Google | Nest Audio - Charcoal

€ 99,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Google Nest Audio - Charcoal
Google Nest Audio - Charcoal
Google Nest Audio - Charcoal
Google Nest Audio - Charcoal
Google Nest Audio - Charcoal
Google Nest Audio - Charcoal
  Google Nest Audio - Charcoal
  Google Nest Audio - Charcoal
  Google Nest Audio - Charcoal
  Google Nest Audio - Charcoal

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 99,95
   Click&Collect 1h of levering in 3 werkdagen
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Google Nest Audio - Charcoal

   Fantastisch geluid. Altijd een helpende hand in huis.
   De Nest Audio kan volgens Google 75 procent meer volume produceren dan de Google Home speaker uit 2016 en heeft een 50 procent sterkere bas. Daarnaast heeft de speaker enkele nieuwe functies om het geluid aan te passen. Met Media EQ past de speaker de audio aan op wat de gebruiker afspeelt, waarbij het geluid met stemmen anders moet klinken dan bijvoorbeeld met muziek. Met Ambient EQ moet de speaker zich aanpassen aan het achtergrondgeluid in huis.

   Zeg gewoon 'Hey Google'.
   Google is een enorme hulp in huis. De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg meteen antwoord van Google. Dit kan gaan over het weer, het nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Je kan ook timers en wekkers instellen, iemand opbellen via Google Duo en nog veel meer.

   Hulp klonk nog nooit zo goed.
   Je kunt iets zeggen zoals 'Hey Google, zet een timer voor vijf minuten' voor wat hulp in huis. Vraag Google naar het weer, het nieuws of andere onderwerpen.

   Bedien je smartapparaten in huis.
   Zeg​ tegen ​de Google Assistent om de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's. Ideale combinaties zijn o.a. de Google Nest Thermostaat, Philips HUE lampen of een televisie met Google Chromecast.

   Dompel jezelf onder in kamervullend geluid.
   Stream je favoriete muziek, radio en meer. De speaker is voorzien van een 19mm-tweeter en een 75mm groter mid-woofer voor de bas. De woofer, tweeter en tuningsoftware van de Nest Audio zorgen voor heldere zang en krachtige bassen die de kamer vullen. De Nest Audio past zich ook aan aan je omgeving en de audio die luistert. Zo klinkt muziek nog beter. En nieuws, radio, podcasts en audioboeken nog duidelijker.

   Indrukwekkend geluid, links en rechts.
   Je kan gewoon twee Nest Audio-speakers met elkaar koppelen voor stereogeluid.

   Neem je muziek mee van kamer naar kamer.
   Neem de audio waarnaar je luistert mee naar een andere Nest-speaker of ander Nest-scherm als je van de ene kamer naar de andere gaat. Gebruik gewoon je Google Home-app.

   Stream vanaf de populairste service(s).
   Vraag Google gewoon om nummers en playlists af te spelen vanaf populaire streamingservices. Je verbindt makkelijk met apps zoals Youtube, Spotify, Google Calendar, ...

   Muziek hier, daar en overal.
   Vul je huis met geluid vanaf al je Nest-speakers en -schermen. Zend berichten uit, praat met mensen in andere ruimten en voer gesprekken met Google Duo.

   Ingebouwde privacy.
   De Nest Audio is ontworpen om je privacy te beschermen. Je kunt je meest recente spraakopdracht verwijderen door te zeggen 'Oké Google, verwijder wat ik net heb gezegd'. Gebruik de microfoonschakelaar aan de achterkant om de microfoons uit te schakelen. Het lampje wordt dan oranje.

   Doordacht ontwerp
   De kleuren en het slanke ontwerp passen bij elk interieur. De Nest Audio is ook ontworpen voor duurzaamheid. De ombouw bestaat voor 70% uit gerecycleer plastic.

   Google Home installeer je makkelijk
   1. Plug de kabel in op de speaker
   2. Sluit de adapter met voedingskabel aan op een stopcontact
   3. Download de Google Home app op je smartphone of tablet en volg de instructies

   Google Home in het Nederlands
   Google Assistent is ook beschikbaar in het Nederlands. Je kan nu dus gewoon in het Nederlands tegen Google Home praten. De Belgische variant van de assistent is in 2019 gelanceerd. De taal van je assistent kan je gewoon in de app kiezen.

   Specificaties

   Type:
   Wi-Fi speaker, Smart speaker
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2024