Product image for DriveSmart 60 LM
Garmin | DriveSmart 60 LM
€ 149,00
Terug

Garmin | DriveSmart 60 LM

€ 149,00
pdp_product_info_rating
Vergelijk
wish_list_button_label
Garmin DriveSmart 60 LM
Garmin DriveSmart 60 LM
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
€ 149,00
Beschikbaar in enkele winkels
pdp_product_stock_check_text pdp_product_stock_check_link_text

pdp_description_title

GarminDriveSmart 60 LM
- GPS-navigatietoestel met helder scherm van 6,0 inch met tweevoudige oriëntatie en zoomgebaren
- Gedetailleerde kaarten van een regio van Europa met gratis levenslange kaartupdates
- Klik hier om de kaartdekking voor dit product te bekijken
- Garmin Traffic Live via SmartphoneLink direct op uw DRIVE - overal waar u dat nodig hebt!
- Bluetooth® handsfree bellen en spraakgestuurde navigatie (alleen op model voor heel Europa)
- Waarschuwingen voor de bestuurder voor veiliger rijden, inclusief naderende scherpe bochten, schoolzones, gewijzigde maximumsnelheid en meer
- Aanpasbare smartphone meldingen4 om oproepen, sms-berichten en andere app-waarschuwingen op het scherm van uw navigatietoestel weer te geven

Het Garmin DriveSmart GPS-navigatietoestel is voorzien van waarschuwingsfuncties om de bestuurder tijdig te attenderen op mogelijke gevaren en veiliger rijgedrag te bevorderen. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd voor scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen en overstekend wild. Bovendien waarschuwt de Garmin DriveSmart u als u van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer inrijdt en als u schoolzones nadert. U ontvangt waarschuwingen als u roodlichtcamera's en flitsers nadert en als u verkeersopstoppingen nadert6. Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid7 u op mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. De functie Verderop attendeert u in de kaartweergave voor naderende servicepunten of mijlpalen, zoals landsgrenzen.

Garmin DriveSmart biedt u het gemak van spraakgestuurde navigatie. Bedien uw Garmin DriveSmart met uw stem, terwijl u uw handen veilig aan het stuur kunt houden (alleen op model voor heel Europa).

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit, zoals uw smartphone, met uw Garmin DriveSmart om handsfree te bellen en smart notifications te ontvangen op uw Garmin DriveSmart scherm. Ontvang oproepen, sms-berichten en agendameldingen zonder ooit uw handen van het stuur te hoeven halen om uw telefoon te pakken. Houd uw aandacht op de weg terwijl u direct op het scherm van uw navigatietoestel smart notifications ontvangt om u op de hoogte te houden.

Download voor real-time informatie, zoals weerberichten en verkeersinformatie, de mobiele app Smartphone Link8 om uw Garmin DriveSmart GPS-navigatietoestel te koppelen met uw compatibele smartphone.

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat u elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als u de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Met Bird’s Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. En de functie photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten op uw route, inclusief het omliggende landschap.

Garmin LIVE Traffic via SmartphoneLink biedt optimale dekking, zodat u overal waar u dit nodig hebt verkeersinformatie kunt ontvangen. U kunt nu niet meer aankomen met het excuus dat u in de file hebt gestaan door wegwerkzaamheden, een ongeluk, de spits of een spookrijder. De informatie wordt elke minuut bijgewerkt, zodat u precies weet waar files zijn en hoe lang ze duren, en er wordt een alternatieve route geboden, zodat u rustig kunt blijven rijden. LIVE Traffic is spraakgestuurd en reageert dus op spraakopdrachten (alleen op model voor heel Europa). Koppel uw compatibele Garmin navigatietoestel en uw telefoon simpelweg via Bluetooth.

Uw Garmin DriveSmart is voorzien van Garmin Real Directions™ met nieuwe “gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen”, gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten (bijvoorbeeld “Sla rechtsaf na het rode gebouw” of “Sla linksaf na de McDonalds”). Het toestel kan dankzij Foursquare® putten uit een database met miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten.

De functie Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst u de weg binnen zo'n grotere locatie. Als u naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Bijvoorbeeld “Aangekomen bij Lake Side. Debenhams bevindt zich op de bovenverdieping.”

De Garmin DriveSmart heeft een zoekveld waarmee u vanaf één locatie gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten kunt vinden. U voert gewoon een categorie (zoals “pizza”), een heel adres of een naam (“Starbucks”) in en uw Garmin DriveSmart produceert snel resultaten. In geval van een typefout biedt uw Garmin DriveSmart meerdere zoekresultaten die overeenkomen met de zoekterm die u hebt ingevoerd.

Voor een volledige navigatie-oplossing kunt u de Garmin DriveSmart koppelen met de BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera (apart verkrijgbaar; installatie door een installateur wordt aanbevolen). Als de camera is aangesloten, ziet u bij achteruitrijden direct op het scherm van uw Garmin DriveSmart of zich achter u voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden. Voor het vervoer van een baby of peuter kunt u een Garmin babyCam™ toevoegen aan uw navigatietoestel. babyCam is een videomonitor voor in de auto waarmee u direct op het scherm van uw navigatietoestel “on demand” uw passagiertje(s) op de achterbank kunt zien.

OPMERKING: In sommige landen is het gebruik van camera's in de auto gereguleerd of verboden. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacy-wet- en regelgeving betreffende het gebruik van camera's in rechtsgebieden waar u een dergelijke camera wilt gaan gebruiken.

Gebruik Garmin Express™ om uw Garmin DriveSmart up-to-date te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen het vinden van uw bestemming en verdwaald raken. De kaartgegevens van HERE zijn van hoge kwaliteit, waardoor Garmin u kan voorzien van de informatie die u nodig hebt, wanneer u deze nodig hebt. Zo hebt u minder kans op vertragingen en zit u minder lang in de auto.

pdp_specifications_title

Schermgrootte (inch):
6.1 inch
Kaart:
West-Europa
Verkeersinfo:
Geen
Bluetooth:

pdp_specifications_product_title

pdp_specifications_product_code:
34000167
pdp_specifications_product_brand:
Garmin
pdp_specifications_product_ean:
753759155957

Gebruik

Gebruik:
Auto

Kaarten

Kaart:
West-Europa
Levenslange kaartupdates:

Scherm

Schermgrootte (inch):
6.1 inch
Schermgrootte (cm):
15.24 cm
Schermresolutie (px):
800 x 480 pixels px
Schermtechnologie:
TFT
Multitouch:

Waarschuwingen

Verkeersinfo:
Geen
Snelheidswaarschuwing:
Vaste flitser:

Veiligheid

Gesproken straatnamen:

Functies

Rijbaanbegeleiding:

Geheugen

Slot voor micro SD-kaart:

Ontwerp

Kleur:
Zwart
Gewicht (gr):
241 gr
Afmetingen (cm):
14 x 8,4 x 1,8 cm

Verbindingen

Bluetooth:
Micro USB-aansluiting:

Batterij

Autonomie batterij (u):
1 u

Camera

Ingebouwde camera of dashcam:

In de verpakking

USB-kabel:
Handleiding:
pdp_product_info_write_review
Product image for Garmin DriveSmart 60 LM

DriveSmart 60 LM

€ 149,00
pdp_product_info_rating
€ 149,00
Beschikbaar in enkele winkels
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant
pdp_usp_taxi_post_item_title_0pdp_usp_taxi_post_item_text_0
pdp_usp_taxi_post_item_title_1pdp_usp_taxi_post_item_text_1
pdp_usp_taxi_post_item_title_2pdp_usp_taxi_post_item_text_2
pdp_usp_taxi_post_item_title_3pdp_usp_taxi_post_item_text_3
Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022