Product image for DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
Garmin | DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
€ 269,00
Terug

Garmin | DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa

€ 269,00
pdp_product_info_rating
Vergelijk
wish_list_button_label
Garmin DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
Garmin DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
Garmin DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
Garmin DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
Garmin DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

pdp_product_info_promos

€ 269,00
Beschikbaar in enkele winkels
pdp_product_stock_check_text pdp_product_stock_check_link_text

pdp_description_title

GarminDriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa

Gestroomlijnde vormgeving

Met zijn elegante uitstraling en slanke metalen behuizing past de DriveLuxe perfect in het interieur van elke wagen. De magnetische steun met stroomvoorziening zorgt dat uw DriveLuxe tijdens het rijden stevig op zijn plaats wordt gehouden en tevens wordt opgeladen. Dankzij de tweevoudige oriëntatiefunctie kunt u het toestel in zowel horizontale als verticale stand gebruiken. De DriveLuxe weet wanneer hij is gedraaid en past de schermweergave automatisch aan.

Handige waarschuwingsfuncties voor het dagelijkse verkeer

Het Garmin DriveLuxe GPS-navigatietoestel is voorzien van waarschuwingsfuncties om de bestuurder tijdig te attenderen op mogelijke gevaren en veiliger rijgedrag te bevorderen. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd voor scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen en overstekend wild. Bovendien waarschuwt de Garmin DriveLuxe u als u van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer inrijdt en als u schoolzones nadert. U ontvangt waarschuwingen als u roodlichtcamera's en flitsers nadert en als u verkeersopstoppingen nadert. Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid u op mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. De functie Verderop attendeert u in de kaartweergave op naderende servicepunten of mijlpalen.

Geef uw Garmin DriveLuxe spraakopdrachten

Garmin DriveLuxe biedt u het gemak van spraakgestuurde navigatie. Bedien uw Garmin DriveLuxe met uw stem, terwijl u uw handen veilig aan het stuur kunt houden.

Uitgebreide smart functies

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit, zoals uw smartphone, met uw Garmin DriveLuxe om handsfree te bellen en smart notifications te ontvangen op uw Garmin DriveLuxe scherm. Ontvang oproepen, sms-berichten en agendameldingen zonder ooit uw handen van het stuur te hoeven halen om uw telefoon te pakken. Houd uw aandacht op de weg terwijl u direct op het scherm van uw navigatietoestel smart notifications ontvangt om u op de hoogte te houden. Download voor real-time informatie, zoals weerberichten en verkeersinformatie, de mobiele app Smartphone Link om uw Garmin DriveLuxe GPS-navigatietoestel te koppelen met uw compatibele smartphone.

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat u elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als u de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. Met Bird’s Eye knooppuntbeeld kunt u de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. En de functie photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten op uw route, inclusief het omliggende landschap.

Ons beste verkeersinformatiesysteem

Garmin Digital Traffic via DAB is Garmin's beste plug & play oplossing voor verkeersinformatie. Digital Traffic is snel en gratis — gedurende de hele levensduur van uw toestel. De verkeersinformatie wordt elke 60 seconden bijgewerkt. Bovendien heeft Digital Traffic een groot dekkingsgebied, inclusief autowegen, snelwegen en secundaire wegen en is dus overal beschikbaar waar u verkeersinformatie nodig hebt. Digital Traffic is spraakgestuurd en reageert dus op gesproken vragen. Digital Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er alternatieve routes zijn. Het programma geeft zelfs aan of u al dan niet de snelste route volgt. U ontvangt de verkeersinformatie direct op uw toestel, klaar voor gebruik.

Aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten

Uw Garmin DriveLuxe is voorzien van Garmin Real Directions™ met nieuwe “gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen”, gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten (bijvoorbeeld “Sla rechtsaf na het rode gebouw” of “Sla linksaf na de McDonalds”). Het toestel kan dankzij Foursquare® putten uit een database met miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten.

Altijd precies de juiste locatie vinden

De functie Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst u de weg binnen zo'n grotere locatie. Als u naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Bijvoorbeeld “Aangekomen bij Lake Side. Debenhams bevindt zich op de bovenverdieping.”

Gemakkelijker zoeken, sneller gevonden

De Garmin DriveLuxe heeft een zoekveld waarmee u vanaf één locatie gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten kunt vinden. U voert gewoon een categorie (zoals “pizza”), een heel adres of een naam (“Starbucks”) in en uw Garmin DriveLuxe produceert snel resultaten. In geval van een typefout biedt uw Garmin DriveLuxe meerdere zoekresultaten die overeenkomen met de zoekterm die u hebt ingevoerd. Als u bijvoorbeeld “MacDonalds,” zoekt, krijgt u resultaten voor zowel “MacDonalds” als “McDonalds”.

pdp_specifications_title

Schermgrootte (inch):
5.1 inch
Kaart:
Europa
Stembesturing:
Verkeersinfo:
Bluetooth-verbinding smartphone
Bluetooth:

pdp_specifications_product_title

pdp_specifications_product_code:
34000169
pdp_specifications_product_brand:
Garmin
pdp_specifications_product_ean:
753759155599

Gebruik

Gebruik:
Auto

Kaarten

Kaart:
Europa
Levenslange kaartupdates:

Scherm

Schermgrootte (inch):
5.1 inch
Schermgrootte (cm):
12.9 cm
Schermresolutie (px):
800 x 480 px
Schermtechnologie:
TFT
Multitouch:
Anti-reflectischerm:

Waarschuwingen

Verkeersinfo:
Bluetooth-verbinding smartphone
Snelheidswaarschuwing:
Vaste flitser:
Stoplicht:
Schoolgebouw:
Scherpe bochten:
Spoorwegovergang:
Garmin Digital Traffic:

Veiligheid

Handsfree bellen:
Stembesturing:
Gesproken straatnamen:
Leest smartphoneberichten voor:

Functies

Rijbaanbegeleiding:
Ondersteuning DAB:
Toont borden bij kruispunt of afslag:
Foursquare®:
Garmin Real Directions™:

Geheugen

Slot voor micro SD-kaart:
Inclusief geheugenkaart:

Ontwerp

Kleur:
Zwart
Gewicht (gr):
231 gr
Afmetingen (cm):
14,1 x 8 x 1,5 cm

Verbindingen

Smartphone Link App:
Bluetooth:
Wi-Fi:
Micro USB-aansluiting:

Batterij

Type batterij:
Lithium-ion
Autonomie batterij (u):
1 u

Camera

Ingebouwde camera of dashcam:
Achteruitrijcamera:

In de verpakking

USB-kabel:
Zuignapsteun:
Handleiding:
Magnetische houder:
pdp_product_info_write_review
Product image for Garmin DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa

DriveLuxe™ 50 LMT-D - Europa

€ 269,00
pdp_product_info_rating
€ 269,00
Beschikbaar in enkele winkels
pdp_product_info_warranty
STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

pdp_product_info_promos

pdp_usp_taxi_post_item_title_0pdp_usp_taxi_post_item_text_0
pdp_usp_taxi_post_item_title_1pdp_usp_taxi_post_item_text_1
pdp_usp_taxi_post_item_title_2pdp_usp_taxi_post_item_text_2
pdp_usp_taxi_post_item_title_3pdp_usp_taxi_post_item_text_3

pdp_brand_info_section_title

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022