Product image for Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
Bose | Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
€ 119,00
Terug

Bose | Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw

€ 119,00
pdp_product_info_rating
Bose Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
Bose Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
€ 119,00

BoseSoundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw
Klein. Totdat je ’m aanzet.
Of je nu wandelt, fietst, kookt of gewoon lekker aan het niksen bent, muziek maakt het leuker. Bose heeft een speaker ontworpen die je kunt meenemen op al je avonturen en die een ongeëvenaarde geluidskwaliteit produceert voor zijn formaat. De SoundLink Micro speaker is klein maar krachtig. Superrobuust en waterdicht. Hij heeft een scheurbestendige siliconen bevestigingsband, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Want als zo'n kleine speaker zo goed klinkt, wil je geen moment meer zonder.

Vastmaken en klaar
De Soundlink Micro is er klaar voor wanneer jij dat ook bent, of je nu gaat wandelen of naar het strand gaat. Gebruik de band om de speaker aan je rugzak, koelbox of stuurstang te bevestigen. De combinatie van plastic en silicone houdt de band stevig op zijn plaats, wat je ook doet.

Klaar voor elk avontuur. Net als jij.
Deze speaker heeft een accuduur van wel zes uur dankzij een oplaadbare lithium-ionaccu, zodat je muziek doorspeelt wanneer de zon al lang onder is of de barbecue al lang gedoofd is. En hij is ook robuust. De buitenkant is gemaakt van silicone. De speaker voelt dus zacht aan, maar is ook stevig.
 
Waterdicht
De speaker is getest op de IPX7-normen voor waterdichtheid en overtrof deze zelfs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als hij in het zwembad valt. Droog hem af en luister gewoon weer verder.

Laat je telefoon voor wat hij is
Dankzij de ingebouwde speakerphone kun je telefoongesprekken voeren met helder en duidelijk geluid. Je kunt zelfs rechtstreeks via de speaker toegang krijgen tot je standaard virtual assistant, zoals Siri of de Google Assistent. Dit werkt ook met de Amazon Echo Dot voor handsfree spraakbediening van je muziek en nog veel meer.

Koppel niet alleen apparaten. Koppel speakers.
Dankzij de eenvoudige Bluetooth-koppeling kun je sneller bij je favoriete muziek. Wil je nog meer geluid? Gebruik de gratis Bose Connect-app om meer dan één compatibele Bose Bluetooth-speaker te koppelen. Met de partymodus kun je dezelfde muziek afspelen op elke speaker. Je kunt ook de linker en rechter audiokanalen scheiden in de stereomodus. Via de app kun je de instellingen aanpassen, je Bluetooth-koppelingen beheren en software-updates downloaden.

SimpleSync: Hoor je muziek nog beter.
Bose SimpleSync is een nieuwe technologie waarmee je producten uit de Bose Home Speaker-serie kunt koppelen met geselecteerde draagbare Bose Bluetooth®-speakers of de Bose Noise Cancelling Headphones 700. De technologie is heel gebruiksvriendelijk en handig.

SimpleSync verbinding tussen speakers: Wanneer een etentje een compleet feest wordt.
Stel dat je een klein feestje houdt voor vrienden en dat het al snel een gezellige drukte wordt wanneer de vrienden van de vrienden langskomen. Het zou handig zijn als er wat mensen naar een andere kamer kunnen – maar de muziek is hier, dus iedereen blijft ook liever hier. Als je een Bose Home Speaker-product én een draagbare Bose Bluetooth-speaker* hebt, kun je die heel eenvoudig koppelen via SimpleSync en op allebei hetzelfde nummer op hetzelfde moment afspelen. Op die manier hoeft niet iedereen op elkaars lip te zitten en kan het feest – en de muziek – mooi doorgaan. De SimpleSync-technologie heeft een standaard Bluetooth-bereik van 9 meter. (*SoundLink Revolve, Revolve+, Micro, Mini en Color.)

Autonomie (u):
6 u
(Spat-)waterbestendig:
Speakers koppelbaar:

:
33002063
:
Bose
:
017817770965

Classificatie

Type:
Bluetooth speaker

Kenmerken

Ingebouwde microfoon:
Smartphonebediening:
Muziek afspelen via USB-stick:

Draadloze verbindingen

Wi-Fi:
Bluetooth:
Bereik Bluetooth (m):
9 m
NFC ondersteuning:

Audio

Speakers koppelbaar:
Aantal speakers in behuizing:
1

Bedrade verbindingen

Hoofdtelefoonaansluiting:

Energie

Autonomie (u):
6 u
Opladen via USB:

Veiligheid

(Spat-)waterbestendig:
Waterdichtheid:
IP-x7 - Dompeldicht
Stofbestendig:

Ontwerp

Kleur:
Blauw
Afmetingen (cm):
98,3 x 34,8 x 98,3 cm
Gewicht (gr):
490 gr
Product image for Bose Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw

Soundlink Micro Bluetooth Speaker - Blauw

€ 119,00
pdp_product_info_rating
€ 119,00
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant