Product image for Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
Bose | Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
€ 129,00
Terug

Bose | Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw

€ 129,00
pdp_product_info_rating
Bose Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
€ 129,00

BoseSoundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw
Krachtig geluid. Draagbaar. Waterbestendig.
Aan het zwembad, in het park of op het terras: de SoundLink Color Bluetooth speaker II vergezelt je op alle avonturen die je beleeft. Bevat ook een ingebouwde microfoon voor het voeren van gesprekken en toegang tot Siri of Google Assistent.
 
Vol geluid, waar het leven je ook brengt
De stevige, waterbestendige SoundLink Color Bluetooth speaker II is perfect voor al je avonturen. Dankzij de zachte siliconen buitenkant en ingebouwde microfoon voor oproepen is dit de perfecte krachtige speaker, waar je ook bent.
 
Innovatieve technologie voor inspirerende prestaties
De SoundLink Color II is het resultaat van Bose-engineering en zit dan ook vol exclusieve technologieën. Denk bijvoorbeeld aan dubbele, overstaande passieve radiatoren voor een krachtig geluid met minimale vibraties. Zo maken we een speaker die zonder te bewegen je wereld op z'n kop zet.
 
Stevig. Zacht. Waterbestendig.
De SoundLink Color Bluetooth speaker II is gemaakt voor onderweg. De volledig siliconen behuizing geeft de speaker de compacte duurzaamheid die je nodig hebt om hem in een tas of rugzak te gooien en overal mee naartoe te nemen. En door de zachte, afgeronde behuizing ligt hij ook lekker in de hand. De SoundLink Color II is bovendien waterbestendig, dus ook aan het zwembad of op het strand luister je probleemloos naar je favoriete muziek. Robuust genoeg om overal je muziek af te spelen.
 
Gemaakt om mee te nemen
De SoundLink Color II weegt maar 0,54 kg, dus net iets zwaarder dan een voetbal. En hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Regel alles met een druk op de knop, zoals oproepen beantwoorden via de speakerphone, nummers overslaan, schakelen tussen gekoppelde apparaten en meer.
 
Eenvoudig verbinden. Probleemloos luisteren.
Luister muziek vanaf bijna elk apparaat. Het enige wat je nodig hebt is Bluetooth. Maak moeiteloos verbinding met de SoundLink Color II dankzij een stabiel draadloos bereik van ongeveer 9 meter. Gesproken meldingen helpen bij het koppelen van apparaten en schakelen tussen twee verbonden apparaten gaat in een ogenblik. De acht laatst gebruikte apparaten staan in het geheugen, zodat je gemakkelijk je telefoon, de tablet van je broer of de laptop van de zus van je vriendin opnieuw koppelt.
 
Eén app. Uitgebreide bediening.
Met de Bose Connect-app haal je heel eenvoudig het maximale uit je product. Je krijgt tips, kunt productfuncties ontgrendelen en kunt je instellingen aanpassen, zodat je meer tijd overhoudt voor je muziek. Je kunt ook eenvoudig met één swipe de Bluetooth-verbindingen van je speaker beheren. Zo kan iedereen dj spelen. En als je net even meer volume wilt, gebruik je gewoon de partymodus, zodat het geluid uit twee draadloze speakers tegelijk klinkt. Ook kun je via de stereomodus geluidskanalen specifiek door de linker- of rechterspeaker laten klinken voor een rijke en dynamische surround sound-ervaring.

SimpleSync: Hoor je muziek nog beter.
Bose SimpleSync is een nieuwe technologie waarmee je producten uit de Bose Home Speaker-serie kunt koppelen met geselecteerde draagbare Bose Bluetooth®-speakers of de Bose Noise Cancelling Headphones 700. De technologie is heel gebruiksvriendelijk en handig.

SimpleSync verbinding tussen speakers: Wanneer een etentje een compleet feest wordt.
Stel dat je een klein feestje houdt voor vrienden en dat het al snel een gezellige drukte wordt wanneer de vrienden van de vrienden langskomen. Het zou handig zijn als er wat mensen naar een andere kamer kunnen – maar de muziek is hier, dus iedereen blijft ook liever hier. Als je een Bose Home Speaker-product én een draagbare Bose Bluetooth-speaker* hebt, kun je die heel eenvoudig koppelen via SimpleSync en op allebei hetzelfde nummer op hetzelfde moment afspelen. Op die manier hoeft niet iedereen op elkaars lip te zitten en kan het feest – en de muziek – mooi doorgaan. De SimpleSync-technologie heeft een standaard Bluetooth-bereik van 9 meter. (*SoundLink Revolve, Revolve+, Micro, Mini en Color.)

Autonomie (u):
8 u
(Spat-)waterbestendig:

:
33001416
:
Bose
:
017817745895

Classificatie

Type:
Bluetooth speaker

Kenmerken

Ingebouwde microfoon:
Apple AirPlay:
Smartphonebediening:
Muziek afspelen via USB-stick:

Draadloze verbindingen

Bluetooth:
Bereik Bluetooth (m):
10 m
NFC ondersteuning:

Audio

Vermogen (W):
9 W

Bedrade verbindingen

Hoofdtelefoonaansluiting:

Energie

Autonomie (u):
8 u
Opladen via USB:
Geïntegreerde powerbank:

Veiligheid

(Spat-)waterbestendig:
Waterdichtheid:
IP-x4 - Plenswaterbestendig

Ontwerp

Kleur:
Blauw
Afmetingen (cm):
12,7 x 57,1 x 13,33 cm
Gewicht (gr):
540 gr
Display:

In de verpakking

Oplaadkabel:
Type oplaadkabel:
USB
Product image for Bose Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw

Soundlink Color II Bluetooth Speaker - Blauw

€ 129,00
pdp_product_info_rating
€ 129,00
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant