II Voice kan je de Google Assistant gebruiken om compatibele interfaces zoals TV's, verlichting, sloten, thermostaten en nog veel meer te bedienen. In sommige gevallen is voor de bediening van apparaten en functies in je huis een compatibel slim apparaat nodig, zoals een SMART tv. Voor sommige bedieningsapparaten, zoals lampen en thermostaten, is een aansluiting op Google Home vereist.

ICONISCH MARSHALL-DESIGN
De robuuste Acton II Voice houten koffer is voorzien van alle gebruikelijke Marshall-details: een gestructureerde vinyl-gevelbekleding, een rooster in peper- en zout kleur en het iconische logo. De koperen plaat, die zich op de voorkant van de luidspreker bevindt, is voorzien van LED-lichtjes die de beschikbaarheid van je assistent aangeven. De speaker geeft ook met trots de oprichtingsdatum van het bedrijf aan, 1962, een subtiele verwijzing naar het erfgoed van het merk en de meer dan 55 jaar geluidservaring.
Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Specificaties

Product

 • Krëfel code32001905
 • MerkMarshall
 • EAN7340055359603

Algemeen

 • StroomvoorzieningNetstroom
 • Microfoon
 • Smart speaker
 • Voice assistant
 • Ondersteunde voice assistantsGoogle Assistant

Geluid

 • Frequentiebereik50 - 20.000 Hz  Hz
 • Gevoeligheid103  dB

Fysieke Kenmerken

 • KleurZwart
 • Breedte260  cm
 • Diepte150  cm
 • Hoogte160  cm
 • Gewicht3  kg

Aansluitingen

 • WiFi
 • Bluetooth
 • 3,5 mm audio ingang (AUX)
 • Beoordelingen van onze klanten
 • Andere beoordelingen

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag